- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.561
Sende sagol canim. Bende kuruluk yapmadi uc gunde rahim kendi kendi temizleyip atiyor ikinciyimi kullandinSağolasın canımben gyno lomexın kullandım. Kaç günde ilac atılıyor ben Çarşamba kullandım ama hala ilaç geliyor. Sende de böyle mi oldu? Kuruluk bişey yaptı mı benim 4 gün sonra tahmini ovulasyonum
Yok canım 1 tane kullandım . Çarşamba kullandım bugün hala beyaz geliyor ilaç olduğu belli. Akıntı falan yapmadi.Sende sagol canim. Bende kuruluk yapmadi uc gunde rahim kendi kendi temizleyip atiyor ikinciyimi kullandin
Hamile kaldınız mı fayda ediyor mu gerçektenSende sagol canim. Bende kuruluk yapmadi uc gunde rahim kendi kendi temizleyip atiyor ikinciyimi kullandin
Hayir canim bende deneme yapacak olanlardan biriyim burada ogrendiklerimi ve bildiklerimi anlattim benimde bir kizim var burada deneyen ve hamile kalan arkadaslar tabiki baya olduu ❤Hamile kaldınız mı fayda ediyor mu gerçekten
Neler deniyorsun? Ben hiç gebe kalmadım . Gebe kalmaya çalışıyorumHayir canim bende deneme yapacak olanlardan biriyim burada ogrendiklerimi ve bildiklerimi anlattim benimde bir kizim var burada deneyen ve hamile kalan arkadaslar tabiki baya olduu ❤
Ye gitsin kızOrasi oylee ama onume gelincede yok demiyorum yiyorumda iciyorumda
Sürtün derken
Ben kullandım fitil daha öncede yazdım burda kiminde kuruluk yapıyor kiminde adeti erkene cekiyor kiminde geciktiriyor kiminde bi etkisi olmuyor denemeden 1 ay önce kullanıp bakacaksın sendeki etkisine ona göre devam edeceksin canımKızlar kaç kez soru sordum ama kimse yazmadı sanırım burda sadece eski olanlar birbirlerine yazıyor.fitilide kimse kullanmamış. Boşuna bu topiğe yazmıyım artık🖐
Meyve, salatalık, domates, corba sulu yemek yeme canım, testi yap yapar yapmaz yarım bardak su iç baska bişey içmeKızlar bir şey soracağım. Test yaparken 3 saat kadar sıvı almıyoruz ya aynı zamanda birşeyler yemek de mi yasak bu sürede? Siz nasıl biliyorsunuz?
Dunde bizde vardi canim. Eski bildirimde kalip yeni sayfa acilmiyordu bugun oglen duzeldi sukur ❤Kk da sorun mu var bugün bana bu sayfadan hiç bildirim gelmedi diğer sayfalardanda gelmedi
Erkek bebis icin aylardir beklemedegim diyebilirimNeler deniyorsun? Ben hiç gebe kalmadım . Gebe kalmaya çalışıyorum
Tmm canım çok teşekkür ederimErkek bebis icin aylardir beklemedegim diyebilirimtabiki rabbim nasip edersee oncelikle boll duaa allah yardimcin olsun rabbim saglikla kalbindekini nasip etsin canim ovulasyon testiyle takip yapip yumurtlama zamanini ogrenip vucudunu tanimaya calisacaksin yumurtlama zamanini yakalayinca denemelere basliyorsun kisa ve oz oldu ama
Ben dusunuyorum almayi arkadasim bana da mantikli 5 dakika once kullanilmasi ve direk ph yukseltmesi bu arada tsk ederim bu ilaci paylastigin icinYa buarada bu Prefert jel bana çok mantıklı geldi kızlar. Acaba hiç deneyen ya da deneyecek olan var mı? Ben şahsen denemeyi düşünüyorum ama benim deneme yapmama daha biraz var.
Valla bende baktım da sanki mantıklı olabilir gibi. O zmn bu kadar diyeti ben boşa mı yapıyomBen dusunuyorum almayi arkadasim bana da mantikli 5 dakika once kullanilmasi ve direk ph yukseltmesi bu arada tsk ederim bu ilaci paylastigin icin
Kız fiyatı nie öyle pahalıBen dusunuyorum almayi arkadasim bana da mantikli 5 dakika once kullanilmasi ve direk ph yukseltmesi bu arada tsk ederim bu ilaci paylastigin icin
Evet pahaliKız fiyatı nie öyle pahalı
Valla Canim ben Doktora sordum gecen ay bana dedi hiçbir zararı yok. Yetmedi eczaneden sordum ve aldım. Yardımcı oluyormus ve pH değeri yüksek. Bide burada zararlı olsa vermezler eczaneden de satılmaz. Böyle canimValla bende baktım da sanki mantıklı olabilir gibi. O zmn bu kadar diyeti ben boşa mı yapıyomama bilmiyorum zararı falan olmaz mı acep
Ya gerçekten miKizlar o jeli kullanan hamisler var kadınlar kulübünde ama çoğunluk kız Bi bakın isterseniz
Prefert jel kullananlar diye arama yapin çıkar önünüze
Tamam at canimDur atayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?