Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar 12.gün testim galiba koyulaşıyor Kasık ağrılarım başladı akintim da artti ya cumartesi ya pazar çatlar gibi Ne dersiniz ben bugün bir daha yapayım mı

Eklentiler

• 20191004_103051.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 54
o halde en koyu olduğu zaman ilişki yaşanırsa erkek ihtimali ALLAHIN izniyle olur doğru mu anladım zeyno
Canım önce bi kac ay sıkı takip yapmalısın vucudunu tanımalısın kacıncı gun pik yapıyor kac saat pik yapıyor kac saat sonra siliniyor agrı akıntı durumu nasıl oluyor bilmelisin. Tabiki bir taraftan da fitil ve ph ı yuksek su içmelisin eşine takviye kullandırmalı, alkali beslenmelisiniz. Sonrası bol bol dua

Progestan ilac var canım ben ondan içiyorum. Sonra fitili var. Doktora danış sen bu konuyu
Şimdi gittim Canım doktora değerim sıfırlanmış düşük olmuş kürtaj olmadım şükür progestron hamile kalmadan veremem dedi folik asit verdi bir adet döneminden sonra tekrar deneyebilirsin. Dedi bende doğal kürler uygulamayı düşünüyorum incir havuç kürü sen hamile kalmadan önce kullanmıştın progestron ilaçı

Hayır canım kaldıktan sonra kullandım. İncirle havucu iyi arastır onlardan da progestanı düşüren vardı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…