Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ama emek vermek te gerek bence
Kizlar ben kendi oglusima isim bulamadım ama
Kızkardeşimin kizi olacakmış yeni ogrendim
Ismini benim koymami istedi
Şifa sultan nasıl sizce
Dün sabah elini karnima koydu
Hadi oğlum kalk kahvaltı yapalım dedi
Bebis birden bir hareketlendi ama nasıl
Korktum mecbur hazırladım artık
Sakinlesdi
Tabi babası pek mutlu
Canım şimdi senin testlerine tekrar bakmak için geçmiş mesajlarına bakıyordum da bu mesajları gördüm sen daha yeni dogum yapmışsın oglun olmus öyle mi

Canım şimdi senin testlerine tekrar bakmak için geçmiş mesajlarına bakıyordum da bu mesajları gördüm sen daha yeni dogum yapmışsın oglun olmus öyle mi
Aynen bu ablamin hesabı ilk yazdığımizda söylemiştik onun bir oğlu var ama nasıl olduğunu bilmiyor mesajlara bakarsan onuda bulursun hatta oda kiz istiyordu ilk başta erkek olunca biraz üzüldü mesajlara tam bak caim

Ablan yada sen ayrı hesap alın ozaman canım iki kişi tek hesap kullanmak yasak kapatırlar hesabı. Senin kac cocuk vardı

Ben ikinizinde oglu yok ikinizde erkek bebek istiyorsunuz diye hatırlıyordum

Bunu yazan ablan mı canım

Kızlar bnm beta artışım iyi ama progestron çok düşük 6 çıktı en az 12 olmalıymış niye kürtaj olucam malesef altı ay öncesinde yine aynı şeyleri yaşadım o zaman da 7 çıkmıştı progestron neden düşük çıkar 18 aylık oğlum hala yoğun emiyo acaba o mu etkiledi çok moralim bozuldu nasip değilmiş

kizlar tahminde bulunurmuanz neye benziyo sizce cinsiyeti

Eklentiler

• 1568811525880367596748.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…