Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim sen ovulasyon testini nasil yapiyosun. Nelere dikkat ediyosun soyle ki yanlis bisey varsa soyleyelim. Duzenli yapmadin sen cunku. Ayrica testin pik degil. Ya yumurtlama oldu yeni catladi yeni pik olucak.
Canım Cuma gününe kadar düzenli yaptım Cuma doktor 19 mm Pazartesiye kadar ilişki dedi hafta sonu test yapamadım ama değerlendirdim. Bugün de acaba gene silik mi diye bi test yaptım sabah o biraz koyu gibi geldi sonra 3 gibi buraya attığım testi yaptım bu koyulukta çıktı. Yaklaşık 3-3.30 saat ne su ne de yiyecek tüketmiyorum 3 damla damlatıyorum. Zaten hemen C koyu oluyor T çizgisi biraz bekleyince çıkıyordu. Son yaptığım teste C ve T birlikte koyu çıktı

Canim sen ovulasyon testini nasil yapiyosun. Nelere dikkat ediyosun soyle ki yanlis bisey varsa soyleyelim. Duzenli yapmadin sen cunku. Ayrica testin pik degil. Ya yumurtlama oldu yeni catladi yeni pik olucak.
Canım üsteki 1.testim alttaki 2.testim. 2 yi şimdi yaptım

Eklentiler

• 762BFAA4-0AB7-4EC4-A4B2-77E4939C02F7.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
Canım üsteki 1.testim alttaki 2.testim. 2 yi şimdi yaptım
Canim dedigim gibi dun test yapmis olsan anlardik. Yine de 2 gun daha test yap bakalim nasil devam edicek. Cuma gunuu 19 mm dediyse coktan catlamis olmasi lazim. Hatta imkanin varsa yarin bi daha kontrole git. InsAllah gonlune gore olur

Canim dedigim gibi dun test yapmis olsan anlardik. Yine de 2 gun daha test yap bakalim nasil devam edicek. Cuma gunuu 19 mm dediyse coktan catlamis olmasi lazim. Hatta imkanin varsa yarin bi daha kontrole git. InsAllah gonlune gore olur
Bence de çatlamalıydı doktor öyle söyledi. Ben de anlamadım git gide daha da koyu

Eklentiler

• 7CD1F8C2-8F18-405B-ACF4-E0345E08A771.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 50B6D444-4181-41AE-96C6-BD781DB5F4C3.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 42
  • BA4AF6E4-F470-403B-AF0D-2A0246D213A5.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…