- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.681
Mesela gunde 1 veya 2 tane iyimi canimİncir büyütür havuc catlatır canım. Ama inciri fazla kacırırsan cok büyür dikkatli tüket
tamam diyelim testi aldım adetim bitti hemen bu testi yapacak mıyım? bu testin amacı neCümlemizden canım. Ben miratech kullandım innovita vardı birde sanırım burda cubuk test kullanan arkadaslar yazarlar sana
Testin amaci yumurtlama gununu yakalamak ve degerlendirmektamam diyelim testi aldım adetim bitti hemen bu testi yapacak mıyım? bu testin amacı ne
ben şimdi soru yağmuruna tutarım ama :) idare eder misin
3e kadar iyi canımMesela gunde 1 veya 2 tane iyimi canim
Tabiki sor canım. Kac gunde bir adet oluyorsun mesela 30 gunde bir adet oluyorsan 14,15. Gun catlar yumurtan muhtemelen. Sen 11-12 gun basla teste gunde 1 defa yaparsın koyulastıkca 3,4 saatte bir yaparsın. Bu testin amacı yumurtanın catladıgı anı yakalamaktamam diyelim testi aldım adetim bitti hemen bu testi yapacak mıyım? bu testin amacı ne
ben şimdi soru yağmuruna tutarım ama :) idare eder misin
hadi inşallah hayırlısı dua edelim birbirimize de inşallah biraz daha olayı kavrayım yasin de okuyalım isterseniz güzel olur benceTestin amaci yumurtlama gununu yakalamak ve degerlendirmekkiz istiyorsan yumurtlamadan once sık iliski erkek istiyorsan yumurtlama gunu iliski tabi %100 olacak die bir garantisi yokk rabbim bilir birdee duaa ediyoruz bol bol burda deniyen cogu arkadasin genelde istedigi cinsiyet olduu hakkimizda hayirlisi ❤❤
yumurta çatladığında mi ikisi de koyulaşıyor yoksa çatladığında mı silik oluyorTabiki sor canım. Kac gunde bir adet oluyorsun mesela 30 gunde bir adet oluyorsan 14,15. Gun catlar yumurtan muhtemelen. Sen 11-12 gun basla teste gunde 1 defa yaparsın koyulastıkca 3,4 saatte bir yaparsın. Bu testin amacı yumurtanın catladıgı anı yakalamak
Yumurta geliştikçe büyüdükçe test koyulasacak en koyu halinden sonra catlayacak catladıktan sonra silinecek canımyumurta çatladığında mi ikisi de koyulaşıyor yoksa çatladığında mı silik oluyor
o halde en koyu olduğu zaman ilişki yaşanırsa erkek ihtimali ALLAHIN izniyle olur doğru mu anladım zeynoYumurta geliştikçe büyüdükçe test koyulasacak en koyu halinden sonra catlayacak catladıktan sonra silinecek canım
Ya iki kez öyle yaptım birinde kürtaj oldu birinde kendiliğinden düşük oldu. Bu ayCanım sende 2 oglan var sen catlamadan sonra deneme. Catlamadan 2 gun önce bırak denemeyi
Allah yar ve yardimcin olsun canimm insallah en kisa zamanda kalbinden geceni rabbim tutundursunYa iki kez öyle yaptım birinde kürtaj oldu birinde kendiliğinden düşük oldu. Bu ay
İnşalah canım bi daha nasip olur mu bilememAllah yar ve yardimcin olsun canimm insallah en kisa zamanda kalbinden geceni rabbim tutundursun❤❤
İnşalah canım bi daha nasip olur mu bilemem
İnşallah canımÜmidini kesme canım Rabbimin hazinesi geniş elbet seninde vardır Bi nasibin.. Oda hayırlı sağlıklı bir kızçedir inşAllah
Olur insallahh allah buyukk canimİnşalah canım bi daha nasip olur mu bilemem
Çoğunlukla oldu canım Biz elimizden geleni yapacağız Rabbimize de duamızı edeceğiz Tevekkül edip bekleyeceğiz İnşallah herkes istediğine en yakın zamanda kavuşurarkadaşlar merhaba bu topicte erkek bebek icin yapilan seyleri yapip gercekten erkek bebegi olanlar oldu mu?
Amin canım hepimizin inşallah :)Hayırlı cumalar sanal ailemBu mübarek cuma gününde gönlünüzden geçen her dileğiniz yerini bulsun
Hayirli cumalar canim aminnHayırlı cumalar sanal ailemBu mübarek cuma gününde gönlünüzden geçen her dileğiniz yerini bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?