Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ama hani o jel gibi kıvam var ya o tam anlamıyla olmadı adetten sonra o olmadan da yumurtlama olmuş olabilir mi ki
Sanmam. Alla alla var bunda bişi ama testte bozuk olabilir bilemedim. Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer benimde yok yumurtlama iki aydır

Sanmam. Alla alla var bunda bişi ama testte bozuk olabilir bilemedim. Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer benimde yok yumurtlama iki aydır
Ama benimkiler o kadar silik deil tabi çıkıyor ama bş türlü pik olmuyor

ahahahhahah ilahi ne yumurtlamaymış ay o değil de ilk denememde bu talihsizlik de olmadı hevesim kaçtı ay

Ay evet ya bende öyle hevesle yapıyorum ama aynı çıkınca kırasım geliyor testi
2 saat başında pinekledim ikinci çizgi çıksın diye yok anacım arkadaşın dediği gibi c çizgisi bile çok koyu değil du şimdi gidiyom yeniden yapacam 90 tane test var nasılsa anasını satayım yapayım gitsin

Ahaha yap yap ama cnm her saat olmaz ki. Saat11 gibi yap o saatte daha doğru çıkıyormş. Bide öğlen 3 4 gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…