Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bacım bende oğluma hamileyken aşırı bulantılar öğürmeler yaşamıştım ve son aylarda kramplardan acillik oldum 2 defa
Sağ alt kaburga ağrım bi dönem çok olmuştu uyutmuyodu beni erken dönemlerde başladı yani genel olarak rahat bi hamilelik geçirmedim. İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur hem sana hemde burdaki bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim
Banada tabi hayırlı sağlıklısını
Doktorlar belirtilerin cinsiyetle bir alakası olmadığını söylüyolar. Bencede öyle...

Benden sana tavsiye 3. İçin bekle biraz Onların daha anne sevgisine ihtiyacı var çok küçükler Senin yaşında çok küçük acele etmene gerek yok Rahat rahat büyüt kızlarını
Ek olarak devir kötü bir devir. Onların iyi eğitim almaları icin biraz zaman ayırabilirsin. Yasin çok genç istersen birkaç yıl sonra iki tane yaparsın. Erkek istiyoruz hemde çok ama eğerim vermek güzel büyütmekte çok önemli. Onları eğitmek arkalarında olmak çok önemli. Benim eşim hep karşı çok çocuk olayına. Hep der kız da olsa erkekte olsa onları getiremedikten sonra niye yapalım. Tabii ben yine de üçüncüyü yapacağım. Gerçekten de kızlarımızın arkasında çok koşturuyoruz. Onların da aldıkları emeğin ve sevginin farkındalar. Bu kadar kötülüğün olduğu bir dünyada çocuklarımızı cokkkk sevelim ki dünyada güzelleşsin. Olumun yanında sevgiyle yaşasınlar. Ve her biri birer çiçek olarak toplumda varolsunlar. Toplumu güzelleştiren biz kadınlarız

Yok kizz bende cok ara vermeden yapmayi düşünüyorum 2 yasina gelince hamile olsam 3 e yakin dogum olur bi sekilde büyurler diyorum hem niye dalga geceyim ask olsun

Ben oğlum 18 aylıkken yani 1,5 yaşındayken 2.ye hamile kalmıştım ama malesef kürtajla sonuçlandı o zamanlar hesaplar yapıyodum 2.doğunca oğlum 27 aylık olacak aralıkta doğacaktı falan ama malesef bizim planladığımız gibi gitmiyo inşâllah sağlıkla hamile kalırım tekrar seni de Allah sağlıkla kavuştursun canım

Bence belirtilere takılma. Büyük kızda çok mide bulantım oldu. Kucuk kızımda çok rahattim. Belirtilere göre kucuk kızım erkek olması gerekirdi ama kızım oldu.

Bence belirtilere takılma. Büyük kızda çok mide bulantım oldu. Kucuk kızımda çok rahattim. Belirtilere göre kucuk kızım erkek olması gerekirdi ama kızım oldu.

Bende onu dedim zaten canım belirtilerle cinsiyetin alakası yok. Bende oğlumda rahat bir hamilelik geçirmedim . Değişebiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…