- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.381
Musluk suyu içme canım, a101 se satılan kardelen marka su var 8in üstünde ph ı bak bi marketlere araştır en yuksek ph olan suyu alMusluk suyu tüketiyoruz genelde cnm onun Ph sı nasıl ona karbonat falan ekleyip içsem
Sabahtan onları araştırıyorum sormaa kaptırdım kendimi. Bide ne kadar tuzlu olsada fındık fıstık önerilmiyor sen ne diyorsunHem
Hız ve sayı artıran bitkisel takviyeler var eczaneden alabilirsin sorarak.
Fitil de biokadın yada neopenatron hangisi sana uyarsa
Bol bol muz, soda, bitter çikolata, kuruyemiş, turk kahvesi, et, patates, bakliyat bulundur evde
Tmm cnm bakacm Allah razı olsunMusluk suyu içme canım, a101 se satılan kardelen marka su var 8in üstünde ph ı bak bi marketlere araştır en yuksek ph olan suyu al
Cnm o fitiller ne işe yarıyorduHem
Hız ve sayı artıran bitkisel takviyeler var eczaneden alabilirsin sorarak.
Fitil de biokadın yada neopenatron hangisi sana uyarsa
Bol bol muz, soda, bitter çikolata, kuruyemiş, turk kahvesi, et, patates, bakliyat bulundur evde
Ya ben Türkçe yazmayan bir ilan gördüm yaşadığım şehirde sonra eczaneden sordum. İnternette bakayım derken Türkiye de de olduğunu gördüm. Zeyno canim bir bilgin var mi bununla ilgili? Acaba sağlıklı mi? Bence de arkadaşlar bizi bu konuda bilgilendirirlerse iyi olurKuzum bunu deneyen varmi acaba bende merak ettim iliskide 5dakika once kullanilacakmis tam rahime injekte edilecekmis ph yukseltiyo ve hamile kalmaya yardimci oluyomus alan kullan varsa yazsin ben almayi dusunuyorum deneme yapacagimdains
Ney canım kacırdım orayı sanırımYa ben Türkçe yazmayan bir ilan gördüm yaşadığım şehirde sonra eczaneden sordum. İnternette bakayım derken Türkiye de de olduğunu gördüm. Zeyno canim bir bilgin var mi bununla ilgili? Acaba sağlıklı mi? Bence de arkadaşlar bizi bu konuda bilgilendirirlerse iyi olur
Bizim yediğimiz fındık fıstığın haddi hesabı yokSabahtan onları araştırıyorum sormaa kaptırdım kendimi. Bide ne kadar tuzlu olsada fındık fıstık önerilmiyor sen ne diyorsun
Mantar enfeksiyon tedavi ediyor alkali hale getiriyor canım ama önceden bi denemen lazım vucut nasıl tepki verecekCnm o fitiller ne işe yarıyordu
Anladım cnm valla bugün eşim Bi çuval kabak çekirdeği almış içine mi doğdu neNey canım kacırdım orayı sanırım
Bizim yediğimiz fındık fıstığın haddi hesabı yokama kabak cekirdegi tuzlu cekirdek yiyebilirsiniz canım
Mantar enfeksiyon tedavi ediyor alkali hale getiriyor canım ama önceden bi denemen lazım vucut nasıl tepki verecek
Ben senden hiç sıkılır mıyım beybi
Eşin yesin onu sen az yesende olurAnladım cnm valla bugün eşim Bi çuval kabak çekirdeği almış içine mi doğdu neaz önce kocaman Bi kase bitirdim çekirdeğe başlasam duramam
Ölürğm sana karnındaki bebeğeBen senden hiç sıkılır mıyım beybi
İngiliz karbonatı suyun ph ını yükseltiyor canım diger adı sodyum bi karbonat eczaneden alcanYarın alınacaklar listesi ✍
Limonlu soda
Folik asit
Fitil
Keçi boynuzu
Test
Su
Takviye ilaç (bulabilirsem)
Bide bu İngiliz ksrbonatı falan vardı o neydi gı
Canım sodayı add almanı tavsiye ederim sen limon sık içine öyle iç. Diğer turlu şekerli oluyo (tavsiye )Yarın alınacaklar listesi ✍
Limonlu soda
Folik asit
Fitil
Keçi boynuzu
Test
Su
Takviye ilaç (bulabilirsem)
Bide bu İngiliz ksrbonatı falan vardı o neydi gı
Utanırım ama eczacıyı tanıyom ya zor olur gibi gibiİngiliz karbonatı suyun ph ını yükseltiyor canım diger adı sodyum bi karbonat eczaneden alcan
Limonlu soda alma bence sade sodaya limon sıkıp için
Takviye ilaç da eczanede mutlaka vardır ama danış genede eczacıya
Add nerden bulabilirim hiç duymadım ssankiCanım sodayı add almanı tavsiye ederim sen limon sık içine öyle iç. Diğer turlu şekerli oluyo (tavsiye )
E kız baska eczane yok muUtanırım ama eczacıyı tanıyom ya zor olur gibi gibi
Sade demek istemiş sanırımAdd nerden bulabilirim hiç duymadım ssanki
Ay o benden beterE kız baska eczane yok mueşin alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?