Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar sızın bir konuda görüşünüzü almak. İstiyorum ben 10 aydır korunmadan gebelik istiyorum bu geçen ay adetim çok erken geldi ve 1 gün sürdü bu ay yani Ekim ayında da baya erken geldi 18 ekimde ve kanamam su gibi çok açık renkte ayağa kalktığımda kanama oluyor kan testi yaptım bisey çıkmadı sizce gebelikte bu tür olaylar olabiliyor mu hani rahim çocuk arıyor felan deniliyor lütfen beni. Bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı

Kan tahlilleri atsana buraya birgün adet olmaz canım doktorun belliki birşey bilmiyor sen sonuçlarını buraya at hamilelikten önce bende çok tahllildi sorundu araştırmam oldu İbrahim Saraçoğlunun kürleriyle normale döndü hormonlarım

Hormonlarım normal doktor dediğim acile gittim kanama aniden olduğu için ve kendi doktoruma haftaya gidebilicem kendi doktorum rahmin artık çocuk için hazırlanıyor dedi adetin de sıkıntı yok dedi zaten hani halk arasında da derler rahim çocuk arıyor diye sizde böyle olan var mı yani kafam karıştı sadece

Canim gecen yil benimde adetimden 10n gun sonra kanamam oldu ozele gittim. Dr enfeksiyon oldugunu soyledi fitil ve ilac kullandim gecti gitti hamd olsun. Rahim herzaman bir problem yoksa dogurmak icin elverislidir. Rahim cocuk istiyor die birsey hic duymadim. Herkes birsey soyler kafana takma bence cocugunuz varmi yenimi istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…