- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.961
Daha çocuğum yok 2 yıllık evliyim bende enfeksiyon yok çok şükür sanırım ilk çocuk olduğu için yani dhaa önce gebe kalmadığım için vücut kendini hazırlıyordur herhaldeCanim gecen yil benimde adetimden 10n gun sonra kanamam oldu ozele gittim. Dr enfeksiyon oldugunu soyledi fitil ve ilac kullandim gecti gitti hamd olsun. Rahim herzaman bir problem yoksa dogurmak icin elverislidir. Rahim cocuk istiyor die birsey hic duymadim. Herkes birsey soyler kafana takma bence cocugunuz varmi yenimi istiyorsunuz
Canim vallahi bilemiycem ama rahim cocuk istiyor die bisey oldugunu sanmiyorum. Siz ovulasyon testi kullandinizmi hic ? Bi ovulasyon takibiyle yumurtlama gununuzu tespit edip ogunleri degerlendirin insallah en kisa zamanda hamis olursunuz.Daha çocuğum yok 2 yıllık evliyim bende enfeksiyon yok çok şükür sanırım ilk çocuk olduğu için yani dhaa önce gebe kalmadığım için vücut kendini hazırlıyordur herhalde
Amin inşallah da ben iç ovulasyon testi kullanmadım nasıl kullanacağım da bilmiyorumCanim vallahi bilemiycem ama rahim cocuk istiyor die bisey oldugunu sanmiyorum. Siz ovulasyon testi kullandinizmi hic ? Bi ovulasyon takibiyle yumurtlama gununuzu tespit edip ogunleri degerlendirin insallah en kisa zamanda hamis olursunuz.
Satis yapan internet sitelerinden falan ovulasyon testi diye aratip yazarsaniz cikar ayrica instagramda birgenebeningunlugu die bir sayfada var orada satiyor ordanda alabilirsiniz o bayanin videolarida var izlerseniz bilgi alabilirsiniz testi nasil yapacaginizi anlatiyor adetiniz bittikten sonra kendinizi tanimak icin basliyorsunuz hergun ayni saate birntaneyle basliyabilirsiniz teste baslamadan iki saat oncesinde sivi almiyorsunuz sivi seyler yemiyorsunuz meyve turu corba vesayre sadece yarim bardak su iciyorsunuz. Teste iki koyulugu yakaladiginiz zaman degerlediriyorsunuz biraz kisa ve ozet gectim. Dedigim bayani ve videoyu yutubdan izlerseniz daha detayli ogrenebilirsin caniimAmin inşallah da ben iç ovulasyon testi kullanmadım nasıl kullanacağım da bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canımSatis yapan internet sitelerinden falan ovulasyon testi diye aratip yazarsaniz cikar ayrica instagramda birgenebeningunlugu die bir sayfada var orada satiyor ordanda alabilirsiniz o bayanin videolarida var izlerseniz bilgi alabilirsiniz testi nasil yapacaginizi anlatiyor adetiniz bittikten sonra kendinizi tanimak icin basliyorsunuz hergun ayni saate birntaneyle basliyabilirsiniz teste baslamadan iki saat oncesinde sivi almiyorsunuz sivi seyler yemiyorsunuz meyve turu corba vesayre sadece yarim bardak su iciyorsunuz. Teste iki koyulugu yakaladiginiz zaman degerlediriyorsunuz biraz kisa ve ozet gectim. Dedigim bayani ve videoyu yutubdan izlerseniz daha detayli ogrenebilirsin caniim
Rica ederim canim ❤❤Çok teşekkür ederim canım
zeyno adetim bittikten sonraki 10. günden bahsediyoruz dimiCanım sen adetin 10. Gunu basla teste
Benim 10. Gun 21 di
Hayır canım adetin olduğu ilk günü 1 diye say 10.gün başlazeyno adetim bittikten sonraki 10. günden bahsediyoruz dimi
Adetin ilk gununden itibaren 10. Gunzeyno adetim bittikten sonraki 10. günden bahsediyoruz dimi
Senin şimdiki bebiş öyle mi oldu acababenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Evet canımSenin şimdiki bebiş öyle mi oldu acaba
Canim sen ovulasyon testini nasil yapiyosun. Nelere dikkat ediyosun soyle ki yanlis bisey varsa soyleyelim. Duzenli yapmadin sen cunku. Ayrica testin pik degil. Ya yumurtlama oldu yeni catladi yeni pik olucak.Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim
Tebrik ederim canimSelamun aleykum hanımlar 15 haftalık olduk cinsiyeti öğrenmeden kafanızı karıştırmak istemedim çok şükür Rabbimin keremiyle bebeğim erkek.. Rabbim hepinize tek tek nasip eylesin @Mirayvearas3 cicek annesi ve diğer bütün arkaşlar duamdasınız
İkiz mi bebiş ler ögrenebildiniz miTebrik ederim canim
Evwt canim.Ama kayboluyor galiba biri .once cok uzuldum ama sonradan sukurlere sarildim.Cunku bebegimin biri benleİkiz mi bebiş ler ögrenebildiniz mi
Kaçıncı çocuk olucak nasip öyleymiş canım belki kaybolmaz hayırlısı olsun en azından biri kalır seninleEvwt canim.Ama kayboluyor galiba biri .once cok uzuldum ama sonradan sukurlere sarildim.Cunku bebegimin biri benle.ama yinede doktor net bisey soylemiyor.yeniden kontrole cagirdi
6yasta bi kizim var canim.bir dusugum oldu malesef gecen yil eylulde.cok sukur bu gunlerimizeKaçıncı çocuk olucak nasip öyleymiş canım belki kaybolmaz hayırlısı olsun en azından biri kalır seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?