Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cümlemizden canım. Ben miratech kullandım innovita vardı birde sanırım burda cubuk test kullanan arkadaslar yazarlar sana
tamam diyelim testi aldım adetim bitti hemen bu testi yapacak mıyım? bu testin amacı ne
ben şimdi soru yağmuruna tutarım ama :) idare eder misin

tamam diyelim testi aldım adetim bitti hemen bu testi yapacak mıyım? bu testin amacı ne
Testin amaci yumurtlama gununu yakalamak ve degerlendirmek kiz istiyorsan yumurtlamadan once sık iliski erkek istiyorsan yumurtlama gunu iliski tabi %100 olacak die bir garantisi yokk rabbim bilir birdee duaa ediyoruz bol bol burda deniyen cogu arkadasin genelde istedigi cinsiyet olduu hakkimizda hayirlisi ❤❤

Tabiki sor canım. Kac gunde bir adet oluyorsun mesela 30 gunde bir adet oluyorsan 14,15. Gun catlar yumurtan muhtemelen. Sen 11-12 gun basla teste gunde 1 defa yaparsın koyulastıkca 3,4 saatte bir yaparsın. Bu testin amacı yumurtanın catladıgı anı yakalamak

hadi inşallah hayırlısı dua edelim birbirimize de inşallah biraz daha olayı kavrayım yasin de okuyalım isterseniz güzel olur bence

yumurta çatladığında mi ikisi de koyulaşıyor yoksa çatladığında mı silik oluyor

arkadaşlar merhaba bu topicte erkek bebek icin yapilan seyleri yapip gercekten erkek bebegi olanlar oldu mu?
Çoğunlukla oldu canım Biz elimizden geleni yapacağız Rabbimize de duamızı edeceğiz Tevekkül edip bekleyeceğiz İnşallah herkes istediğine en yakın zamanda kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…