- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.661
Uygulamanın güvenirliğini bltest etmek istiyor belli ki sonrasında denmek isteyenlere de fikir olur:)Madem her günü değerlendir Canım
Bnde ogluma yumdan 5 ıle 7 saat once kldım rabbm kucagına almk nsıp etsın gozn aydn bnada dua edın 3 de bıtnede kızım olsunGecen sene Ekim ayından başladım hazırlıklara ilk iş karbonatlı su hem ph yuksek hem karbonatlı içtim diyet falan yapamadım çünkü peynir yumurta yoğurt olmazsa olmazım böyle devam ettik ocak ayında eşime keçiboynuzu özü aldım sabah aksam birer kaşık yedi takviye kullanmadı yumurtlama haftası keçiboynuzu kürüne başladık bir hafta falan akşamları içti eşim bu arada cerez muz soda hergun vardı ben incir yedim ama @zeynoc19 bilirdozunu çok kaçırdım 3 ay yumurtlama oldu ama aşırı büyüp söndü inciri bıraktığım ay hamile kaldım testim pikti ve doktor aksam 20 21 mm bugun yarın çatlar dedi o gece 2 gibi deneme oldu sabah tahminen 7 gibi çatladı.. Bana göre denemem karambole denk geldi 2 deneme düşünmüştüm sabah 7 de misafirim geldi olan veya olacak olan bişey değildi asla maalesef deneme kaldı bundan ötürü varmış hikmeti.. Tedbirimi aldım AMA İNANIN ASLINDA YÜZÜMÜ GÜLDÜREN DUALARIM OLDU ÇÜNKÜ HERAN HER ÖZEL GÜNÜ DEĞERLENDİRDİM gercekten çok dua ettim Rabbim size de nasip eylesin
Hoş geldin canim. Allah kalbindekini nasip etsin insallah bize ve istegen herkese ❤❤Günaydınlarrr. herkese merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah diye bir dua ile başlamak isterim. aranıza yeni katılıyorum araştırmalara başladık RABBİM de nasip ederse hayırlısıysa inşallah bir erkek bebiş de bizim olur.
bir kızım var ikinci yavruyu düşünmeye yavaştan başlamak istiyoruz bilgileriniz benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim. ben araştırdığım kadarıyla biraz biliyorum ama bu ovulasyon testini anlayamadım henüz, ben bir test alacağım ama ne almalıyım markası ne olmalı nereden alınmalı bilgi verir misiniz. ALLAH hepinizden razı olsun
Bnde ogluma yumdan 5 ıle 7 saat once kldım rabbm kucagına almk nsıp etsın gozn aydn bnada dua edın 3 de bıtnede kızım olsun
Peki yumurta çatladıktan sonra dene olsa ozaman kız ihtimalimi yükseliyo
Sperm kalitesi için gün aşırı deniyordum da keşke dün deneme yapmasaydım bugün yumurtlamam yaMadem her günü değerlendir Canım
Hosgeldin canım cubuk test al kaset tipi olanlar yanıltıyorGünaydınlarrr. herkese merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah diye bir dua ile başlamak isterim. aranıza yeni katılıyorum araştırmalara başladık RABBİM de nasip ederse hayırlısıysa inşallah bir erkek bebiş de bizim olur.
bir kızım var ikinci yavruyu düşünmeye yavaştan başlamak istiyoruz bilgileriniz benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim. ben araştırdığım kadarıyla biraz biliyorum ama bu ovulasyon testini anlayamadım henüz, ben bir test alacağım ama ne almalıyım markası ne olmalı nereden alınmalı bilgi verir misiniz. ALLAH hepinizden razı olsun
Canım sende 2 oglan var sen catlamadan sonra deneme. Catlamadan 2 gun önce bırak denemeyiPeki yumurta çatladıktan sonra dene olsa ozaman kız ihtimalimi yükseliyo
Ben çook istiyorum ya oğluşum olsun ama yumurtlama günüyle bir alakası olduğunu sanmıyorumbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
aminnn cümlesine inşallah teşekkür ederim hoşbuldumHoş geldin canim. Allah kalbindekini nasip etsin insallah bize ve istegen herkese ❤❤
cevabın için ALLAH razı olsun markası önemli mi siz hangisini aldınız acaba ?Hosgeldin canım cubuk test al kaset tipi olanlar yanıltıyor
Canım ben yumurtlama gunu denedim ogluma hamileyim suan burda bi cok deneyen arkadasta var dene istersen sende tabi bol dua ileBen çook istiyorum ya oğluşum olsun ama yumurtlama günüyle bir alakası olduğunu sanmıyorum
İncir büyütür havuc catlatır canım. Ama inciri fazla kacırırsan cok büyür dikkatli tüketArkadaslar bir sorum olacak incir yumurtayi catlatiyomu yoksa buyutuyomu yoksa bunlari havucmu yapiyo ben incir catlatiyo diye aklimda kalmis gecen bir arkadas incir buyutuyo havuc catlatiyo yazmis cvplar icin simdiden tskler
Cümlemizden canım. Ben miratech kullandım innovita vardı birde sanırım burda cubuk test kullanan arkadaslar yazarlar sanacevabın için ALLAH razı olsun markası önemli mi siz hangisini aldınız acaba ?
Ben şuan yumurta takibi yaptırıyorum uzun zamandır da bekliyorum olsun da fark etmez ama insan işte içindekini bastırmıyor çatlatma iğnesinden 1 gün önce ilişki öneriyorlar iğneden sonrası zaten önemli tabi Allah nasip etsin de inşallah dua edin bana nolur tutsun da kız erkek farketmezCanım ben yumurtlama gunu denedim ogluma hamileyim suan burda bi cok deneyen arkadasta var dene istersen sende tabi bol dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?