Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bir kaç kez yazışmıştık plansız olarak adet sonrası ilişki ile hamile kaldığımı hesaplıyordum benim bebiş kız arkadaşlar... Allah Cc gönlünüzdekileri nasip etsin, ben tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ilk kızım sezeryandı 5 yıl geçti normalde olabilir doğum normal değil sezeryan olursa bağlatırım

Canım helal olsun Rabbim sağ salim kavustursun kendine mis kokulularina iyi bak dualarinda bizi unutma Allaha emanet ol
Unutur muyum canım amin inşallah cok sagol sizde Allaha emanet olun
Bende yesil akinti var ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bu söyledigin fittiller ise yarar mi
Canım doktor ne diyor
Sende hakkını helal et canım çok emeğin varr acısız kolay bir doğumun olur inşallah sağ salim kucağına al oglusunu
Helal olsun canım inşallah cok sagol

ben 10+2 oldum..12. Haftada kontrolüm var, 9+5 te gittim en son.
benim kese konumuna göre kız, bakalım hayırlısı..
Him senin daha küçükmus canm rabbim oglunu nasip etsin keseye falan takilma nub yorumlari yapanlara da takilma atma hatta yorum yapsimlar diye insan yoruma gore umutlaniyor bos yere

Adet bitimi başlayıp yumurtlamadan 2 gun öncesine kadar her gun ilişki
Senin oglanlar ne zaman oldu anlat hele
canımsın ya ALLAH senden razı olsun bak oğlun olacak ama hala oğlu olanlardan bilgi alıyorsun bizler için ne kadar güzel bir kalbin var senin RABBİM ne muradın varsa versin

hesabını niye kapattırıyorsun zeyno yaaa ne olur gitmeee elimiz ayağımız sen :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…