Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
prefert hamilelik jeli bunu kullanan arkadaşlar var mi bide iyi mi tesadüfen gördüm. Üstelik pH dengeliyormuş ama tanımıyorum

Aramızda 2 hafta vardı @Elif eylul hira ile
Ya kızlar eşimle karar verdik ocakta deneme yapacaz Allahın izniyle o zmana kadar da takip yapacam diyetttir ilaçtır ne gerekiyorsa başlayayım. Cnm ne yapayım ne alayım sen Bi söyleyebilir misn yarın test sipariş edecem keçi boynuzu falanda başlayalım mı sadece eşim mi yesin ben ne tüketeyim aman heyecanlandım

prefert hamilelik jeli bunu kullanan arkadaşlar var mi bide iyi mi tesadüfen gördüm. Üstelik pH dengeliyormuş ama tanımıyorum
Kuzum bunu deneyen varmi acaba bende merak ettim iliskide 5dakika once kullanilacakmis tam rahime injekte edilecekmis ph yukseltiyo ve hamile kalmaya yardimci oluyomus alan kullan varsa yazsin ben almayi dusunuyorum deneme yapacagimdains

Kız gene ne ara karar degişti

Hadi bakalım sonu istedigin gibi olsun inşallah

Ph ı yuksek su
Keci boynuzu
Folik asit
Eşine takviye edici bitkisel ilac
Fitil kullanacaksan fitil
Takip için ovulasyon testi
Musluk suyu tüketiyoruz genelde cnm onun Ph sı nasıl ona karbonat falan ekleyip içsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…