Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
yok ya ben keşke kesin bir yolu olsa diyemem galiba ne bileyim biz istiyoruz da RABBİM hayırlısıysa versin diye de ekliyorum her duamda hayırlı değilse istemem kız olsun erkek olsun. evlat evlattır can candır kanımdır diğer yarımızdır bende dediğin gibi deneyim diyorum olursa olur olmazsa RABBİMin verdiğine her şekilde kabulüz. ALLAHIM hepimizin gönlündekini hayırlısıysa nasip etsin

Way ben dogum ani geldi aklina ve heves ettin demek ben simdiden nasil dogurcam korkusu yasiyorum canm bence sen ilac falan kullanma birak kendini takip et yaş araliklari cok acilmadan yap 3. Cocugu cekil kenara
ALLAHımm doğum anı aklına gelip heves edenlerden eyle bizleri de YA RAB! zira 13 saat suni sancı çekmek gerçekten çokkkkkkk çokkk çok zorladı beni ve galiba en büyük korkumdan biri :/

ALLAHımm doğum anı aklına gelip heves edenlerden eyle bizleri de YA RAB! zira 13 saat suni sancı çekmek gerçekten çokkkkkkk çokkk çok zorladı beni ve galiba en büyük korkumdan biri :/
Yok valla çok şükür düşündüğüm kadar zor değildi ikisini de 3 saat ile doğurdum ama ay öldüm bittim kadar da zor değildi. Tabi her kadın gibi sancım zordu ama o kadar kabuslar görecek kadar değildi

Erkek istiyoruz dersen yardımcı olmaz. Hamile kalamadım takip yaptırmak istiyorum de bakarken sor kac mm hangi tarafta diye
doktor çok bilgilisiniz siz başka bir doktora görünün iyisimi diye kovmasın beni :) kız bazıları gerçekten bozuluyor bu kadar bilgi bilip gidiyor olmak o zaman biz niye burdayız falan diyen doktorlar biliyorum ay

Iyi masallahh masallahh oyleyse dogurursun tabii arka arkaya bizim gibi saatlerce ugrasmamassin

Doğru diyorsun, belki ısrarla istediğimiz cinsiyet bize hayır getirmeyecek.. Haberlerde 12 yaşında çocuk atmış ya kardeşini.. nasıl kötü oldum, Allah herkese hayırlı evlat versin

etme eyleme gözünü sevem bizim hocamız sen oldun ne diyosan yapacaz bizi 1 sene bekletme gözünün yağını yidiğim
Canım Rabbim nasip edecekse o sene bir erkek bebek olacaksa o gelir seni bulur. Ben bu konuyu bi aralar baya takmıştım kafaya arastırdım birazda olsa doğruluk payı var bence bunu iki hamilelikte de tecrübe ettim. Etrafına baksana biraz hamile olanlar ne cinsiyet bekliyor.
Ya Allah içinn yardım ettttt ya hani deneme yapmadan 4 5 gün önceden kullanılıyordu bikaç gün sadece kullanılıyordu neydi oooo
Kız valla bilemedim fitil kullandık su içtik baska naptıkk anam
Kiz hani bu aylar favori ayim dediydin simdii biz napcaz
Sene olarak dedim canım
Daha bakamadım
Biz isin espirisindeyizde herseyi rabbim bilirr kismetimizde varsaa allah verecek yoksa amudada kalksak nafilee
Tabiki kesinlikle öyle canım
K Khvekokusu20 perhiz olabilir miydi acaba sanki başka Bişeydi
Perhiz degildir o perhiz olsa duramazsın
doktor çok bilgilisiniz siz başka bir doktora görünün iyisimi diye kovmasın beni :) kız bazıları gerçekten bozuluyor bu kadar bilgi bilip gidiyor olmak o zaman biz niye burdayız falan diyen doktorlar biliyorum ay
Kovmaz Kovmaz az biraz kendini acındırarak anlat fazla soru sorma takip yapsın mm ve yerini söylesin yeter
Tamamen benim görüşüm canım. Hani büyüklerde derler ya bu sene kız senesi erkek senesi diye benimki de o hesap

Doğru diyorsun, belki ısrarla istediğimiz cinsiyet bize hayır getirmeyecek.. Haberlerde 12 yaşında çocuk atmış ya kardeşini.. nasıl kötü oldum, Allah herkese hayırlı evlat versin
e öyle tabi erkek olup annesini babasını kesenler biçenler toprağa gömenler var ALLAHIMMM KORUSUNN her şeyin hayırlısını versin inşallah canlar

bu sene bence erkek senesiydi ama kızı olan da var çevremde ama bakıyorum sosyal mecralara bütünn fenomenuslar erkek doğuruyor anam bu ne didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…