- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.001
Ayyy o kadar çok yaptın bitirdinYest bitti yapamiyorum canim
Aynen öyle canım Rabbim büyük inşallah bizlere de tattırır erkek evlat sevgisiniCanim insAllah oglun tutunmustur sanaartik bol bol dua et sen elinden geleni yaptin takdir Allahin.
Aunen canim dünden beri 24 test yapmışımAyyy o kadar çok yaptın bitirdinnasip artık silikleşirse bu geceyi de değerlendirirdin hayırlısı beklicez artık
Çat olduğu için olabilir keşke 2 3 ay önce bütün belirtilerini notalsaydin iyi olurdu Rabbim emeklerinin karşılığını versin canimKizlar öğlenden beri karnimda ağrı gaz sancisi gibi sancı var bekime vuruyor resmen Bu neden olabilir ki
Evet canım malesef bir sürü sıkıntı cıktı bendeK Khvekokusu20 bugün hic girmedi acaba iyice mi hastalandı ki
Burda eşitlenmiş testinSaat 8 gibi yaptım kizlar Ne silinik ne pik anlamadim
Canım testlerini buraya at takip yaparız doktora gidersen aynı zmanda cok guzel olurCanım biliyorsun beni uzun süredir olsun diye uğraşıyorum benim için farketmez eşim erkek istiyor bu ay bende ovulasyon testi sipariş ettim Pazartesi gelecek nasıl bi yöntem izliyim
Kız sende mi konyalısınKonyadayim canim
Evet canım bende konyalıyımHemşeriyiz o zaman sizinle K Khvekokusu20 da konya dimi
Bebiş tutunca da koyu cıkar canım inşallah ogluş tutmustur. Ayy canım sorma ya kanda yuksek miktarda enfeksiyon cıktı, idrarda az miktarda cıktı, kolesterol ve glukoz yuksek cıktı, bogazım mahvolmuş bide üstüne gripHayırdır canim ne sıkıntısı çıktı Evet canim pazara denk gelince ne doktor ne hastane gidemedim ama bence çatladı testimde çıkmadı diyorum Çünkü cumartesi geceden sonra yumurtlama ağrısı yerini farklı bir ağrıya bıraktı Elimden geleni yaptım Rabbim büyük
Evet canımAy evet kuzum seninle de hemşeriyiz Bi düşünsene koca konyada birbirimizi tanimiyoruz ama burada arkadaşlık kuruyoruz
Ay çok zor bi durum ya gerçekten hastalıklar üstüste binince. Rabbim acil şifalar versin valla mevsim değişikliği cnm hemen hemen herkes hasta bu aralar dikkat et kendineBebiş tutunca da koyu cıkar canım inşallah ogluş tutmustur. Ayy canım sorma ya kanda yuksek miktarda enfeksiyon cıktı, idrarda az miktarda cıktı, kolesterol ve glukoz yuksek cıktı, bogazım mahvolmuş bide üstüne gripacilde ki doktor bi sürü ilac falan verdi kafon dogumcu kullanma bitki çayları iç dedi cok fenayım napcam bilmiyorum
Sagol canımAy çok zor bi durum ya gerçekten hastalıklar üstüste binince. Rabbim acil şifalar versin valla mevsim değişikliği cnm hemen hemen herkes hasta bu aralar dikkat et kendine
Tmm canım ne zaman başlıyım yapmaya daha önce doktorum 12.gün demişti. Sen Konya da kime gidiyorsun? Takip yapan doktor var mı Konya daEvet canım malesef bir sürü sıkıntı cıktı bendenaptın nasılsın, keske pazara denkgelmseydi doktora giderdin. Sen dun doktora gitmiştin yanılıyor muyum kac mm demişti yumurtaya? Ya bu testlerin yeniden pik yapması kafayı yedirecek bana yumurtayı vucuttan gec atıyorsun sanırım
Burda eşitlenmiş testin
Canım testlerini buraya at takip yaparız doktora gidersen aynı zmanda cok guzel olur
Kız sende mi konyalısın
Evet canım bende konyalıyım
Yaa bide üstüne hamilelik zor valla rabbim yardımcın olsun. Valla benim aynı daha Bişey yapmadım bakalım ne olacak bu sene kalacak galibaSagol canımAgzım burnum tıkalı valla 2 gundur hic uyku yok bana gercekten zorlandım bu sefer sen nasılsın
Bebiş tutunca da koyu cıkar canım inşallah ogluş tutmustur. Ayy canım sorma ya kanda yuksek miktarda enfeksiyon cıktı, idrarda az miktarda cıktı, kolesterol ve glukoz yuksek cıktı, bogazım mahvolmuş bide üstüne gripacilde ki doktor bi sürü ilac falan verdi kafon dogumcu kullanma bitki çayları iç dedi cok fenayım napcam bilmiyorum
Yok canim suan test yapmiyorum. Doktora gittim catlamamis yumurtan var 45mm olmus dedi. Ilac kullaniyorum suan adetin 3. Gunu tekrar gidicem.3 cicek annesi kız sen napıyon test yaptın mı cnm bissürü sayfa birikmiş okuyamadım gelişmelerden haberim yok
Ben Fuat demir e gidiyorum canım ama uzun zamandır tanıyor beni 0 yuzden kolaylıkla yaptı takibi. 12.gun basla testlereTmm canım ne zaman başlıyım yapmaya daha önce doktorum 12.gün demişti. Sen Konya da kime gidiyorsun? Takip yapan doktor var mı Konya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?