- 10 Mart 2019
- 452
- 487
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.361
Gözün aydin canim saglikla büyüt pasaniDaha koymadım canım hastaneden cikamadik
Saglikla buyusunler insAllahBenim kizimla senin kizin ayni yasta 12 ci ayda 2 yasina girecek
Sorma yaaa bu bir senede su gibi geçeydi iyiydiAllahim saglik sihhat versin yavrularimiza zaman su gibi akip gidiyor
Canim sen naptin ne zmn denicenGözün aydin canim saglikla büyüt pasani
Bu ay deneyecektim fakat esim is sebebiyle yurtdisina ciktiCanim sen naptin ne zmn denicen
Sen ne yaptin canim gittin mi doktoraCanim sen naptin ne zmn denicen
Yil bitmeden yakala ucundan bari cnm hayirlisi olsunBu ay deneyecektim fakat esim is sebebiyle yurtdisina ciktideneme kasima kaldi Bu sene bitmeden hamile kalmak istiyorum aslinda
Amin canim insAllah Bu sene erkek senesiYil bitmeden yakala ucundan bari cnm hayirlisi olsun
Ya kızlar eşimle karar verdik ocakta deneme yapacaz Allahın izniyle o zmana kadar da takip yapacam diyetttir ilaçtır ne gerekiyorsa başlayayım. Cnm ne yapayım ne alayım sen Bi söyleyebilir misnAramızda 2 hafta vardı @Elif eylul hira ile
Kuzum bunu deneyen varmi acaba bende merak ettim iliskide 5dakika once kullanilacakmis tam rahime injekte edilecekmis ph yukseltiyo ve hamile kalmaya yardimci oluyomus alan kullan varsa yazsin ben almayi dusunuyorum deneme yapacagimdainsprefert hamilelik jeli bunu kullanan arkadaşlar var mi bide iyi mi tesadüfen gördüm. Üstelik pH dengeliyormuş ama tanımıyorum
Evet canım sıra bende inşallah. Cok sagol canim darısı burdaki erkek bebek/kız bebek isteyen arkadaslarımın basına inşallah saglıklı bir sekildeSıra swnde desene Rabbim sağ salim kavustursun canm
Kız gene ne ara karar degiştiYa kızlar eşimle karar verdik ocakta deneme yapacaz Allahın izniyle o zmana kadar da takip yapacam diyetttir ilaçtır ne gerekiyorsa başlayayım. Cnm ne yapayım ne alayım sen Bi söyleyebilir misn ☺ yarın test sipariş edecem keçi boynuzu falanda başlayalım mı sadece eşim mi yesin ben ne tüketeyim aman heyecanlandım
Hadi bakalım sonu istedigin gibi olsun inşallahzeynocan ingiliz karbonatı alarak bu yolda ilk adımımı atmış bulunmaktayım... RABBİM hayırla sonuçlandırsın bu süreci inşallah hakkımızda en hayırlı olanı hayırlı zamanda versin çokça amin cemicümle adına AMİN ...
Az önce ve kesin karar artık değişmez. Kız yarın çkkıvam ne aliyim karbonat falan vardı keçi boynuzu falan. Bide folik aisd de kullanayım mı erkek bebeği etkiler mi
Kız gene ne ara karar degişti
Kız hade yaz valla uykum var gözlerim kapandı kapanacak
Kız gene ne ara karar degişti
Ph ı yuksek suKız hade yaz valla uykum var gözlerim kapandı kapanacak
Takviye ilaç derken hangisi bide ne fitili cnmPh ı yuksek su
Keci boynuzu
Folik asit
Eşine takviye edici bitkisel ilac
Fitil kullanacaksan fitil
Takip için ovulasyon testi
Musluk suyu tüketiyoruz genelde cnm onun Ph sı nasıl ona karbonat falan ekleyip içsemPh ı yuksek su
Keci boynuzu
Folik asit
Eşine takviye edici bitkisel ilac
Fitil kullanacaksan fitil
Takip için ovulasyon testi
Hız ve sayı artıran bitkisel takviyeler var eczaneden alabilirsin sorarak.Takviye ilaç derken hangisi bide ne fitili cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?