Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
aç olduğumdan olabilir mi sizce bilemiyorum ama açlıktan olursa kesin ondandır diye düşünüyorum. yok stres yapmadım bence :) adet döngüm değişiyor 19-22-25-23-26 gibi
Canim acaba kacirmis olabilr misin. Adet dongun cok kisa keske adetin biter bitmez baslasaydin

Allah Allahh bide yeşili mi varmış ya ben alırken rengine hiç dikkat etmedim du bakalım akşam yapayım bide yarın yaparım ona göre yenisini alırım olmadı

Bu

Eklentiler

• 20191107_165442.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20191107_165449.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar dün yumurtlama günümdü eşimle ilişki yaşadık ama tam korumalıydı (yani önce serbest sonra tam koruma condom yani) ve bu gün kanamam oldu sizce sebebi ne olabilir?(kusura bakmayın açık açık sordum ama.. annem menopoz olabilir deyince korktum. Çünkü geçen hafta reglydim Buarada yaş 37

Kizlarr herkese merhabalar uzun zamandir giremiyordum maalum bebek olunca zamanim olmuyo birde uc kiz annesi olmak bi hayli kosusturuyorum sizde ne var ne yok bu aralar cinsiyet ogrenen oldumu bebisler yoldami
Valla daha takipteyiz ben arlo mimiraculum 3 çiçek annesi falan beklemedeyiz bakalım. Asice hamile Eylülgelini hamile. Aklındakiler bunlar sen napıyon çocuklarla aran nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…