Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar 11. Gün testim

Eklentiler

• 20191003_091703.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 58
Günaydınlarrr. herkese merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah diye bir dua ile başlamak isterim. aranıza yeni katılıyorum araştırmalara başladık RABBİM de nasip ederse hayırlısıysa inşallah bir erkek bebiş de bizim olur.
bir kızım var ikinci yavruyu düşünmeye yavaştan başlamak istiyoruz bilgileriniz benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim. ben araştırdığım kadarıyla biraz biliyorum ama bu ovulasyon testini anlayamadım henüz, ben bir test alacağım ama ne almalıyım markası ne olmalı nereden alınmalı bilgi verir misiniz. ALLAH hepinizden razı olsun

Bnde ogluma yumdan 5 ıle 7 saat once kldım rabbm kucagına almk nsıp etsın gozn aydn bnada dua edın 3 de bıtnede kızım olsun

Hoş geldin canim. Allah kalbindekini nasip etsin insallah bize ve istegen herkese ❤❤

Peki yumurta çatladıktan sonra dene olsa ozaman kız ihtimalimi yükseliyo

Peki yumurta çatladıktan sonra dene olsa ozaman kız ihtimalimi yükseliyo

Kuzum catladıktan sonra da erkek ihtimali yuksek gibi eski tpiklerde hep çattan sonra denemişler erkek için kız şansı yumurtlama dan 2 veya gün önce şans artabilir

Hosgeldin canım cubuk test al kaset tipi olanlar yanıltıyor

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Ben çook istiyorum ya oğluşum olsun ama yumurtlama günüyle bir alakası olduğunu sanmıyorum

Arkadaslar bir sorum olacak incir yumurtayi catlatiyomu yoksa buyutuyomu yoksa bunlari havucmu yapiyo ben incir catlatiyo diye aklimda kalmis gecen bir arkadas incir buyutuyo havuc catlatiyo yazmis cvplar icin simdiden tskler

Arkadaslar bir sorum olacak incir yumurtayi catlatiyomu yoksa buyutuyomu yoksa bunlari havucmu yapiyo ben incir catlatiyo diye aklimda kalmis gecen bir arkadas incir buyutuyo havuc catlatiyo yazmis cvplar icin simdiden tskler
İncir büyütür havuc catlatır canım. Ama inciri fazla kacırırsan cok büyür dikkatli tüket

Canım ben yumurtlama gunu denedim ogluma hamileyim suan burda bi cok deneyen arkadasta var dene istersen sende tabi bol dua ile
Ben şuan yumurta takibi yaptırıyorum uzun zamandır da bekliyorum olsun da fark etmez ama insan işte içindekini bastırmıyor çatlatma iğnesinden 1 gün önce ilişki öneriyorlar iğneden sonrası zaten önemli tabi Allah nasip etsin de inşallah dua edin bana nolur tutsun da kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…