Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arakadaslar benimde 2 oğlum var 3.cuyu kiz istiyorum Rabbimde dilerse.. lütfen kızları olan arkadaşlar kizlariniza nasıl hamile kaldiniz? Yum gunundemi.. yumdan oncemi? Lutfen cvp verirmisiniz

Merhaba arakadaslar benimde 2 oğlum var 3.cuyu kiz istiyorum Rabbimde dilerse.. lütfen kızları olan arkadaşlar kizlariniza nasıl hamile kaldiniz? Yum gunundemi.. yumdan oncemi? Lutfen cvp verirmisiniz
Adet bitimi başlayıp yumurtlamadan 2 gun öncesine kadar her gun ilişki
Senin oglanlar ne zaman oldu anlat hele

14 +2 bugun canm bilmiyorum ki 7. Ayda değişen bile olmus doğumda bile tersi dogan olmus allahdan umut kesilmez
Canım kızın oluyormuş sanırım çok şaşırdım
Seninkini hep erkek hissetmiştim
Bacak arasını net gördüyse birşey diyemicem haftan cinsiyet için iyi aslında ama umarım hayırlısıyla ve sağlıkla o yanılan gruba girersin
Aslında gönül birşeyler istiyor ama ilk bebeğin kız olması muhteşem bir duygu
Şok olmakta haklısın burda yine birileri gelmiş yargı dağıtmış aklımız onun düşündüklerine yetmeyecekmiş gibi
Sanki biz bilmiyoruz bazı şeyleri

Canım 12. Gün testinde hatalı gibi duruyor 11. Günler daha koyuymuş

Yumurtlamadan 1 buçuk ya da 2 gün önce falan
Testle takip etmiştim

Kuzum baska doktora gittim cikinti var ama kizda olabilir erkekte dedi basi kizlarin kutusu cikik oluyo dedi ama erkekte olabilir dedi bu haftalarda yeni olusuyo dedi bilmiyorm valla netlesemeden eve geldik
Hayırlısı canım
Inşallah duymak istediğini duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…