Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha çocuğum yok 2 yıllık evliyim bende enfeksiyon yok çok şükür sanırım ilk çocuk olduğu için yani dhaa önce gebe kalmadığım için vücut kendini hazırlıyordur herhalde

Daha çocuğum yok 2 yıllık evliyim bende enfeksiyon yok çok şükür sanırım ilk çocuk olduğu için yani dhaa önce gebe kalmadığım için vücut kendini hazırlıyordur herhalde
Canim vallahi bilemiycem ama rahim cocuk istiyor die bisey oldugunu sanmiyorum. Siz ovulasyon testi kullandinizmi hic ? Bi ovulasyon takibiyle yumurtlama gununuzu tespit edip ogunleri degerlendirin insallah en kisa zamanda hamis olursunuz.

Canim vallahi bilemiycem ama rahim cocuk istiyor die bisey oldugunu sanmiyorum. Siz ovulasyon testi kullandinizmi hic ? Bi ovulasyon takibiyle yumurtlama gununuzu tespit edip ogunleri degerlendirin insallah en kisa zamanda hamis olursunuz.
Amin inşallah da ben iç ovulasyon testi kullanmadım nasıl kullanacağım da bilmiyorum

Amin inşallah da ben iç ovulasyon testi kullanmadım nasıl kullanacağım da bilmiyorum
Satis yapan internet sitelerinden falan ovulasyon testi diye aratip yazarsaniz cikar ayrica instagramda birgenebeningunlugu die bir sayfada var orada satiyor ordanda alabilirsiniz o bayanin videolarida var izlerseniz bilgi alabilirsiniz testi nasil yapacaginizi anlatiyor adetiniz bittikten sonra kendinizi tanimak icin basliyorsunuz hergun ayni saate birntaneyle basliyabilirsiniz teste baslamadan iki saat oncesinde sivi almiyorsunuz sivi seyler yemiyorsunuz meyve turu corba vesayre sadece yarim bardak su iciyorsunuz. Teste iki koyulugu yakaladiginiz zaman degerlediriyorsunuz biraz kisa ve ozet gectim. Dedigim bayani ve videoyu yutubdan izlerseniz daha detayli ogrenebilirsin caniim

Çok teşekkür ederim canım

Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim

Eklentiler

• 4F8C681A-1BF1-4C57-B7C3-0DA0D1850440.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim
Canim sen ovulasyon testini nasil yapiyosun. Nelere dikkat ediyosun soyle ki yanlis bisey varsa soyleyelim. Duzenli yapmadin sen cunku. Ayrica testin pik degil. Ya yumurtlama oldu yeni catladi yeni pik olucak.

Evwt canim.Ama kayboluyor galiba biri .once cok uzuldum ama sonradan sukurlere sarildim.Cunku bebegimin biri benle.ama yinede doktor net bisey soylemiyor.yeniden kontrole cagirdi
Kaçıncı çocuk olucak nasip öyleymiş canım belki kaybolmaz hayırlısı olsun en azından biri kalır seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…