- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.181
Canım cinsiyet ayrımı yapan yok kız erkek hepsi başımızın üstüne Rabbim iki meyveyi de tattırsın herkese kimsenin kucağı boşAllahım yarabbim yaaaaaa evlat hasreti çekenleri düşünün kardeşim
olmasa doktor doktor gezseniz git evine otur senin çocuğun olmaz gibi lafları duysanız cinsiyet ayrımı yapar mısınız evladım olsunda sağlıklı cinsiyeti önemli değil mi dersiniz.
Yatın kalkın bulduğunuza şükredin
Rabbim sağlılkı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Canim hangi fitili kullanmistin. Bide iliskiden once son fitili ne zaman kullandin.Kızlar benim bir oğlum var. Burda deneme yapanlar için yazmak istedim. Hamile kaldığımda mantardan dolayı vajinal fitil kullanmıştım ve doktor ilişki yasak demişti ama ben ovülasyon testi yaptığım için o ayı kaçırmak istemedim ve hamile kaldım. Ovülasyon öğlen 12 gibi pik yaptı ve biz o gece ve ertesi sabah ilişkiye girdik zaten sabah silinmişti. Öncesinde de hiç ilişki olmadı zaten adetten sonra hiç beraber olmadık. Pikten 12 saat sonra ilişki oldu bence en ideal bu şekilde. Şimdi tekrar hamileyim bu sefer pikten 24 saat önce ilişki yaşadım bakalım ne olacak cinsiyeti tahmin eden yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Benimde aynen senin gibi oldu canım fitil kullanıyordum öğlen pik yaptı pikten 12 saat sonra ve ertesi sabah ilişki oldu..Inşallah Rabbim bana da salih bir erkek evlat nasip ederKızlar benim bir oğlum var. Burda deneme yapanlar için yazmak istedim. Hamile kaldığımda mantardan dolayı vajinal fitil kullanmıştım ve doktor ilişki yasak demişti ama ben ovülasyon testi yaptığım için o ayı kaçırmak istemedim ve hamile kaldım. Ovülasyon öğlen 12 gibi pik yaptı ve biz o gece ve ertesi sabah ilişkiye girdik zaten sabah silinmişti. Öncesinde de hiç ilişki olmadı zaten adetten sonra hiç beraber olmadık. Pikten 12 saat sonra ilişki oldu bence en ideal bu şekilde. Şimdi tekrar hamileyim bu sefer pikten 24 saat önce ilişki yaşadım bakalım ne olacak cinsiyeti tahmin eden yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Neo penotran forte-l diye 7 tane fitildi 5 tane kullanıp bıraktım ilişki gününden önce kullanmıştım ovülasyon günü kullanmadımCanim hangi fitili kullanmistin. Bide iliskiden once son fitili ne zaman kullandin.
Ins gonlundekine hamilesindir
İnşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı yapsın kız isteyene kız erkek isteyene erkek hayırla ve sağlıkla versin inşallahBenimde aynen senin gibi oldu canım fitil kullanıyordum öğlen pik yaptı pikten 12 saat sonra ve ertesi sabah ilişki oldu..Inşallah Rabbim bana da salih bir erkek evlat nasip eder
Içten ve sonsuz kere AMİNNNNNİnşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı yapsın kız isteyene kız erkek isteyene erkek hayırla ve sağlıkla versin inşallah
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..Gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir prenses versin inşallah Biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Mevlâ nınBuda şimdi ki hamileliğim de izlediğim test yolu 23 ağustos da sabah 11 de ilişki oldu başka da olmadı öncesinde de gün aşırı olmuştu. Kız olsun diye geçirdim gönlümden böyle denedim. Soldan yumurtamışım ve 22 ağustos akşam 6 da sol yumurtam 19 mm idi biz de hemen ertesi sabah ilişkiye girdik başka da olmadı. Sirkeli su ile vajinal duş yaptım hatta üstteydim çok derin bi ilişki olmadı. Genel hep teknikleri uyguladım hakkımızda hayırlısı
Hayırlı olsun canım Sağlıkla al kucağına oglusunu insallahKuzum dun gittim erkek gibi dedi ama emin olmak icin bikac hafta bekliyelim dedi
Amin inşallah benim biraz riskli oldu ama sizin %90 erkek bebektir diye düşündüm yine ne olduğunu Allah bilir. Ama için rahat olsun bence sen yapılabilecek en mantıklı ve doğru olanı yapmışsınRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..Gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir prenses versin inşallah Biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Mevlâ nın
Inşallah canım benim Sende gönlünden geçene kavuş inşallahAmin inşallah benim biraz riskli oldu ama sizin %90 erkek bebektir diye düşündüm yine ne olduğunu Allah bilir. Ama için rahat olsun bence sen yapılabilecek en mantıklı ve doğru olanı yapmışsın
Canım birşey merak ettim. Oğlanda Piklerin uzun mu sürüyordu kısa mı. Pik olduktan kaç saat sonra silikleşmeye başlıyordu testin?Kızlar benim bir oğlum var. Burda deneme yapanlar için yazmak istedim.
Amin kuzumHayırlı olsun canım Sağlıkla al kucağına oglusunu insallah
Aslinda benimki biraz plansiz oldu ama oldugu gunu hatirliyorum vucut isim yuksekti ve akintim coktu bide 5 gun ustune birliktelik olmustu hemen yikadim aslinda ama belki tutabilir diye o aksam saga donup yattim o aksam dolunaymis bide dolunay oldugu zaman erkek olur yaxmisti biri ben sonradan baktim o aksami dolunay goateriyoduGözün aydın cnm sağlıkla al kucağına sen de burda söylenenleri yaptın mı ya da neler denedin
Yok canım çok kısa sürdü öğlen pik gördüm ertesi sabah silindi yani 24 saat bile değil .Canım birşey merak ettim. Oğlanda Piklerin uzun mu sürüyordu kısa mı. Pik olduktan kaç saat sonra silikleşmeye başlıyordu testin?
Erkek bebek olsun diye ne yontemler tacsiye verirmisinizYapayım canm hem zayıflatır diyolar erkek bebekte baya yöntem var bizim nasıl tutmuş iki erkek maşallah inşallah üçüncü yü hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip eder Rabbim
Bi yöntem uygulamadık nasip oldu ogluşlar çok şükürErkek bebek olsun diye ne yontemler tacsiye verirmisiniz
Öff sıkıldım ama her yazana tek tek güzelce acıklama yapmaktanAllahım yarabbim yaaaaaa evlat hasreti çekenleri düşünün kardeşim
olmasa doktor doktor gezseniz git evine otur senin çocuğun olmaz gibi lafları duysanız cinsiyet ayrımı yapar mısınız evladım olsunda sağlıklı cinsiyeti önemli değil mi dersiniz.
Yatın kalkın bulduğunuza şükredin
Rabbim sağlılkı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?