Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sabahtan onları araştırıyorum sormaa kaptırdım kendimi. Bide ne kadar tuzlu olsada fındık fıstık önerilmiyor sen ne diyorsun

Cnm o fitiller ne işe yarıyordu

Kuzum bunu deneyen varmi acaba bende merak ettim iliskide 5dakika once kullanilacakmis tam rahime injekte edilecekmis ph yukseltiyo ve hamile kalmaya yardimci oluyomus alan kullan varsa yazsin ben almayi dusunuyorum deneme yapacagimdains
Ya ben Türkçe yazmayan bir ilan gördüm yaşadığım şehirde sonra eczaneden sordum. İnternette bakayım derken Türkiye de de olduğunu gördüm. Zeyno canim bir bilgin var mi bununla ilgili? Acaba sağlıklı mi? Bence de arkadaşlar bizi bu konuda bilgilendirirlerse iyi olur

Ney canım kacırdım orayı sanırım
Sabahtan onları araştırıyorum sormaa kaptırdım kendimi. Bide ne kadar tuzlu olsada fındık fıstık önerilmiyor sen ne diyorsun
Bizim yediğimiz fındık fıstığın haddi hesabı yok ama kabak cekirdegi tuzlu cekirdek yiyebilirsiniz canım
Cnm o fitiller ne işe yarıyordu
Mantar enfeksiyon tedavi ediyor alkali hale getiriyor canım ama önceden bi denemen lazım vucut nasıl tepki verecek

Anladım cnm valla bugün eşim Bi çuval kabak çekirdeği almış içine mi doğdu ne az önce kocaman Bi kase bitirdim çekirdeğe başlasam duramam

Yarın alınacaklar listesi
Limonlu soda
Folik asit
Fitil
Keçi boynuzu
Test
Su
Takviye ilaç (bulabilirsem)
Bide bu İngiliz ksrbonatı falan vardı o neydi gı

Yarın alınacaklar listesi ✍
Limonlu soda
Folik asit
Fitil
Keçi boynuzu
Test
Su
Takviye ilaç (bulabilirsem)
Bide bu İngiliz ksrbonatı falan vardı o neydi gı
İngiliz karbonatı suyun ph ını yükseltiyor canım diger adı sodyum bi karbonat eczaneden alcan
Limonlu soda alma bence sade sodaya limon sıkıp için
Takviye ilaç da eczanede mutlaka vardır ama danış genede eczacıya

Utanırım ama eczacıyı tanıyom ya zor olur gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…