Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla ama tecrubeleşm doğrultusunda nacizane fikrim bir kaç ay bedenini tanı test yap ondan sonra deneme yap

Ocak şubat gibi yapsam seneye bu aylar doğar küçük kızım 3 yaşına yakın olur yapaym deil mi
Canım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla ama tecrubeleşm doğrultusunda nacizane fikrim bir kaç ay bedenini tanı test yap ondan sonra deneme yap
Tabi tabi zaten öyle yapacam yani şimdi başlayayım derken zaten testlere takiplere başlayacam zaten Hapın hormonları vücudumdan anca 2 3 aya atılır bende şimdi başlasam ocak sonu gibi düşünüyorum denemeyi sizce

Bulanti ilede ilgisi yok sanirim ya ay ne bilim canm rabbim gonlumuze gore versin insllah boyle düşünüp mujdeli haberi alirsin

Canım o farklı bişey bak daha öncede yazdım ablamın tıpa tıp aynı belirtilerle bir kızı bir oğlu var diğer ablamın farklı belirtilerle 3 oğlu var benim kıza göre daha hafif ama sağ sol olayı hikaye kızımda sağdan yumurtladım bunda solda ikisinde de sabah bulantılarım var ve tuylerim azladı bunda göbeğim kıllandı oda 10 haftadan sonra çıktı sen dua et bunlara takılma derim

Aynen çok iyi olur ben hep acele ettim burda hep uyardı arkadas lar boraz vucudunu tanı Allah tan ilk iki ay kuruydum diye değerlendirmedim sonra incir den dolayı yumurtalar çatlamadı bu sureçte vucudumu tanıma şansım oldu

Ben bikaç ay testle takip yapıp deneme yapacağım ayda da doktorla artı testle takip yapmayı düşünüyorum

Yok kizz bende cok ara vermeden yapmayi düşünüyorum 2 yasina gelince hamile olsam 3 e yakin dogum olur bi sekilde büyurler diyorum hem niye dalga geceyim ask olsun
Kız tamam öyle güzel ama benim biri 3 biri 4 biri de yeni doğmuş olacak sence zor olmaz mı

Sanmiyorum yaa yemeklerini kendileri yerler bezdende cokdan kurtulmuslardir akıllarida cogu seye erer yani sana onalrin bi zorlugu olmaz diye dusunuyorum
Büyük kızım ocakta 3 yaşına basacak bezden çoktan kesmişim yemeğini de kendi yiyiyor diğerini delessem yeter inşallah o zmn ben başlayayım hazırlıklara

Yumurta geliştirmek için fitil kullanmadık canım. İlacı var ama oda doktor yazmadan alamazsın doktorun yazıp takibini yapması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…