Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim de kimi zaman catkmadan sonra bile böyle çıkardı deneme yaptığım ay bile Bi açıldı Bi koyulaştı fakat ağrı akıntı ile doktor sabah çatlamış dedi

Test bulma imkanın varsa test yap olmazsa acile kasık ağrısı şikayetiyle git denemeden kaç saat geçti canım

Ağrın akıntın geçti mi uzayan akıntı sende ne zaman olurdu bende çattan hep Bi kaç saat sonra olurdu

4 ay takip ettim 4 ayda değişti inan incir bozmulştu biraz ama genelde aksam 18 20 arası pik olurdu sabaha 7 de çatlardı
Peki senin testin nesilken denedin. Ben tek basıma hiç tutturamıyorum. Benim iki gün sürüyor. Bende çok heyecan yapıyorum. Aslında şakın olmak en iyisi. Birde hastanede sizi demiyorlar mi bir şey onlar kendileri mi diyorlar çatladı diye. Türkiye bu konuda çok iyi. Akıntın nasıldı bide hep bir ıslaklık mi? Bide kendin hissettin mi catladigini? Zamanlama çok önemli Zeyno hep söyler bunu. İnsallah bizde bunu tuttururuz. Hamilesin bitanem ne olur dua et bize

Kuzum valla bende hiç sakin değildim arkadaslar çok yardımcı oldu hele hamile kaldığım ay gunlere ağladım iki deneme hazırladım tek denemeyle kaldım Dr a Bi kaç deniyoruz olmuyor dedim tam yumurtlama gunu gidiyordum oda mm söylüyordu hamile kaldığım ay testim pik oldu saat 18 gibiydi saat 20 de doktora gittim doktor 20 21 mm dedi bugun yarın çatlar dedi eve gttiim 23 te test yaptım yine pik ağrım akıntım vardı gece 1 de yaptım yine pik deneme oldu 2 gibi sabah 7 te yaptım yine pik ama o ara ağrım akıntım yoğunlaştı işte dediğim gibi bir deneme daha yapacaktık misafirim geldi deneme kaldı sabah 10 gibi uzayan akıntım geldi sonra test yapmadım artık saat 17 de yaptım bayağı silinmişti artık Rabbim hepinize nasip eylesin

Allah senden razı olsun. Bebeğini ve çocuklarını allah bağışlasın. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…