Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Helal hoş olsun.sende helal et hakkını.

Kızlar 8 haftalık hamileyim. Fakat eskiden tüylerimi aldığımda baya geç çıkardı ama şimdi 3 gün geçmeden çıkıyor. Sizce bir erkek bebege mi hamileyim? Bu cabuk kıllanma tuylenme ondan mi

Kızlar 8 haftalık hamileyim. Fakat eskiden tüylerimi aldığımda baya geç çıkardı ama şimdi 3 gün geçmeden çıkıyor. Sizce bir erkek bebege mi hamileyim? Bu cabuk kıllanma tuylenme ondan mi
Hayırlı olsun Inşallah Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin Ben 5 haftalık hamileyim aynen benimde seninki gibi çabuk uzamaya başladı ama belirtilere takilmamaya çalışıyorum Bence sende takilma Sonra hayal kırıklığı olmasın bizlere Kacinci çocuğun erkek mi istiyorsun

Daha ilk cocugum

Helal hoş olsun.sende helal et hakkını. Güzel yüreğin ve yardım severliğin icin cokk teşekkür ederim. Yüreğimin sıkıştığı zor zamanımda hep yanımda oldun. Hamile halinle hep yardım etmeye çalıştın. sağlıkla mutlulukla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin yüce Allah’ım insallah. Hep dualarimdasin unutma. İnsallah doğumun çok kolay geçer sevgiler

Helal olsun canım ne olur bizi unutma

Merhaba canim mesaji 20 gün önce yazmissin ama fitilin adini söyler misin lütfen

Sende helal et canim hakkin cok bizde sanada hayirli dogumlar canim iste geldi catti o guzel gun seni grupta gormeyecegime uzuldum bi yonden

Sende helal et canim hakkin cok bizde sanada hayirli dogumlar canim iste geldi catti o guzel gun seni grupta gormeyecegime uzuldum bi yonden
Helal olsun canım Gelirim inşallah bir gün tekrar biraz toparlanıp hayatımı düzene sokunca canım
Helal hoş olsun.sende helal et hakkını.

Helal olsun canım. Cok tesekkur ederim, cok sagol sizlerde benim duamdasınız her zaman
Helal olsun canım ne olur bizi unutma
Unutur muyum canım
Merhaba canim mesaji 20 gün önce yazmissin ama fitilin adini söyler misin lütfen
Merhaba canım, ben biokadın kullandım ama neopenatron da var bi deneyip bakman lazım vücudundaki tepkilere, kuruluk yapıyor mu vs gibi

Canım helal olsun Rabbim sağ salim kavustursun kendine mis kokulularina iyi bak dualarinda bizi unutma Allaha emanet ol

Bende yesil akinti var ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bu söyledigin fittiller ise yarar mi

Bende yesil akinti var ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bu söyledigin fittiller ise yarar mi
Demir ilaci kullaniyomusun canim belki ondanda gelebilir ama bu fitil bazi kisileri baya kuru yapiyo bazilarini degil belki sende sifa bulursun ins

Sende hakkını helal et canım çok emeğin varr acısız kolay bir doğumun olur inşallah sağ salim kucağına al oglusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…