- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.521
Canim acaba kacirmis olabilr misin. Adet dongun cok kisa keske adetin biter bitmez baslasaydinaç olduğumdan olabilir mi sizce bilemiyorum ama açlıktan olursa kesin ondandır diye düşünüyorum. yok stres yapmadım bence :) adet döngüm değişiyor 19-22-25-23-26 gibi
bilmem olabilirim kaçtıysa hayırlısı olsun artık ne yapalım bir sonraki ay bekleriz :) tüh be uçtu kuşum mu dicem yaniCanim acaba kacirmis olabilr misin. Adet dongun cok kisa keske adetin biter bitmez baslasaydin
Canm bu testlerin yesil olani daha iyiydi sanki ben kullanamdim ama kullanan arkdsim oldu maviyi o da pek begenmedi testte sorun var demiyorum ama istersen baska bi marka daha al iki testle ayni zmnda takip yaparsin aklinda soru işareti kalmasim diyeBugün hiç görünmedi neden ola ki
Allah Allahh bide yeşili mi varmış ya ben alırken rengine hiç dikkat etmedim du bakalım akşam yapayım bide yarın yaparım ona göre yenisini alırım olmadıCanm bu testlerin yesil olani daha iyiydi sanki ben kullanamdim ama kullanan arkdsim oldu maviyi o da pek begenmedi testte sorun var demiyorum ama istersen baska bi marka daha al iki testle ayni zmnda takip yaparsin aklinda soru işareti kalmasim diye
En eskisi yesil olanlar mavisi pembeside ciktiAllah Allahh bide yeşili mi varmış ya ben alırken rengine hiç dikkat etmedim du bakalım akşam yapayım bide yarın yaparım ona göre yenisini alırım olmadı
zira bulamadım desem o kadardır bakıyorum bulamadım amann ne yapayım ya devam edeyim bunla bide 90 lira verdim de aldımEn eskisi yesil olanlar mavisi pembeside cikti
Instegramdan bak bulursun canmzira bulamadım desem o kadardır bakıyorum bulamadım amann ne yapayım ya devam edeyim bunla bide 90 lira verdim de aldım
Bu mavilerin adı ne canımAllah Allahh bide yeşili mi varmış ya ben alırken rengine hiç dikkat etmedim du bakalım akşam yapayım bide yarın yaparım ona göre yenisini alırım olmadı
Bence de yesil olan daha hassas.En eskisi yesil olanlar mavisi pembeside cikti
Oo maşallah hızlısınIyiyim canm sağol ayni beşik falan bakmalara basladim
Napim canm bi yerden baslamak.lazimOo maşallah hızlısın
Valla daha takipteyiz ben arlo mimiraculum 3 çiçek annesi falan beklemedeyiz bakalım. Asice hamile Eylülgelini hamile. Aklındakiler bunlarKizlarr herkese merhabalar uzun zamandir giremiyordum maalum bebek olunca zamanim olmuyo birde uc kiz annesi olmak bi hayli kosusturuyorum sizde ne var ne yok bu aralar cinsiyet ogrenen oldumu bebisler yoldami
Haklısın. Bekle belki cinsiyeti değişir kız acele etmeNapim canm bi yerden baslamak.lazim
Beyaz alcam zaten canm ikisinede olurHaklısın. Bekle belki cinsiyeti değişir kız acele etme
Zeki kadının hali başka oluyorBeyaz alcam zaten canm ikisinede olursorun yok her bebekde besik mi alinirmis hem orta renk al ikisi üçü kullansın
Napalim herseyi analar dusunmeli mecbur kullancan canm cikip icinden kacacak halleri yok zaten yatacaklar mecburZeki kadının hali başka oluyorvalla bende kırmızı almıştım hala kullanıyorum
Öyle tabiNapalim herseyi analar dusunmeli mecbur kullancan canm cikip icinden kacacak halleri yok zaten yatacaklar mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?