Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dogurunca emekliye ayrilcam canm calismaya son mobilya alcam kiz kirlenmez sagol dusuncen icin
Çalışmayacan mı e iyi iyi hemen arkasından Bi çocuk daha yap artık çalışmak aklından bile geçmez sen istesen de onlar almaz artık seni

Çalışmayacan mı e iyi iyi hemen arkasından Bi çocuk daha yap artık çalışmak aklından bile geçmez sen istesen de onlar almaz artık seni
Yok canm calismicam o kadar zorlukla dogurcam ugrascam bari bakip buyuteyim çocuğumu analigi yasiyayim tam anlamiyla yapcam yapcam sen gibi pes pese idolumsun

Yok canm calismicam o kadar zorlukla dogurcam ugrascam bari bakip buyuteyim çocuğumu analigi yasiyayim tam anlamiyla yapcam yapcam sen gibi pes pese idolumsun
Allah iyiliğinizi versin kız birilerinin idolü olmuşum ne mutlu bana yok babam örnek almayın beni benim gibi iki küçük çocuk varken Üçüncüyü düşünecek kadar yemeyin aklınızı

Kizlar ya bu ne Allaseniz 9. Gün akşam 23.30

Eklentiler

• 20191107_232110.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…