Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ewet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalim
Canım takip ettin mi peki denemeden ne kadar süre sonra silikleşme başladı

Amin inşallah canım ona 2 aylıkken aynı doktor erkekğe benziyor demiş erken belli edermiş erkek bebek kendini bilemiyprum ya hayırlısı artık
Bence de 2 aylıkken anlaşılmaz öyle
Arkadaşının dediği genellikle 16. Haftadan sonra doktor göremezse deniyor
Arkadaşın saçmalamış

iwashereonce (yanlış hatırlamıyorsam) sen de 9+4 ken doktorunun tahmin ettiğini söylüyordun ama birşey dememişti sanırım nasıl anlamıştın tahmin ettiğini?

merhaba anneler ve anne olmak isteyen hem erkek hem kız anneler ve adayları.. lütfen oğullarınızı doğaya hayvana tabiata insana ve özellikle kadına yönelik sevgiyle yetiştirin bizim yetiştirdiğimiz çocuklar ilerde hırsız mı katil mi dolandırıcı mı mafya mı olacağını bizden öğreniyor.bugun ülkemizde yada diğer ülkelerde bu kadar suç oranı varsa bu biz kadınların yetersizliğinden lütfen çocuklarınızı vicdanlı ve merhametli yetiştirin özellikle oğullarınızı kızlarınız siz nasılsanız öyle olacaktır zaten lütfen rica ediyorum

inşallah ALLAH efendimizin yolunda giden salih evlatlar nasip etsin bizlere de onları eğitecek gücü kuvveti enerjiyi bilgiyi ve sabrı nasip etsin inşallah

Ben de şöyle bir şey duydum, erkek sebze ağırlıklı besleniyorsa kız olma ihtimali daha yükselmiş,baklagil protein ağırlıklı besleniyorsa erkek. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize

iwashereonce (yanlış hatırlamıyorsam) sen de 9+4 ken doktorunun tahmin ettiğini söylüyordun ama birşey dememişti sanırım nasıl anlamıştın tahmin ettiğini?
Doktorlar erken goruyorlar. Cinsiyetini belli bir haftadan sonra söylüyorlar. Anne baba etkilenmesin yada aldırma olayı diye bence

Kızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.
Kız bebek ne zaman daha çok tutuyormuş cnm

Merhaba kizlar bence erken haftalarda cinsiyet tahmini yanlis oluyor . Benim 2 kizim var ikisindede özele gittim 12. haftada erkek dedi ikisinede. İlk kizimda 16.haftada kiz diyince şok olmustuk . 2. Kizimda doktor okadar net konustuki erkek diye temkinle olup 14 de bidaha gittim kiz dedi doktorda mahcup oldu oglumda 14+5 bekledim öncesindede tahmin istemedim kesin erkek dedi ben bile bakinca anladim erkek oldugunu oglum oldu sukur 4 ayligiz simdi Allah herkese nasip etsinn

Hayirli olsun canim Allah saglikli omurler versin cocuklarina. Peki oglunda bir yontem denedin mi

Hayirli olsun canim Allah saglikli omurler versin cocuklarina. Peki oglunda bir yontem denedin mi
1.5 yila yakin deniyorduk hamileligi kolaylastirsin diye ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim.Bide ovulasyon testi kullandim pikten bigun önce ve pikde degerlendirdik sabah pikdi gece 12 1 gibi denedik sabah 11 de siliklesmisti testim bidahada deneme olmadi testte yapmadim baska özel biseyde yapmadim

Cevapladigin icin cok sagol canim

Cnm soğan kürününü nasıl yaptın her yerde başka yazıyr

Canim bide kizlarinin ultrasonlarini burada paylasirmisin 12haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…