- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.221
Adet bitimi başlayıp yumurtlamadan 2 gun öncesine kadar her gun ilişkiMerhaba arakadaslar benimde 2 oğlum var 3.cuyu kiz istiyorum Rabbimde dilerse.. lütfen kızları olan arkadaşlar kizlariniza nasıl hamile kaldiniz? Yum gunundemi.. yumdan oncemi? Lutfen cvp verirmisiniz
Canım kızın oluyormuş sanırım çok şaşırdım14 +2 bugun canm bilmiyorum ki 7. Ayda değişen bile olmus doğumda bile tersi dogan olmus allahdan umut kesilmez
Canım 12. Gün testinde hatalı gibi duruyor 11. Günler daha koyuymuşKızlar ben geçen hafta başladım testlere ban yediğim için giremiyordum buraya atamadım testleri. Şöyle anlatayım adetin 12. Gününe kadar hep yaptım ama tam o gün sabah ilişki sırasında prezervatif yırtılmaz mıhemen Bi koşu gittim ertesi gün hapı aldım içtim. O gün çok aşırı Bi şekilde şeffaf akıntım geldi kendimi sırılsıklam hissettim. Sanırım çatlams oldu akşam saat 10 gibi test yaptım akımtıdan sonraki testin en alttaki olan. Anlayacağınız 12 ye kadar takip edebildim o gün akıntı geldi ama testin devamını getiremedim. Sizce nasıl testler K Khvekokusu20 @Bilgiler ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2547884
Yumurtlamadan 1 buçuk ya da 2 gün önce falanMerhaba arakadaslar benimde 2 oğlum var 3.cuyu kiz istiyorum Rabbimde dilerse.. lütfen kızları olan arkadaşlar kizlariniza nasıl hamile kaldiniz? Yum gunundemi.. yumdan oncemi? Lutfen cvp verirmisiniz
Amin kuzum aminGözün aydın olsun can rabbim diğer isteyen arkadaşlara da nasip etsin inşaallah
canim gozun aydin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAmin kuzum aminbugun baska doktorada randevu aldim bakalim o ne desim
Amin kuzum cumlemizin insallahcanim gozun aydin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gözün aydin canim sag salim kucagina alirsin insAllah. Bir yöntem denedin mi canim?Amin kuzum cumlemizin insallah
Kuzum baska doktora gittim cikinti var ama kizda olabilir erkekte dedi basi kizlarin kutusu cikik oluyo dedi ama erkekte olabilir dedi bu haftalarda yeni olusuyo dedi bilmiyorm valla netlesemeden eve geldikC ceycey4444 canim gittin mi doktora Erkek olduğu kesinleşti mi
Hayırlısı canımKuzum baska doktora gittim cikinti var ama kizda olabilir erkekte dedi basi kizlarin kutusu cikik oluyo dedi ama erkekte olabilir dedi bu haftalarda yeni olusuyo dedi bilmiyorm valla netlesemeden eve geldik
Insallah kuzumHayırlısı canım
Inşallah duymak istediğini duyarsın
Bu ne canim gebelik testi miKızlar var mı ?
Gebelik canımBu ne canim gebelik testi mi
Soldakinde var gibi canm efekden dolayida olabilir ayni test mi ikisideKızlar var mı ?
Aynı canım ben normal bakınca görüyorum ama fotoğraf Ta net olmayınca efekt yaptım . Var mı sence bu 17. AyımSoldakinde var gibi canm efekden dolayida olabilir ayni test mi ikiside
Var canm bence rabbim hayirlisini nasip etsinAynı canım ben normal bakınca görüyorum ama fotoğraf Ta net olmayınca efekt yaptım . Var mı sence bu 17. Ayım
Aminn canım inşallah bebişim benimledirVar canm bence rabbim hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?