Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım cinsiyet ayrımı yapan yok kız erkek hepsi başımızın üstüne Rabbim iki meyveyi de tattırsın herkese kimsenin kucağı boş
Kalmasın inşallah şükrümüz de sonsuz ayrıca

Kızlar benim bir oğlum var. Burda deneme yapanlar için yazmak istedim. Hamile kaldığımda mantardan dolayı vajinal fitil kullanmıştım ve doktor ilişki yasak demişti ama ben ovülasyon testi yaptığım için o ayı kaçırmak istemedim ve hamile kaldım. Ovülasyon öğlen 12 gibi pik yaptı ve biz o gece ve ertesi sabah ilişkiye girdik zaten sabah silinmişti. Öncesinde de hiç ilişki olmadı zaten adetten sonra hiç beraber olmadık. Pikten 12 saat sonra ilişki oldu bence en ideal bu şekilde. Şimdi tekrar hamileyim bu sefer pikten 24 saat önce ilişki yaşadım bakalım ne olacak cinsiyeti tahmin eden yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Canim hangi fitili kullanmistin. Bide iliskiden once son fitili ne zaman kullandin.
Ins gonlundekine hamilesindir

Benimde aynen senin gibi oldu canım fitil kullanıyordum öğlen pik yaptı pikten 12 saat sonra ve ertesi sabah ilişki oldu..Inşallah Rabbim bana da salih bir erkek evlat nasip eder

Benimde aynen senin gibi oldu canım fitil kullanıyordum öğlen pik yaptı pikten 12 saat sonra ve ertesi sabah ilişki oldu..Inşallah Rabbim bana da salih bir erkek evlat nasip eder
İnşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı yapsın kız isteyene kız erkek isteyene erkek hayırla ve sağlıkla versin inşallah

Buda şimdi ki hamileliğim de izlediğim test yolu 23 ağustos da sabah 11 de ilişki oldu başka da olmadı öncesinde de gün aşırı olmuştu. Kız olsun diye geçirdim gönlümden böyle denedim. Soldan yumurtamışım ve 22 ağustos akşam 6 da sol yumurtam 19 mm idi biz de hemen ertesi sabah ilişkiye girdik başka da olmadı. Sirkeli su ile vajinal duş yaptım hatta üstteydim çok derin bi ilişki olmadı. Genel hep teknikleri uyguladım hakkımızda hayırlısı

Eklentiler

• 5AA00D6A-F29A-425D-8636-14059523E502.webp
    51 KB · Görüntüleme: 61
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..Gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir prenses versin inşallah Biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Mevlâ nın

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..Gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir prenses versin inşallah Biz elimizden geleni yapalim gerisi Yüce Mevlâ nın
Amin inşallah benim biraz riskli oldu ama sizin %90 erkek bebektir diye düşündüm yine ne olduğunu Allah bilir. Ama için rahat olsun bence sen yapılabilecek en mantıklı ve doğru olanı yapmışsın

Amin inşallah benim biraz riskli oldu ama sizin %90 erkek bebektir diye düşündüm yine ne olduğunu Allah bilir. Ama için rahat olsun bence sen yapılabilecek en mantıklı ve doğru olanı yapmışsın
Inşallah canım benim Sende gönlünden geçene kavuş inşallah

Gözün aydın cnm sağlıkla al kucağına sen de burda söylenenleri yaptın mı ya da neler denedin
Aslinda benimki biraz plansiz oldu ama oldugu gunu hatirliyorum vucut isim yuksekti ve akintim coktu bide 5 gun ustune birliktelik olmustu hemen yikadim aslinda ama belki tutabilir diye o aksam saga donup yattim o aksam dolunaymis bide dolunay oldugu zaman erkek olur yaxmisti biri ben sonradan baktim o aksami dolunay goateriyodu

Öff sıkıldım ama her yazana tek tek güzelce acıklama yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…