- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.121
Ama emek vermek te gerek bence
Kizlar ben kendi oglusima isim bulamadım ama
Kızkardeşimin kizi olacakmış yeni ogrendim
Ismini benim koymami istedi
Şifa sultan nasıl sizce
Canım şimdi senin testlerine tekrar bakmak için geçmiş mesajlarına bakıyordum da bu mesajları gördüm sen daha yeni dogum yapmışsın oglun olmus öyle miDün sabah elini karnima koydu
Hadi oğlum kalk kahvaltı yapalım dedi
Bebis birden bir hareketlendi ama nasıl
Korktum mecbur hazırladım artık
Sakinlesdi
Tabi babası pek mutlu
Aynen bu ablamin hesabı ilk yazdığımizda söylemiştik onun bir oğlu var ama nasıl olduğunu bilmiyor mesajlara bakarsan onuda bulursun hatta oda kiz istiyordu ilk başta erkek olunca biraz üzüldü mesajlara tam bak caimCanım şimdi senin testlerine tekrar bakmak için geçmiş mesajlarına bakıyordum da bu mesajları gördüm sen daha yeni dogum yapmışsın oglun olmus öyle mi
Ablan yada sen ayrı hesap alın ozaman canım iki kişi tek hesap kullanmak yasak kapatırlar hesabı. Senin kac cocuk vardıAynen bu ablamin hesabı ilk yazdığımizda söylemiştik onun bir oğlu var ama nasıl olduğunu bilmiyor mesajlara bakarsan onuda bulursun hatta oda kiz istiyordu ilk başta erkek olunca biraz üzüldü mesajlara tam bak caim
Ben ikinizinde oglu yok ikinizde erkek bebek istiyorsunuz diye hatırlıyordumAynen bu ablamin hesabı ilk yazdığımizda söylemiştik onun bir oğlu var ama nasıl olduğunu bilmiyor mesajlara bakarsan onuda bulursun hatta oda kiz istiyordu ilk başta erkek olunca biraz üzüldü mesajlara tam bak caim
Bunu yazan ablan mı canımMerhaba arkadaşlar burayı takip ediyorum yeni doğum yaptim bir oğlum var nasıl oldu derseniz hiç bilmiyorum neyse ben kardeşim için yazıyorum 4 tane kızı var
Eşinin ailesi çok sorun çıkarıyor
Boşanma lafları konuşuluyor
Test kullanicaz neler yapması gerek lütfen yazar misiniz çok onemli
Dogru da benim eşim biraz sıkıntılı telefondan görür 4 kizim var ablamda söyledi karışıyor başka konularda falanAblan yada sen ayrı hesap alın ozaman canım iki kişi tek hesap kullanmak yasak kapatırlar hesabı. Senin kac cocuk vardı
AnladımDogru da benim eşim biraz sıkıntılı telefondan görür 4 kizim var ablamda söyledi karışıyor başka konularda falan
Hayır yanlış hatta hamilelik psikojisiyle çok taktı oğlu olacak diye mart anneleri çok kızdı mesajlara tam bak herşey ordaBen ikinizinde oglu yok ikinizde erkek bebek istiyorsunuz diye hatırlıyordum
Niye kız biz kendimizi yırtıyoz oglumuz olsun diye o niye istemediHayır yanlış hatta hamilelik psikojisiyle çok taktı oğlu olacak diye mart anneleri çok kızdı mesajlara tam bak herşey orda
Hahhh aynen sonra kendin oku sor dedi ben baktım hepBunu yazan ablan mı canım
Senin eşinin ailesi neden sorun cıkarıyokiHahhh aynen sonra kendin oku sor dedi ben baktım hep
Valla bilmiyom o kız hastası şimdiden kiz yöntemleri bakiyorNiye kız biz kendimizi yırtıyoz oglumuz olsun diye o niye istemedi
Rabbim nasip etsin inşallahValla bilmiyom o kız hastası şimdiden kiz yöntemleri bakiyor
Yani nasıl desem biz küçük bir kasaba da yaşıyoruz burda malesef halen eski zihniyet var erkek doğurmak zorunda kadinSenin eşinin ailesi neden sorun cıkarıyoki
Yazık gercektenYani nasıl desem biz küçük bir kasaba da yaşıyoruz burda malesef halen eski zihniyet var erkek doğurmak zorunda kadin
Rabbim sana nasip etsin inşallahYani nasıl desem biz küçük bir kasaba da yaşıyoruz burda malesef halen eski zihniyet var erkek doğurmak zorunda kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?