- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.981
Canım Cuma gününe kadar düzenli yaptım Cuma doktor 19 mm Pazartesiye kadar ilişki dedi hafta sonu test yapamadım ama değerlendirdim. Bugün de acaba gene silik mi diye bi test yaptım sabah o biraz koyu gibi geldi sonra 3 gibi buraya attığım testi yaptım bu koyulukta çıktı. Yaklaşık 3-3.30 saat ne su ne de yiyecek tüketmiyorum 3 damla damlatıyorum. Zaten hemen C koyu oluyor T çizgisi biraz bekleyince çıkıyordu. Son yaptığım teste C ve T birlikte koyu çıktıCanim sen ovulasyon testini nasil yapiyosun. Nelere dikkat ediyosun soyle ki yanlis bisey varsa soyleyelim. Duzenli yapmadin sen cunku. Ayrica testin pik degil. Ya yumurtlama oldu yeni catladi yeni pik olucak.
Canım üsteki 1.testim alttaki 2.testim. 2 yi şimdi yaptımCanim sen ovulasyon testini nasil yapiyosun. Nelere dikkat ediyosun soyle ki yanlis bisey varsa soyleyelim. Duzenli yapmadin sen cunku. Ayrica testin pik degil. Ya yumurtlama oldu yeni catladi yeni pik olucak.
Canim dedigim gibi dun test yapmis olsan anlardik. Yine de 2 gun daha test yap bakalim nasil devam edicek. Cuma gunuu 19 mm dediyse coktan catlamis olmasi lazim. Hatta imkanin varsa yarin bi daha kontrole git. InsAllah gonlune gore olurCanım üsteki 1.testim alttaki 2.testim. 2 yi şimdi yaptım
Bence de çatlamalıydı doktor öyle söyledi. Ben de anlamadım git gide daha da koyuCanim dedigim gibi dun test yapmis olsan anlardik. Yine de 2 gun daha test yap bakalim nasil devam edicek. Cuma gunuu 19 mm dediyse coktan catlamis olmasi lazim. Hatta imkanin varsa yarin bi daha kontrole git. InsAllah gonlune gore olur
Senin bu yumurta catlamadan sönecek bence canım
Doktor ama çatlamaya başladığını söylediSenin bu yumurta catlamadan sönecek bence canım
Testin hiç pik yapmadı ama a degil mi canımDoktor ama çatlamaya başladığını söyledi
O nasıl oluyorSenin bu yumurta catlamadan sönecek bence canım
Yaptı. Bi silikleşti sonra böyle olduTestin hiç pik yapmadı ama a degil mi canım
Boyutu normalden fazla büyüyor catlamadan kiste dönüyor ya adetle atıyorsun yada ilaclaO nasıl oluyor
Ha ben onu görmedim, atar mısın tekrar? Eger öyleyse bu testine göre catlamıs demektirYaptı. Bi silikleşti sonra böyle oldu
Onu silmişim sanırım bu iki günlük testimHa ben onu görmedim, atar mısın tekrar? Eger öyleyse bu testine göre catlamıs demektir
Burda pik yok ama, en alttaki pik olmak üzereymişOnu silmişim sanırım bu iki günlük testim
En alttakini bugün yaptım bi doktora mı gözüksem kiBurda pik yok ama, en alttaki pik olmak üzereymiş
Bence gitmelisin doktoraEn alttakini bugün yaptım bi doktora mı gözüksem ki
Eğer çatlamadıysa bugün 23 mm olması gerekiyor bugün çatlar mı kiBirde canım testlerini daha düzenli yap, sıvı alımına beklemiş idrar olmasına dikkat ederek yap
Teste devam et bakalımEğer çatlamadıysa bugün 23 mm olması gerekiyor bugün çatlar mı ki
Tmm canım inşallah yapıp buraya atarımTeste devam et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?