- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.341
Rabbim en yakın zamanda sana bir tane de değil ikiz tatli hayırlı sağlıklı kizlar nasip etsin inşallahÜçüncü kızın mı geldi Canım hayırlı olsun Rabbim bana da bi tanecik nasip etsin inşallah
Ayyyy canım ağzından bal akıyı ne güzel dua inşallah hayırlı zaman da nasip etsin Eabbim senin de oğluş haberin gelsin bu ayRabbim en yakın zamanda sana bir tane de değil ikiz tatli hayırlı sağlıklı kizlar nasip etsin inşallah
Ayyy çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYok canım oğlu oldu
Gozun aydin canm rabbim saglikla buyut yavrunuDün doğum yaptım kizlarr
Kız duydun muu çocuk planım ertelendiği seneyeeGozun aydin canm rabbim saglikla buyut yavrunu
Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın olsun. Ve geçmiş olsunDün doğum yaptım kizlarr
Kızımda ne yaşıyorsam aynısı, kusuyorum.. bakıyorum kızı olup da sonra oğlu olanların şikayetleri daha az. Daha hafif geçmiş gebelikleri. Kese konumuna göre de kızımla aynı. Ne bilim umudum kalmadı öyle.. başta daha bir umutluydum, sağdan yumurtlamıştım erken yumurtlamıştım falan.. annenin içine doğar ya, öyle kız doğuyor içime.. Allah bilir tabi
Ek olarak devir kötü bir devir. Onların iyi eğitim almaları icin biraz zaman ayırabilirsin. Yasin çok genç istersen birkaç yıl sonra iki tane yaparsın. Erkek istiyoruz hemde çok ama eğerim vermek güzel büyütmekte çok önemli. Onları eğitmek arkalarında olmak çok önemli. Benim eşim hep karşı çok çocuk olayına. Hep der kız da olsa erkekte olsa onları getiremedikten sonra niye yapalım. Tabii ben yine de üçüncüyü yapacağım. Gerçekten de kızlarımızın arkasında çok koşturuyoruz. Onların da aldıkları emeğin ve sevginin farkındalar. Bu kadar kötülüğün olduğu bir dünyada çocuklarımızı cokkkk sevelim ki dünyada güzelleşsin. Olumun yanında sevgiyle yaşasınlar. Ve her biri birer çiçek olarak toplumda varolsunlar. Toplumu güzelleştiren biz kadınlarızBenden sana tavsiye 3. İçin bekle biraz Onların daha anne sevgisine ihtiyacı var çok küçükler Senin yaşında çok küçük acele etmene gerek yok Rahat rahat büyüt kızlarını
Yok kizz bende cok ara vermeden yapmayi düşünüyorum 2 yasina gelince hamile olsam 3 e yakin dogum olur bi sekilde büyurler diyorum hem niye dalga geceyim ask olsun
Bence belirtilere takılma. Büyük kızda çok mide bulantım oldu. Kucuk kızımda çok rahattim. Belirtilere göre kucuk kızım erkek olması gerekirdi ama kızım oldu.Bacım bende oğluma hamileyken aşırı bulantılar öğürmeler yaşamıştım ve son aylarda kramplardan acillik oldum 2 defa
Sağ alt kaburga ağrım bi dönem çok olmuştu uyutmuyodu beni erken dönemlerde başladı yani genel olarak rahat bi hamilelik geçirmedim. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur hem sana hemde burdaki bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim
Banada tabi hayırlı sağlıklısını
Doktorlar belirtilerin cinsiyetle bir alakası olmadığını söylüyolar. Bencede öyle...
Bence belirtilere takılma. Büyük kızda çok mide bulantım oldu. Kucuk kızımda çok rahattim. Belirtilere göre kucuk kızım erkek olması gerekirdi ama kızım oldu.
Duydum duydum duymam miKız duydun muu çocuk planım ertelendiği seneyee
Aramızda 2 hafta vardı E Elif eylul hira ileGözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin cokkk sevindim vay be zaman su
MaşallahAramızda 2 hafta vardı E Elif eylul hira ile
Sıra swnde desene Rabbim sağ salim kavustursun canmAramızda 2 hafta vardı E Elif eylul hira ile
Aminnnn canım benimAyyyy canım ağzından bal akıyı ne güzel dua inşallah hayırlı zaman da nasip etsin Eabbim senin de oğluş haberin gelsin bu ay
Benim kizimla senin kizin ayni yasta 12 ci ayda 2 yasina girecekBuyuk 10
Ortanca 7
Kucuk aralik sonunda 2 olucak.
Benimkide sizşnkinden 1 ay sonra 2 yaşına basıyor. Arada 1 ay varBenim kizimla senin kizin ayni yasta 12 ci ayda 2 yasina girecek
Allahim saglik sihhat versin yavrularimiza zaman su gibi akip gidiyorBenimkide sizşnkinden 1 ay sonra 2 yaşına basıyor. Arada 1 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?