- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.361
Canım takip ettin mi peki denemeden ne kadar süre sonra silikleşme başladıEwet canim silindiginde tutmadigi icin diger denemede pikken ve silinince yaptim o kadar cok kisi var ki pikken oglu olan hatta pikden oncesi iliskisi olan hatta gun aşırı iliski ile oglu olan kismette yoksa olmuyor ne yaparsak yapalim
Bence de 2 aylıkken anlaşılmaz öyleAmin inşallah canım ona 2 aylıkken aynı doktor erkekğe benziyor demiş erken belli edermiş erkek bebek kendini bilemiyprum ya hayırlısı artık
Merhaba kızlar benimde iki tane kızım var ovülasyon testi kullanarak eylülde hamile kaldım bugün 9+1 günlük olduk ve bir arkadaşım cinsiyetini söylemediğine göre kız dedi sizce de öyle mi tabiki takdir Allahın ama oğlum olsun diye çok isterdim
Cok sagol canim inşallahCanım Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Güzel günlerini gör inşAllah
inşallah ALLAH efendimizin yolunda giden salih evlatlar nasip etsin bizlere de onları eğitecek gücü kuvveti enerjiyi bilgiyi ve sabrı nasip etsin inşallahmerhaba anneler ve anne olmak isteyen hem erkek hem kız anneler ve adayları.. lütfen oğullarınızı doğaya hayvana tabiata insana ve özellikle kadına yönelik sevgiyle yetiştirin bizim yetiştirdiğimiz çocuklar ilerde hırsız mı katil mi dolandırıcı mı mafya mı olacağını bizden öğreniyor.bugun ülkemizde yada diğer ülkelerde bu kadar suç oranı varsa bu biz kadınların yetersizliğinden lütfen çocuklarınızı vicdanlı ve merhametli yetiştirin özellikle oğullarınızı kızlarınız siz nasılsanız öyle olacaktır zaten lütfen rica ediyorum
İnşallah canım 1 yıldır istiyoruzÜzülme ihtimal var
Doktorlar erken goruyorlar. Cinsiyetini belli bir haftadan sonra söylüyorlar. Anne baba etkilenmesin yada aldırma olayı diye benceiwashereonce (yanlış hatırlamıyorsam) sen de 9+4 ken doktorunun tahmin ettiğini söylüyordun ama birşey dememişti sanırım nasıl anlamıştın tahmin ettiğini?
Kız bebek ne zaman daha çok tutuyormuş cnmKızlar hiç etrafınızda yumurtlama gününden 1 gün öncesi gibi deneme ile oğlu olanı duydunuz mu? Yabancı sitelerde böyle olanlar da okudum ben. Yani ozaman pikkenki deneme ile olmuş oluyo sanırım.
2-3 gün öncesi kız için ideal diyorlar, 1 gün öncesi için konuşursak da onda da erkek olanlar varmış, öyle yazıyorlar.Kız bebek ne zaman daha çok tutuyormuş cnm
Hayirli olsun canim Allah saglikli omurler versin cocuklarina. Peki oglunda bir yontem denedin miMerhaba kizlar bence erken haftalarda cinsiyet tahmini yanlis oluyor . Benim 2 kizim var ikisindede özele gittim 12. haftada erkek dedi ikisinede. İlk kizimda 16.haftada kiz diyince şok olmustuk . 2. Kizimda doktor okadar net konustuki erkek diye temkinle olup 14 de bidaha gittim kiz dedi doktorda mahcup oldu oglumda 14+5 bekledim öncesindede tahmin istemedim kesin erkek dedi ben bile bakinca anladim erkek oldugunu oglum oldu sukur 4 ayligiz simdi Allah herkese nasip etsinn
1.5 yila yakin deniyorduk hamileligi kolaylastirsin diye ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim.Bide ovulasyon testi kullandim pikten bigun önce ve pikde degerlendirdik sabah pikdi gece 12 1 gibi denedik sabah 11 de siliklesmisti testim bidahada deneme olmadi testte yapmadim baska özel biseyde yapmadimHayirli olsun canim Allah saglikli omurler versin cocuklarina. Peki oglunda bir yontem denedin mi
Cevapladigin icin cok sagol canim1.5 yila yakin deniyorduk hamileligi kolaylastirsin diye ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim.Bide ovulasyon testi kullandim pikten bigun önce ve pikde degerlendirdik sabah pikdi gece 12 1 gibi denedik sabah 11 de siliklesmisti testim bidahada deneme olmadi testte yapmadim baska özel biseyde yapmadim
Cnm soğan kürününü nasıl yaptın her yerde başka yazıyr1.5 yila yakin deniyorduk hamileligi kolaylastirsin diye ibrahim saracoglunun sogan kurunu yaptim.Bide ovulasyon testi kullandim pikten bigun önce ve pikde degerlendirdik sabah pikdi gece 12 1 gibi denedik sabah 11 de siliklesmisti testim bidahada deneme olmadi testte yapmadim baska özel biseyde yapmadim
Canim bide kizlarinin ultrasonlarini burada paylasirmisin 12haftadaMerhaba kizlar bence erken haftalarda cinsiyet tahmini yanlis oluyor . Benim 2 kizim var ikisindede özele gittim 12. haftada erkek dedi ikisinede. İlk kizimda 16.haftada kiz diyince şok olmustuk . 2. Kizimda doktor okadar net konustuki erkek diye temkinle olup 14 de bidaha gittim kiz dedi doktorda mahcup oldu oglumda 14+5 bekledim öncesindede tahmin istemedim kesin erkek dedi ben bile bakinca anladim erkek oldugunu oglum oldu sukur 4 ayligiz simdi Allah herkese nasip etsinn
Adetim bitti ertesigun basladim yutupda ibrahim saracoglunun kendi anlattigi videodan yapmistim unuttum videoyu bakiyim atiyim guruba 15 gun yapmadim ama pik gordugum gun den sonra yapmadim 6 7 gun tam hatirlamiyorumCnm soğan kürününü nasıl yaptın her yerde başka yazıyr
Buyuk 12 kucuk 7 yasinda ilk ultrasonlari ni beyazlamis silinmisti attim son aylarda yuzlerinin varCanim bide kizlarinin ultrasonlarini burada paylasirmisin 12haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?