Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy o kadar çok yaptın bitirdin nasip artık silikleşirse bu geceyi de değerlendirirdin hayırlısı beklicez artık
Aunen canim dünden beri 24 test yapmışım bugün degerlendirmeyim canim öğlen de deneme oldu zaten Rabbim inşallah çabamı gördü mükafatını verecektir

Kizlar öğlenden beri karnimda ağrı gaz sancisi gibi sancı var bekime vuruyor resmen Bu neden olabilir ki

Canim her ay belirtiler birbirini tutmuyor ki ovulasyon günü pik zamani belirti heosi değişiyor Inşallah herkesin emeği boşa çıkmasın

K Khvekokusu20 bugün hic girmedi acaba iyice mi hastalandı ki
Evet canım malesef bir sürü sıkıntı cıktı bende naptın nasılsın, keske pazara denkgelmseydi doktora giderdin. Sen dun doktora gitmiştin yanılıyor muyum kac mm demişti yumurtaya? Ya bu testlerin yeniden pik yapması kafayı yedirecek bana yumurtayı vucuttan gec atıyorsun sanırım
Saat 8 gibi yaptım kizlar Ne silinik ne pik anlamadim
Burda eşitlenmiş testin
Canım biliyorsun beni uzun süredir olsun diye uğraşıyorum benim için farketmez eşim erkek istiyor bu ay bende ovulasyon testi sipariş ettim Pazartesi gelecek nasıl bi yöntem izliyim
Canım testlerini buraya at takip yaparız doktora gidersen aynı zmanda cok guzel olur
Konyadayim canim
Kız sende mi konyalısın
Hemşeriyiz o zaman sizinle K Khvekokusu20 da konya dimi
Evet canım bende konyalıyım

Hayırdır canim ne sıkıntısı çıktı Evet canim pazara denk gelince ne doktor ne hastane gidemedim ama bence çatladı testimde çıkmadı diyorum Çünkü cumartesi geceden sonra yumurtlama ağrısı yerini farklı bir ağrıya bıraktı Elimden geleni yaptım Rabbim büyük

Bebiş tutunca da koyu cıkar canım inşallah ogluş tutmustur. Ayy canım sorma ya kanda yuksek miktarda enfeksiyon cıktı, idrarda az miktarda cıktı, kolesterol ve glukoz yuksek cıktı, bogazım mahvolmuş bide üstüne grip acilde ki doktor bi sürü ilac falan verdi kafon dogumcu kullanma bitki çayları iç dedi cok fenayım napcam bilmiyorum

Ay çok zor bi durum ya gerçekten hastalıklar üstüste binince. Rabbim acil şifalar versin valla mevsim değişikliği cnm hemen hemen herkes hasta bu aralar dikkat et kendine

Ay çok zor bi durum ya gerçekten hastalıklar üstüste binince. Rabbim acil şifalar versin valla mevsim değişikliği cnm hemen hemen herkes hasta bu aralar dikkat et kendine
Sagol canım Agzım burnum tıkalı valla 2 gundur hic uyku yok bana gercekten zorlandım bu sefer sen nasılsın

Tmm canım ne zaman başlıyım yapmaya daha önce doktorum 12.gün demişti. Sen Konya da kime gidiyorsun? Takip yapan doktor var mı Konya da

Sagol canım Agzım burnum tıkalı valla 2 gundur hic uyku yok bana gercekten zorlandım bu sefer sen nasılsın
Yaa bide üstüne hamilelik zor valla rabbim yardımcın olsun. Valla benim aynı daha Bişey yapmadım bakalım ne olacak bu sene kalacak galiba

Çok geçmiş olsun canım gebelik bazı antibiyotik ve ilaçlar kullanılabiliyor netten risk seviyesine bak canım

3 cicek annesi kız sen napıyon test yaptın mı cnm bissürü sayfa birikmiş okuyamadım gelişmelerden haberim yok
Yok canim suan test yapmiyorum. Doktora gittim catlamamis yumurtan var 45mm olmus dedi. Ilac kullaniyorum suan adetin 3. Gunu tekrar gidicem.
Sen nasilsin? Son dusuncen nedir bebisle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…