- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.201
Yapma zaten canim konuşsunlar konuşsunlar çekip gitsinler Bunların sonu gelmez Canı sıkılan buraya ugruyorÖff sıkıldım ama her yazana tek tek güzelce acıklama yapmaktan
Arkadaşım yazmıcam dıyorum ama yeter artık ya biz tatbiki şükür edıyoruz sağlıklı evlatlarım olduğu için nerden biliyorsun etmediğimizi bir düşün 2 kızım var hergün hamd edıyorum biliyormusun ve bir tanede salıh evladım olsun dıye de dua edıyorum çünkü o meyvedende tatabilmek için İnan sende benim yerınde olsaudın burda yazardın çünkü bu kelimemi iyi anla OLMAYANIN HALİNDEN OLMAYANLAR ANLAR Canıııım niye zorunuza gidıyor anlamıyorum ya Rabbim demiş hertürlü isteyin benden bu istegımızde günah degıldır unutma tevekkül edıp Takdırı Rabbimize bırakıyoruz sen biliyormusun buradaki arkadaşlar neden bu kadar istiyor bir düşün örneğin herkesin hikayesi vardır bilirmisin mesela benim ne güzelliğim neye yarıyorki bir erkek evladım olduktan sonra kelimesini biliyormusun yıllar önce duymuştum etrafımda veee hala aklımdan çıkmıyor ve hala düşünmedim bir bebek kaç senedir ama eşim istedikten sonra düşünmek zorunda kaldım veeee onunda gönlünden erkek bebek geçtiğini öğrenince buradaki arkadaşlarla tevekkül edıyoruz sadece ................Allahım yarabbim yaaaaaa evlat hasreti çekenleri düşünün kardeşim
olmasa doktor doktor gezseniz git evine otur senin çocuğun olmaz gibi lafları duysanız cinsiyet ayrımı yapar mısınız evladım olsunda sağlıklı cinsiyeti önemli değil mi dersiniz.
Yatın kalkın bulduğunuza şükredin
Rabbim sağlılkı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Her iki nimeti de Allahtan isteyenler yapınKonunun başlığını değiştirsek keşke de buraya böyle faydası dokunmayacak, her elini kolunu sallayan okuyup gelip girmese.
Bu arkadaşlar neden kızıyorlar ki anlamadım burda işin eğlence var birbirimize dua ediyoruz mutlu oluyoruz bu tepkiler ilginçÖff sıkıldım ama her yazana tek tek güzelce acıklama yapmaktan
K Khvekokusu20 yapabiliyorsan başlığı değiştirmen mümkün mü canım.Konunun başlığını değiştirsek keşke de buraya böyle faydası dokunmayacak, her elini kolunu sallayan okuyup gelip girmese. Boşu boşuna sayfa sayını arttırıp insanın zamanını çalıyorlar.
Canim bu konuyu arayan arkadaslar sonradan bulamaz. Bu devran boyle surup gider cunku. Bizler biliyoruz sayfa degissede buluruz ama bizden sonrakiler bulamaz. Inan ki isim degisse de bazi insanlarin beyni degismedigi surece bulup yine kendi olmayan akillariyla bize akil vermeye calisirlar. Daha gecen biri yuzunden ban yedim ha umrumda mi degil biri bitiyo digeri basliyo. Bitmezler o yuzden yazani gormezden gelmek en iyisi. Rabbim herkese kalbinin ekmegini yedirsin.K Khvekokusu20 yapabiliyorsan başlığı değiştirmen mümkün mü canım.
Anlamıyorum ki canım yaBu arkadaşlar neden kızıyorlar ki anlamadım burda işin eğlence var birbirimize dua ediyoruz mutlu oluyoruz bu tepkiler ilginç
Canım değiştirmeyelimK Khvekokusu20 yapabiliyorsan başlığı değiştirmen mümkün mü canım.
Acaba burda baska ilahtan isteyen vardida bi siz gördünuzde bizmi gormedik? Erkek evladi olan kiz istiyor kizi olan erkek istiyor herkes istedigini ister mevladan bukadar yazilar okumussunuz madem yontemler uygulayanlarin birbirini tanimadanda nekadar dua ettigini ve tevekkul etttiginide okumussunuzdur sanirim. Kiz topigide vardir belki gidin orayada yazin bence sizde nikinizi degistirip belami istiyorum yapinHer iki nimeti de Allahtan isteyenler yapın
Pardon canim elestiri yapan sahsa yazacagima sizi etiket yapmisim kusura bakmayin ❤❤❤❤Her iki nimeti de Allahtan isteyenler yapın
Pardon canim elestiri yapan sahsa yazacagima sizi etiket yapmisim kusura bakmayin ❤❤❤❤
Olabilir böyle yanlıs anlasılmalar canımPardon canim elestiri yapan sahsa yazacagima sizi etiket yapmisim kusura bakmayin ❤❤❤❤
Evet canim baya sinir oldum.Olabilir böyle yanlıs anlasılmalar canım
Sen bu aralar gerildin biraz
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Taktir allahtan, tedbir kuldan demişler diyip geç. Allah hiç olmayana da versin. Ama doğanın kanunu bu. Herkes bir oğlu olsun, bir kızı olsun ister. Hayat bu yanıÖff sıkıldım ama her yazana tek tek güzelce acıklama yapmaktan
Canım sana sorularım olucak bende seninle aynı seyleri taşıyorum 2 evladım var 2 ekimde adet oldum 6 sında bitti 10 ekimde ilişkiye girmiştikki o malüm şey yırtılmıs bende 9_10 saat sonra ertes72 kullandım ilacı içtikten 3 gün sonra ilk gün kahverengi pelte pelte akıntım geldi 2. Ve 3. Gün ise kırmızı ve kahve kanamam oldu kasımın 2.si veya 3. De adet olmam gerek ama benim göğüslerim cok sızlıyo midem yanıyo sürekli vajinamda bi ıslaklık hissediyorum renksiz şeffaf akıntım çok arttı kasıklarımada ara ara sızı giriyo sizin haptan sonra kanamanız oldu mu? Hamililiğinizi adetiniz kaç gün gecikince ögrendiniz?Kızlar hayırlı sabahlar. Bugün bebeğin cinsiyetini gördük. Allah izin verir se oğlumuz olacak. Size de söylemiştim gördüğüm rüyadan dolayı hep kız bekliyordum. Hamile değilken kızım olacağını görmüştüm. Sınra istemeden hamile kaldım ertesi gün hapı'na rağmen. Hamileyken de hep kız gördüm. Ama tersi çıktı. Ben kızlarda çok bulantı ve aşırı koku hassasiyeti yaşadım. Erkeklerde az bulantı sıfır koku hassasiyetti ve çokça kanama yaşadım. Bu da kanamalıydı zaten. Dediğim gibi bebek olduğu gün eşim uzun süredir şehir dışındaydı ve korunma yöntemimizde sorun oldu tam adetime 14 gün vardı. Belki yumurtlama günümdür diye hap alıyım dedim hatta eşim yalvardı nolur elleme Rabbim verirse dursun dedi. Yök dedim dört tane zaten sen yeni iş yerini kapattın hiç sırası değil..ertesi gün ertes 72 kullandım. Ama benim yumurta içeride hali hazırda bekliyormuş. Ve günlerdir ilişki olmayınca hiç sperm yok içeride. Sonuç bu işte erkek bebek. Size tavsiyem kız istiyenler sürekli düzenli ilişki ve mümkünse yumurtlama gününden önce. Erkek isteyenler ise sondan gelerek yani t tam bat tan 14 gün önce tek ilişki diğerlerinde korunun. O ay gebelik olmaz sa bat tan 14 gün birkaç saat daha önce yani saat saat yumurtayı yakalamak için. Ben şuna çok inandım bizim beylerin x taşıyan spermleri gerçekten de rahimde çok uzun süre canlı kalıyor. Ve düzenli ilişki ile mutlaka kız oluyor sadece tam yumurtlama anında birleşme olmadığı sürece . Rabbim herkesin gönlündekiini nasip etsin hayırlısı ile sağlıkla... Bizler insan olarak çabalıyoruz tabiki gönül hepsinden istiyor vermezse o da kabulümüz elden gelecek birşey yok
Gözün aydın olsun can rabbim diğer isteyen arkadaşlara da nasip etsin inşaallahKuzum dun gittim erkek gibi dedi ama emin olmak icin bikac hafta bekliyelim dedi
TabikiBunlarda bişey yok ama keşke birakmasaydin önümüzdeki ay devam takipe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?