Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaa yeter arkadaşlar ya biz
Arkadaşım yazmıcam dıyorum ama yeter artık ya biz tatbiki şükür edıyoruz sağlıklı evlatlarım olduğu için nerden biliyorsun etmediğimizi bir düşün 2 kızım var hergün hamd edıyorum biliyormusun ve bir tanede salıh evladım olsun dıye de dua edıyorum çünkü o meyvedende tatabilmek için İnan sende benim yerınde olsaudın burda yazardın çünkü bu kelimemi iyi anla OLMAYANIN HALİNDEN OLMAYANLAR ANLAR Canıııım niye zorunuza gidıyor anlamıyorum ya Rabbim demiş hertürlü isteyin benden bu istegımızde günah degıldır unutma tevekkül edıp Takdırı Rabbimize bırakıyoruz sen biliyormusun buradaki arkadaşlar neden bu kadar istiyor bir düşün örneğin herkesin hikayesi vardır bilirmisin mesela benim ne güzelliğim neye yarıyorki bir erkek evladım olduktan sonra kelimesini biliyormusun yıllar önce duymuştum etrafımda veee hala aklımdan çıkmıyor ve hala düşünmedim bir bebek kaç senedir ama eşim istedikten sonra düşünmek zorunda kaldım veeee onunda gönlünden erkek bebek geçtiğini öğrenince buradaki arkadaşlarla tevekkül edıyoruz sadece ................

K Khvekokusu20 yapabiliyorsan başlığı değiştirmen mümkün mü canım.
Canim bu konuyu arayan arkadaslar sonradan bulamaz. Bu devran boyle surup gider cunku. Bizler biliyoruz sayfa degissede buluruz ama bizden sonrakiler bulamaz. Inan ki isim degisse de bazi insanlarin beyni degismedigi surece bulup yine kendi olmayan akillariyla bize akil vermeye calisirlar. Daha gecen biri yuzunden ban yedim ha umrumda mi degil biri bitiyo digeri basliyo. Bitmezler o yuzden yazani gormezden gelmek en iyisi. Rabbim herkese kalbinin ekmegini yedirsin.
InsAllah rabbim herkesin gonul muradini hayirli bisekilde nasip etsin.

Her iki nimeti de Allahtan isteyenler yapın
Acaba burda baska ilahtan isteyen vardida bi siz gördünuzde bizmi gormedik? Erkek evladi olan kiz istiyor kizi olan erkek istiyor herkes istedigini ister mevladan bukadar yazilar okumussunuz madem yontemler uygulayanlarin birbirini tanimadanda nekadar dua ettigini ve tevekkul etttiginide okumussunuzdur sanirim. Kiz topigide vardir belki gidin orayada yazin bence sizde nikinizi degistirip belami istiyorum yapin birileri sizee konu yapip solugu burda alip guncel hayatinizda yasayamadiginiz stresinizi burda atmak icin yer ariyorsunuz belliki dinende yontemler var hadislerde onlarda hurafemi acaba ? Cogu insanda bu hadislere gore deneme yapiyorlar onlardami baska ilahtan istiyor yoksa bence elestiri yapmak icin yapmayin lutfen once empati sonra elestiri

Canım sana sorularım olucak bende seninle aynı seyleri taşıyorum 2 evladım var 2 ekimde adet oldum 6 sında bitti 10 ekimde ilişkiye girmiştikki o malüm şey yırtılmıs bende 9_10 saat sonra ertes72 kullandım ilacı içtikten 3 gün sonra ilk gün kahverengi pelte pelte akıntım geldi 2. Ve 3. Gün ise kırmızı ve kahve kanamam oldu kasımın 2.si veya 3. De adet olmam gerek ama benim göğüslerim cok sızlıyo midem yanıyo sürekli vajinamda bi ıslaklık hissediyorum renksiz şeffaf akıntım çok arttı kasıklarımada ara ara sızı giriyo sizin haptan sonra kanamanız oldu mu? Hamililiğinizi adetiniz kaç gün gecikince ögrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…