- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.349
- 358
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.301
Unutur muyum canım amin inşallah cok sagol sizde Allaha emanet olunCanım helal olsun Rabbim sağ salim kavustursun kendine mis kokulularina iyi bak dualarinda bizi unutma Allaha emanet ol
Canım doktor ne diyorBende yesil akinti var ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bu söyledigin fittiller ise yarar mi
Helal olsun canımSende hakkını helal et canım çok emeğin varr acısız kolay bir doğumun olur inşallah sağ salim kucağına al oglusunu
Inanma bende de oyle oldu ama tutmadi ne yazik kiKızlar 8 haftalık hamileyim. Fakat eskiden tüylerimi aldığımda baya geç çıkardı ama şimdi 3 gün geçmeden çıkıyor. Sizce bir erkek bebege mi hamileyim? Bu cabuk kıllanma tuylenme ondan mi
Sizin kızınız mı olduInanma bende de oyle oldu ama tutmadi ne yazik ki
Bugun 15 haftalik olduk canm hamileyimSizin kızınız mı oldu
Hayırlı olsun canm kalp atisi falan duydun mu erken mi daha ne kadarlik oldunuzKizlar doktordan geldim
Çocuğun daha hücreleri bile yokKizlar doktordan geldim
Kizlar doktordan geldim
Sence tutmus muyolk sac solda oluşmuş, ramzi teorisine göre erkek.. 8 899eylulgelini senin karından ultrasonda ilk bebek ne taraftaydı?Tuttu mu sende?
Sen ne kadarlik oldun canm aramizda cok fark yoktu diye hatırlıyorum dr bi yorum yapti miyolk sac solda oluşmuş, ramzi teorisine göre erkek.. 8 899eylulgelini senin karından ultrasonda ilk bebek ne taraftaydı?Tuttu mu sende?
Sen ne kadarlik oldun canm aramizda cok fark yoktu diye hatırlıyorum dr bi yorum yapti mi
Him senin daha küçükmus canm rabbim oglunu nasip etsin keseye falan takilma nub yorumlari yapanlara da takilma atma hatta yorum yapsimlar diye insan yoruma gore umutlaniyor bos yereben 10+2 oldum..12. Haftada kontrolüm var, 9+5 te gittim en son.
benim kese konumuna göre kız, bakalım hayırlısı..
canımsın ya ALLAH senden razı olsun bak oğlun olacak ama hala oğlu olanlardan bilgi alıyorsun bizler için ne kadar güzel bir kalbin var senin RABBİM ne muradın varsa versinAdet bitimi başlayıp yumurtlamadan 2 gun öncesine kadar her gun ilişki
Senin oglanlar ne zaman oldu anlat hele
hesabını niye kapattırıyorsun zeyno yaaa ne olur gitmeeeKızlar nasılsınız?
Nasipse cuma günü dogumum var. Persembe gunune kadar takip ettigim bir dua listesi var onu bitirip hesabımı bir süreliğine kapattıracagım. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsuninşallah bir gün hepiniz gönlünüzdeki yavrularınıza saglıklı bir sekilde kavusursunuz sizin için dua edecegim sizlerde beni unutmayın dualarınızda ♥
He ya kız oda var yaaa. Gerçi benim ocakta inşallah o zmana kadar gelirsin K Khvekokusu20Aynen daha Azramla ben varız sırada, sensiz mi deneme yapacaz bakalım nolacak
Yok canım haftaya gitcem inşallah o zaman duyacaz 5+2 yizHayırlı olsun canm kalp atisi falan duydun mu erken mi daha ne kadarlik oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?