- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.101
Merhaba, erkek bebek için yumurtlama takibi konusunda dikkat edilecek noktaları bana da biraz açıklayabilir misiniz ya da okuyabileceğim bir sayfa varsa oraya yönlendirirseniz sevinirimCanım ne rahatsızlığı sen baya stres yapıyorsun birlikte hareket etmek senin için daha iyi olur bu ay içine sinmedi inşallah tutmaz diyelim ♥☺
Condom kullan canjm Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar doğum yapalı üç ay oldu iki aydır adet olmuyorum korunma yöntemi olarak ne önerirsiniz birşey kullanmadan korunmayı becerebilirsek iyi olacak adet olursam riske atmak istemiyorum da önerisi olan varsa sevinirim
Sağolasın canım deneyelim bakalımCondom kullan canjm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Merhaba canım hoşgeldin. Yumurtlama takibi yaparken dikkat etmen gereken seyler kendini en azından 3,4 ay takip edip vucudunu tanıman bu 3,4 ay süre içerisinde süt ve süt ürünlerinden uzak, sodyum potasyum ağırlıklı bir diyet uygulaman (eşinle birlikte), fitil ve ph ı yuksek su içmen gerekiyor. İyi bir marka cubuk test alarak işe başlayabilirsin hatta doktorlar birlikte takip yaparsan daha iyi olur. Diyetini uygulayıp, fitili kullanıp, ph ı yuksek su içip, gerekirse eşine takviye aldırıp testle ve doktor takibi ile yumurtlamaya en yakın zmanda olan ilişki ile hamile kalmanı tavsiye ederimMerhaba, erkek bebek için yumurtlama takibi konusunda dikkat edilecek noktaları bana da biraz açıklayabilir misiniz ya da okuyabileceğim bir sayfa varsa oraya yönlendirirseniz sevinirimÇooook acemiyim. Bir de çin takvimiyle eş zamanlı mı deneme yapmak gerekiyor acaba?
Çok teşekkür ederim.Merhaba canım hoşgeldin. Yumurtlama takibi yaparken dikkat etmen gereken seyler kendini en azından 3,4 ay takip edip vucudunu tanıman bu 3,4 ay süre içerisinde süt ve süt ürünlerinden uzak, sodyum potasyum ağırlıklı bir diyet uygulaman (eşinle birlikte), fitil ve ph ı yuksek su içmen gerekiyor. İyi bir marka cubuk test alarak işe başlayabilirsin hatta doktorlar birlikte takip yaparsan daha iyi olur. Diyetini uygulayıp, fitili kullanıp, ph ı yuksek su içip, gerekirse eşine takviye aldırıp testle ve doktor takibi ile yumurtlamaya en yakın zmanda olan ilişki ile hamile kalmanı tavsiye ederim
Canım piklerin kısa sürüyorsa mesela 6 saatte siliniyorsa test pik yaptıktan 3 saat sonra deneme yapabilirsin amac catlamadan 3,4 saat önce ve/veya 3,4 saat sonra ilişkiyi yakalamak işte bunun içinde önceden vucudunu tanıyıp kac saat pik yapıyor kac saatte siliniyor bilmen gerekirÇok teşekkür ederim.Peki test çubuğunda pikten sonra silikleşme başlayınca mı ilişki olması gerekir?
Benim de aklıma şu takildi ben kendimi takip ettim 3 ay falanMerhaba canım hoşgeldin. Yumurtlama takibi yaparken dikkat etmen gereken seyler kendini en azından 3,4 ay takip edip vucudunu tanıman bu 3,4 ay süre içerisinde süt ve süt ürünlerinden uzak, sodyum potasyum ağırlıklı bir diyet uygulaman (eşinle birlikte), fitil ve ph ı yuksek su içmen gerekiyor. İyi bir marka cubuk test alarak işe başlayabilirsin hatta doktorlar birlikte takip yaparsan daha iyi olur. Diyetini uygulayıp, fitili kullanıp, ph ı yuksek su içip, gerekirse eşine takviye aldırıp testle ve doktor takibi ile yumurtlamaya en yakın zmanda olan ilişki ile hamile kalmanı tavsiye ederim
İşte böyle durumlarda bence en iyisi doktorla eş zamanlı takip yapmak canım ben öyle yaptım benim de pikler uzun sürerdi her ay gunu degişirdi evde testle takip ederdim aynı zmanda 3,4 gun boyunca doktora giderdim üstelik doktorum yasadıgım yerden yaklasık 2 saat uzaklıkta her ay 3,4 gun o yolu çekerdim vajinal baktıramazdım karından bakardı bunun içinde idrara sıkışık gitmem gerekirdi su iç sıkışmayı bekle.. yaz kış demeden gittim 10 ay boyuncaBenim de aklıma şu takildi ben kendimi takip ettim 3 ay falan
Ama her ayda değişik günde yumurtladim pik bir uzun sürdü bir kısa
En sonda biliyorsun silindi gene pik oldu şimdi ben ne anladim bu işten
Desene bir erkek bebegi kolay olmuyo valla cevremde erkek annelerin hepsine tebrik edesim geliyo heleki boyle testler olmadan kendiliginde normal sartlardan hamile kalanlar 2 veya 3 tane oglu olanlar valla hayranlikla bakiyorum ne zor ya erkek bebek sahibi olmak kizlar valla icimdeki sonunda buraya doktum catliyacaktim kimseyede diyemiyorum boyleİşte böyle durumlarda bence en iyisi doktorla eş zamanlı takip yapmak canım ben öyle yaptım benim de pikler uzun sürerdi her ay gunu degişirdi evde testle takip ederdim aynı zmanda 3,4 gun boyunca doktora giderdim üstelik doktorum yasadıgım yerden yaklasık 2 saat uzaklıkta her ay 3,4 gun o yolu çekerdim vajinal baktıramazdım karından bakardı bunun içinde idrara sıkışık gitmem gerekirdi su iç sıkışmayı bekle.. yaz kış demeden gittim 10 ay boyunca
Aynenn oyle Rabbim dilerse olurBen hiç ovulasyon kullanmadım doktorumda güvenmeyin diyordu. Sadece adet takviminde yumurtlama gününü gösteriyordu ona göre yaptım ve tuttu. Gerçi her şey Allah'ın elinde o istemezse düz duvarada tırmansak boş
İşte böyle durumlarda bence en iyisi doktorla eş zamanlı takip yapmak canım ben öyle yaptım benim de pikler uzun sürerdi her ay gunu degişirdi evde testle takip ederdim aynı zmanda 3,4 gun boyunca doktora giderdim üstelik doktorum yasadıgım yerden yaklasık 2 saat uzaklıkta her ay 3,4 gun o yolu çekerdim vajinal baktıramazdım karından bakardı bunun içinde idrara sıkışık gitmem gerekirdi su iç sıkışmayı bekle.. yaz kış demeden gittim 10 ay boyunca
Gerçekten verdiğin emeğe saygı duydum allah da emeklerini boşa çıkarmamış çok sukurİşte böyle durumlarda bence en iyisi doktorla eş zamanlı takip yapmak canım ben öyle yaptım benim de pikler uzun sürerdi her ay gunu degişirdi evde testle takip ederdim aynı zmanda 3,4 gun boyunca doktora giderdim üstelik doktorum yasadıgım yerden yaklasık 2 saat uzaklıkta her ay 3,4 gun o yolu çekerdim vajinal baktıramazdım karından bakardı bunun içinde idrara sıkışık gitmem gerekirdi su iç sıkışmayı bekle.. yaz kış demeden gittim 10 ay boyunca
Ama emek vermek te gerek benceAynenn oyle Rabbim dilerse olur
Bende aynı senin gibi düşünürdüm canım hastaneye giderken 2,3 oglu olan insanları görüp ben böyle ugrasıyorum ama milletin 2 ser 3er olmus belkide boşa ugrasıyorum hic bişey yapmasam bile kendiliğinden olacak diye düşünürdüm ama sonra keske demektense duyduğum seyleri sonuna kadar denemeyi tercih ettimDesene bir erkek bebegi kolay olmuyo valla cevremde erkek annelerin hepsine tebrik edesim geliyo heleki boyle testler olmadan kendiliginde normal sartlardan hamile kalanlar 2 veya 3 tane oglu olanlar valla hayranlikla bakiyorum ne zor ya erkek bebek sahibi olmak kizlar valla icimdeki sonunda buraya doktum catliyacaktim kimseyede diyemiyorum boyle
Canım diceksinki ben yaklasık 1 senedir bebek istiyorum evde testle takip yapıyorum yumurtlama yakalayamadım takip yaptırmak istiyorum iyice stres oldum takip yapıp bana catlamaya en yakın zamanı söyler misiniz diceksin. Özele gidersen zaten zorlamaz yapar. Devlet yapmayabilir. Doktora direk erkek bebek dersen takip yapmıyor bile o yuzden ufak yalan söylemek zorunda kalıcaksınGerçekten verdiğin emeğe saygı duydum allah da emeklerini boşa çıkarmamış çok sukur
Sanırım doktorlar a gitmek çok mantıklı ama bisey daha sormak istiyorum canim
Doktora o ilk çatlama anını nasıl soru cam
Nasıl ifade edicem kendimi
En iyisini ettin canim bak burda o kadar kisinin derdine derman oluyosun bunlarda sana tecrube oldu darisi bizim basimiza ins tez zaman Allahin izniyleBende aynı senin gibi düşünürdüm canım hastaneye giderken 2,3 oglu olan insanları görüp ben böyle ugrasıyorum ama milletin 2 ser 3er olmus belkide boşa ugrasıyorum hic bişey yapmasam bile kendiliğinden olacak diye düşünürdüm ama sonra keske demektense duyduğum seyleri sonuna kadar denemeyi tercih ettim
Kesinlikle öyle Rabbim nasip etmezse olmaz ama bizde sebeplere sarılmalıyız sonra tevekkül ile beklemeliyiz canım birde o adet takvimleri herkeste tutmuyor ona bende cok bakardım 10 ayda belki 2 kere denkgelmiştir o risk bence, testlerde son zmanlarda sasırtmaya basladı en garantisi doktor takibi vajinal usg ileBen hiç ovulasyon kullanmadım doktorumda güvenmeyin diyordu. Sadece adet takviminde yumurtlama gününü gösteriyordu ona göre yaptım ve tuttu. Gerçi her şey Allah'ın elinde o istemezse düz duvarada tırmansak boş
İnşallah canım canı gönülden istiyorum bunu zaten her zmaan sizlerede dua ettim ediyorumEn iyisini ettin canim bak burda o kadar kisinin derdine derman oluyosun bunlarda sana tecrube oldu darisi bizim basimiza ins tez zaman Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?