- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.321
Aynen ya Rabbim minicik hücreden koca can yaratiyorÇocuğun daha hücreleri bile yokbunun yürüyüp konuştuğu zmanaları da görcez hee
Hayran olmamak mümkün değilAynen ya Rabbim minicik hücreden koca can yaratiyor
Inşallah canımyolk sac solda oluşmuş, ramzi teorisine göre erkek.. 8 899eylulgelini senin karından ultrasonda ilk bebek ne taraftaydı?Tuttu mu sende?
Kese nerede canim ben göremedimBen
Sence tutmus mu
Kese nerede canim ben göremedim
Dur bir daha bakembilmiyom ki fasulye gibim birsey var sendeki gibi kesesi durmuyor
Burada ne kadar canimBen
Sence tutmus mu
5 haftalik felandi bende kalp atsini duymamistim erkendiBurada ne kadar canim
Hmm anladim canım cok küçük olunca keseyi çözememiştim ama sen diyince farkettim fasulye gibi bir şey var5 haftalik felandi bende kalp atsini duymamistim erkendi
Aynen fasulyem buyudu artık ben umutlandim üzüldüm gecti umarim sizler gonlunuzden gecene kavusursunuzHmm anladim canım cok küçük olunca keseyi çözememiştim ama sen diyince farkettim fasulye gibi bir şey var
Amin canim Rabbim sana da ikinci de gönlün den geçeni nasip etsin inşallahAynen fasulyem buyudu artık ben umutlandim üzüldüm gecti umarim sizler gonlunuzden gecene kavusursunuz
Insallah canm insllahAmin canim Rabbim sana da ikinci de gönlün den geçeni nasip etsin inşallah
Cnm sen neler yapmıştın peki yada yanlış veya eksik yaptığını düşündüğün bir şey var mı? Bir de alkalilik durumuna dikkat ettin mi? Zahmet olmazsa bir cevaplayıversen?Insallah canm insllah
Eksik yaptim dedigim sey fitil kullanmadim bide dolunaya denk gelmedi onun disinda cinsel perhiz esime vitamin keçiboynuzu özü 2-3 ay oncesinden kullandi ilsiki oncesi sert kahve 2 hafta oncesi hergun soda icimi ben 3-4 aydir alkali bi karboantli su yani ictim cin takvimi arkdalar baska hesaplar yapmisti erkek çıkmıştı pikden sonra iliski oldu derin ilsiki saga dönüp yatma falan fistan denedim herseyi ama kismette yokmusCnm sen neler yapmıştın peki yada yanlış veya eksik yaptığını düşündüğün bir şey var mı? Bir de alkalilik durumuna dikkat ettin mi? Zahmet olmazsa bir cevaplayıversen?☺
Kısmet herşey benim de iki kızım var kız evlat aynı zamanda arkadaş oluyor ama farkli cinsiyetinde tadına bakmak arzuluyor insan inşallah 2. Cinize nasip olur..Eksik yaptim dedigim sey fitil kullanmadim bide dolunaya denk gelmedi onun disinda cinsel perhiz esime vitamin keçiboynuzu özü 2-3 ay oncesinden kullandi ilsiki oncesi sert kahve 2 hafta oncesi hergun soda icimi ben 3-4 aydir alkali bi karboantli su yani ictim cin takvimi arkdalar baska hesaplar yapmisti erkek çıkmıştı pikden sonra iliski oldu derin ilsiki saga dönüp yatma falan fistan denedim herseyi ama kismette yokmus
Insllah canm rabbim hepimize nasip etsinKısmet herşey benim de iki kızım var kız evlat aynı zamanda arkadaş oluyor ama farkli cinsiyetinde tadına bakmak arzuluyor insan inşallah 2. Cinize nasip olur..
Arada oluyorr canim bende gecen yanlis kisiye etiket yapmisim daliyorsun bakamiyorsunAmaaann başka birini etiketlemişim
tabi regl başlangıcında kimden ne yardım bekliyorsam bende bi alemim valla bunlar hep heyecandanayy bende regl oldum ya bi heyecan bastı gözünüzü sevem yardım edin yaaa
Bi ol bitirde canm sonra yardim edektabi regl başlangıcında kimden ne yardım bekliyorsam bende bi alemim valla bunlar hep heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?