- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.561
Arkadaşların dediği gibi bence de geçmiş yumurtlaman. Çünkü adetlerin çok kısaevett ediyorum 2 saat bir şey yemedim akşam. gündüz zaten niyetliydim bi şey yememiştim
ama hani o jel gibi kıvam var ya o tam anlamıyla olmadı adetten sonra o olmadan da yumurtlama olmuş olabilir mi kiArkadaşların dediği gibi bence de geçmiş yumurtlaman. Çünkü adetlerin çok kısa
Sanmam. Alla alla var bunda bişi ama testte bozuk olabilir bilemedim. Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürerama hani o jel gibi kıvam var ya o tam anlamıyla olmadı adetten sonra o olmadan da yumurtlama olmuş olabilir mi ki
Ama benimkiler o kadar silik deil tabi çıkıyor ama bş türlü pik olmuyorSanmam. Alla alla var bunda bişi ama testte bozuk olabilir bilemedim. Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürerbenimde yok yumurtlama iki aydır
ahahahhahahSanmam. Alla alla var bunda bişi ama testte bozuk olabilir bilemedim. Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürerbenimde yok yumurtlama iki aydır
o zaman sen hergün yapıyor musun ay ne gıcık işAma benimkiler o kadar silik deil tabi çıkıyor ama bş türlü pik olmuyor
Ay evet ya bende öyle hevesle yapıyorum ama aynı çıkınca kırasım geliyor testiahahahhahahilahi ne yumurtlamaymış ay o değil de ilk denememde bu talihsizlik de olmadı hevesim kaçtı ay
2 saat başında pinekledim ikinci çizgi çıksın diye yok anacım arkadaşın dediği gibi c çizgisi bile çok koyu değil du şimdi gidiyom yeniden yapacamAy evet ya bende öyle hevesle yapıyorum ama aynı çıkınca kırasım geliyor testi
8. Günden başladım geçen ay 12 ye kadar yaptım ertesi gün hapı kullandığım için bıraktım o ay bulamadım piki.. Bu ayda 14. Günüm hala bişi yoko zaman sen hergün yapıyor musun ay ne gıcık iş
ovulasyoncu olmak lazımmış ne testler satardık8. Günden başladım geçen ay 12 ye kadar yaptım ertesi gün hapı kullandığım için bıraktım o ay bulamadım piki.. Bu ayda 14. Günüm hala bişi yok
Ahaha yap yap ama cnm her saat olmaz ki. Saat11 gibi yap o saatte daha doğru çıkıyormş. Bide öğlen 3 4 gibi yap2 saat başında pinekledim ikinci çizgi çıksın diye yok anacım arkadaşın dediği gibi c çizgisi bile çok koyu değil du şimdi gidiyom yeniden yapacam90 tane test var nasılsa anasını satayım yapayım gitsin
Hee hep bizim gibiler alırdıovulasyoncu olmak lazımmış ne testler satardıkticari kafa var ama icraat yok
sabah 8 ile 10 arası, öğlen 12-5, akşam 8-10 diyordu youtube da izlediğimde ebru diye biriniAhaha yap yap ama cnm her saat olmaz ki. Saat11 gibi yap o saatte daha doğru çıkıyormş. Bide öğlen 3 4 gibi yap
Senin kaç çocuk vardıovulasyoncu olmak lazımmış ne testler satardıkticari kafa var ama icraat yok
Benim satıcıya küfrettiğim gibi miHee hep bizim gibiler alırdısonra arkamızdan küfrederlerdi
Bende onu izledim 11 gbiş daha net sonuç alınır diyordusabah 8 ile 10 arası, öğlen 12-5, akşam 8-10 diyordu youtube da izlediğimde ebru diye birini
1 kızım var ALLAH bağışlarsaSenin kaç çocuk vardı
Aynen öyleBenim satıcıya küfrettiğim gibi mi
Bende onu izledim 11 gbiş daha net sonuç alınır diyordu
Allah bağışlasın inşallah büyük mü bari yoksa benimkiler gibi yavrumu daha1 kızım var ALLAH bağışlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?