- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.161
Kızlar hazır birkaçınız burdasınız bana 273627342 nci kez akıl verinbu hafta yeni kutu hapa başlayacam acana bu kutudan sonra hapı bırakıp testlere mi başlasam e dersiniz küçüğü 3 ay sonra 2 yaşına basıyor
Ocak şubat gibi yapsam seneye bu aylar doğar küçük kızım 3 yaşına yakın olur yapaym deil mi
Tabi tabi zaten öyle yapacam yani şimdi başlayayım derken zaten testlere takiplere başlayacam zaten Hapın hormonları vücudumdan anca 2 3 aya atılır bende şimdi başlasam ocak sonu gibi düşünüyorum denemeyi sizceCanım ne zaman hazır hissedersen o zaman başlaama tecrubeleşm doğrultusunda nacizane fikrim bir kaç ay bedenini tanı test yap ondan sonra deneme yap
Bulanti ilede ilgisi yok sanirim ya ay ne bilim canm rabbim gonlumuze gore versin insllah boyle düşünüp mujdeli haberi alirsinKızımda ne yaşıyorsam aynısı, kusuyorum.. bakıyorum kızı olup da sonra oğlu olanların şikayetleri daha az. Daha hafif geçmiş gebelikleri. Kese konumuna göre de kızımla aynı. Ne bilim umudum kalmadı öyle.. başta daha bir umutluydum, sağdan yumurtlamıştım erken yumurtlamıştım falan.. annenin içine doğar ya, öyle kız doğuyor içime.. Allah bilir tabi
Kızımda ne yaşıyorsam aynısı, kusuyorum.. bakıyorum kızı olup da sonra oğlu olanların şikayetleri daha az. Daha hafif geçmiş gebelikleri. Kese konumuna göre de kızımla aynı. Ne bilim umudum kalmadı öyle.. başta daha bir umutluydum, sağdan yumurtlamıştım erken yumurtlamıştım falan.. annenin içine doğar ya, öyle kız doğuyor içime.. Allah bilir tabi
Dene dene dogana kadar 3 yasina geliyor ideal yas oluyorTabi tabi zaten öyle yapacam yani şimdi başlayayım derken zaten testlere takiplere başlayacam zaten Hapın hormonları vücudumdan anca 2 3 aya atılır bende şimdi başlasam ocak sonu gibi düşünüyorum denemeyi sizce
Dalga geçiyon deil miDene dene dogana kadar 3 yasina geliyor ideal yas oluyor
Tabi tabi zaten öyle yapacam yani şimdi başlayayım derken zaten testlere takiplere başlayacam zaten Hapın hormonları vücudumdan anca 2 3 aya atılır bende şimdi başlasam ocak sonu gibi düşünüyorum denemeyi sizce
Yok kizz bende cok ara vermeden yapmayi düşünüyorum 2 yasina gelince hamile olsam 3 e yakin dogum olur bi sekilde büyurler diyorum hem niye dalga geceyim ask olsunDalga geçiyon deil mi
Ben bikaç ay testle takip yapıp deneme yapacağım ayda da doktorla artı testle takip yapmayı düşünüyorumAynen çok iyi olur ben hep acele ettim burda hep uyardı arkadas lar boraz vucudunu tanı Allah tan ilk iki ay kuruydum diye değerlendirmedim sonra incir den dolayı yumurtalar çatlamadı bu sureçte vucudumu tanıma şansım oldu
Kız tamam öyle güzel ama benim biri 3 biri 4 biri de yeni doğmuş olacak sence zor olmaz mıYok kizz bende cok ara vermeden yapmayi düşünüyorum 2 yasina gelince hamile olsam 3 e yakin dogum olur bi sekilde büyurler diyorum hem niye dalga geceyim ask olsun
Aslında zor olsada olmasa da yapmayı kafaya koymuşum o ayrı daaYok kizz bende cok ara vermeden yapmayi düşünüyorum 2 yasina gelince hamile olsam 3 e yakin dogum olur bi sekilde büyurler diyorum hem niye dalga geceyim ask olsun
Yok canım marketlere bakın üzerinde yazar 8 üstü bulunca alıncanım eş için phı yüksek su demişsin ya eczaneden mi alınıyor o su?
Sanmiyorum yaa yemeklerini kendileri yerler bezdende cokdan kurtulmuslardir akıllarida cogu seye erer yani sana onalrin bi zorlugu olmaz diye dusunuyorumKız tamam öyle güzel ama benim biri 3 biri 4 biri de yeni doğmuş olacak sence zor olmaz mı
Erkek istiyoruz dersen yardımcı olmaz. Hamile kalamadım takip yaptırmak istiyorum de bakarken sor kac mm hangi tarafta diyedoktora yumurtlama olmuş mu diye mi soruyorsunuz yani ya da erkek istiyoruz hocam bunun için doğru zaman için yardımcı olur musunuz diyorsunuz :)
Büyük kızım ocakta 3 yaşına basacak bezden çoktan kesmişim yemeğini de kendi yiyiyor diğerini delessem yeter inşallah o zmn ben başlayayım hazırlıklaraSanmiyorum yaa yemeklerini kendileri yerler bezdende cokdan kurtulmuslardir akıllarida cogu seye erer yani sana onalrin bi zorlugu olmaz diye dusunuyorum
Yumurta geliştirmek için fitil kullanmadık canım. İlacı var ama oda doktor yazmadan alamazsın doktorun yazıp takibini yapması lazımK Khvekokusu20 ya cnm ben 3 gündür kafayı yiyecem lütfen açıklık getir de kafam rahatlasın beynimi yemek üzereyim ☺ yumurta geliştirmek için kullanılan fitil neydi adı ya ne diyorduk ona vallahi internette araştır araştır öldüm. Bide sen onu kullandın mı
Heves ettirdin kız gaza getirdinSanmiyorum yaa yemeklerini kendileri yerler bezdende cokdan kurtulmuslardir akıllarida cogu seye erer yani sana onalrin bi zorlugu olmaz diye dusunuyorum
Ya cnm Bi fitil vardı neydi o Allah içn söyle yoksa çıldıracamYumurta geliştirmek için fitil kullanmadık canım. İlacı var ama oda doktor yazmadan alamazsın doktorun yazıp takibini yapması lazım
Sene kıza dönüyor bence bekleKızlar hazır birkaçınız burdasınız bana 273627342 nci kez akıl verinbu hafta yeni kutu hapa başlayacam acana bu kutudan sonra hapı bırakıp testlere mi başlasam e dersiniz küçüğü 3 ay sonra 2 yaşına basıyor
Biokadın, neo penatron canım hangisini soruyonYa cnm Bi fitil vardı neydi o Allah içn söyle yoksa çıldıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?