- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.281
İnşallah canım cok sagoltabiki hepinize. Saol cnm Allah razı olsun kızım oldu yazmak nasip olsun inşallahhhhh sana
Helal hoş olsun.sende helal et hakkını.Kızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum var. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsuninşallah bir gün hepiniz gönlünüzdeki yavrularınıza saglıklı bir sekilde kavusursunuz sizin için dua edecegim sizlerde beni unutmayın dualarınızda ♥
Amin canim inşallahHelal olsun canım. Amin inşallah♥ seninde bebegin saglıklı bir erkek evlattır inşallah, sizlerde Allaha emanet olun
Hayırlı olsun Inşallah Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin Ben 5 haftalık hamileyim aynen benimde seninki gibi çabuk uzamaya başladı ama belirtilere takilmamaya çalışıyorum Bence sende takilma Sonra hayal kırıklığı olmasın bizlere Kacinci çocuğun erkek mi istiyorsunKızlar 8 haftalık hamileyim. Fakat eskiden tüylerimi aldığımda baya geç çıkardı ama şimdi 3 gün geçmeden çıkıyor. Sizce bir erkek bebege mi hamileyim? Bu cabuk kıllanma tuylenme ondan mi
Daha ilk cocugumHayırlı olsun Inşallah Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin Ben 5 haftalık hamileyim aynen benimde seninki gibi çabuk uzamaya başladı ama belirtilere takilmamaya çalışıyorum Bence sende takilma Sonra hayal kırıklığı olmasın bizlere Kacinci çocuğun erkek mi istiyorsun
Helal olsun canım ne olur bizi unutmaKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum var. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsuninşallah bir gün hepiniz gönlünüzdeki yavrularınıza saglıklı bir sekilde kavusursunuz sizin için dua edecegim sizlerde beni unutmayın dualarınızda ♥
Merhaba canim mesaji 20 gün önce yazmissin ama fitilin adini söyler misin lütfenCanım burda hamile kalan arkadaşlardan tamamına yakını kullandı bu fitili sakıncalı oldugunu düşünmüyorum sende enfeksiyon var diye hamile kalma demiştir doktorun kontrole gel deme amacı da enfeksiyon gectimi bakmak için, fitilden dolayı degil yani cunku hamilelikte de mantar enfeksiyon gibi durumlarda veriyorlar bu tür fitilleri
Sende helal et canim hakkin cok bizde sanada hayirli dogumlar canim iste geldi catti o guzel gun seni grupta gormeyecegime uzuldum bi yondenKızlar nasılsınız?
Helal olsun canımSende helal et canim hakkin cok bizde sanada hayirli dogumlar canim iste geldi catti o guzel gun seni grupta gormeyecegime uzuldum bi yonden
Helal hoş olsun.sende helal et hakkını.
Helal olsun canım. Cok tesekkur ederim, cok sagolHelal hoş olsun.sende helal et hakkını. Güzel yüreğin ve yardım severliğin icin cokk teşekkür ederim. Yüreğimin sıkıştığı zor zamanımda hep yanımda oldun. Hamile halinle hep yardım etmeye çalıştın. sağlıkla mutlulukla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin yüce Allah’ım insallah. Hep dualarimdasin unutma. İnsallah doğumun çok kolay geçer sevgiler
Unutur muyum canımHelal olsun canım ne olur bizi unutma
Merhaba canım, ben biokadın kullandım ama neopenatron da var bi deneyip bakman lazım vücudundaki tepkilere, kuruluk yapıyor mu vs gibiMerhaba canim mesaji 20 gün önce yazmissin ama fitilin adini söyler misin lütfen
Sağlıkla doğsun inşallahDaha ilk cocugum
Canım helal olsun Rabbim sağ salim kavustursun kendine mis kokulularina iyi bak dualarinda bizi unutma Allaha emanet olKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum var. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsuninşallah bir gün hepiniz gönlünüzdeki yavrularınıza saglıklı bir sekilde kavusursunuz sizin için dua edecegim sizlerde beni unutmayın dualarınızda
Bende yesil akinti var ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bu söyledigin fittiller ise yarar miHelal olsun canımGelirim inşallah bir gün tekrar biraz toparlanıp hayatımı düzene sokunca canım
Helal olsun canım. Cok tesekkur ederim, cok sagolsizlerde benim duamdasınız her zaman
Unutur muyum canım
Merhaba canım, ben biokadın kullandım ama neopenatron da var bi deneyip bakman lazım vücudundaki tepkilere, kuruluk yapıyor mu vs gibi
Demir ilaci kullaniyomusun canim belki ondanda gelebilir ama bu fitil bazi kisileri baya kuru yapiyo bazilarini degil belki sende sifa bulursun insBende yesil akinti var ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bu söyledigin fittiller ise yarar mi
Yok canim kullanmiyorum ilac ama gecmedi bi turluDemir ilaci kullaniyomusun canim belki ondanda gelebilir ama bu fitil bazi kisileri baya kuru yapiyo bazilarini degil belki sende sifa bulursun ins
Sende hakkını helal et canım çok emeğin varr acısız kolay bir doğumun olur inşallah sağ salim kucağına al oglusunuKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum var. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsuninşallah bir gün hepiniz gönlünüzdeki yavrularınıza saglıklı bir sekilde kavusursunuz sizin için dua edecegim sizlerde beni unutmayın dualarınızda
Benimde tuylerim hep dokulmustu dahada çıkmadı hamile ikenKızlar 8 haftalık hamileyim. Fakat eskiden tüylerimi aldığımda baya geç çıkardı ama şimdi 3 gün geçmeden çıkıyor. Sizce bir erkek bebege mi hamileyim? Bu cabuk kıllanma tuylenme ondan mi
Keşke benim de öyle olsaBenimde tuylerim hep dokulmustu dahada çıkmadı hamile iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?