- 22 Temmuz 2019
- 75
- 139
- 8
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.821
Kimi vücut adet sonrası yumurta atar benim bazen oluyor kimisi atmaz kimi vücutta benim gibi ara ara özellikle yaz aylarında adet sonrası yumurta atıyorum dikkat ettimde.. yani kişiye göre değişir..Bende bilseydim 2.de denerdim valla, geç olsum güç olmasın, hayırlısıyla 3.ye deniyeceğim zaten kız olsun erkeek olsun 3.yüde yapacağım, elimden gelenide yapacağım çok istiyoruz bitanede oğlumuz olsun. Herşeyi deneyeceğim ama tevrübelerinizle bende tecrübelenmem lazım acelem yok önümde zaman varçok sağolum dikkat edicem dediklerinize, arkadaşınızın dikkat ettiği başka bişey varmıydı, benim eltimde iki oğlunada adetten yıkandığı akşam tek ilişkiden kaldı, oda kafamı karıştırıyor çok, peygamber efendimizinde hadisi varya
Ben 8 bardak içiyorum canımKızlar karbonatlı suyu günde ne kadar içiyosunuz
Bende adet sonrası hemen bi çatlama olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon test yaptım bittiğinde yaklaşık 10 saat pik kaldı.Kimi vücut adet sonrası yumurta atar benim bazen oluyor kimisi atmaz kimi vücutta benim gibi ara ara özellikle yaz aylarında adet sonrası yumurta atıyorum dikkat ettimde.. yani kişiye göre değişir..
Pik ne demek onu bike bilmiyorummm Allahımmm nerden başlayacağımmmmmBende adet sonrası hemen bi çatlama olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon test yaptım bittiğinde yaklaşık 10 saat pik kaldı.
Pik ne demek onu bike bilmiyorummm Allahımmm nerden başlayacağımmmmm
Birden konuya atladım ama pik nasıl oluyor fotoğraflı göstererek yardımcı olmak istedim. Ovulasyon testin bu şekilde göründüğünde pik oluyor canım
T çizgisi en koyu olduğu zmana pik diyoruzPik ne demek onu bike bilmiyorummm Allahımmm nerden başlayacağımmmmm
Pikken denemistim deneme oncesi ben ve esim bi cok takviye slmistik bi kac ay alkalik beslendim ve karbonatli su iciyordum fitil kullanmistim iliski oncesi karbonatli dus almistim cin takvimide erkek gisteriyordu aklima gelenler bu kadar yani elimden geleni fazlasiylan yapmistim ama sonuc pamuk sekerim olduRabbim sana bağışlasın kızlarınısende pikken mi yapmıştın yoksa çatladığında mı. Neler yapmıştın bi özet geçebilir misn sana zahmet
Tek deneme mi oldu cnm pikten kaç saat sonra deneme olduPikken denemistim deneme oncesi ben ve esim bi cok takviye slmistik bi kac ay alkalik beslendim ve karbonatli su iciyordum fitil kullanmistim iliski oncesi karbonatli dus almistim cin takvimide erkek gisteriyordu aklima gelenler bu kadar yani elimden geleni fazlasiylan yapmistim ama sonuc pamuk sekerim oldu
Evt tek denemeydi pikten kac saat sonraydi hatirlamiyorum ama iliski oncesi pik siliklesmisti ama sonrasindan test yaptigimda cizgiler esit koyuluktaydi fitil biokadin degildi cunku yurtdisinda yasiyorum mantar ve enfeksiyonlara karsi bi fitildiTek deneme mi oldu cnm pikten kaç saat sonra deneme oldu
Biokadın fitil mi kullandın
Iki kere gittim canim bi kese bide kalp sesi icin Bir daha da gitmedim Yarin 8 haftam bitiyor inşallah Sen nasılsınAsice canım naptın gittin mi doktora kaç haftalık oldun merak ettim
İyiyim canım bende merak ettim de sorayım dedimIki kere gittim canim bi kese bide kalp sesi icin Bir daha da gitmedim Yarin 8 haftam bitiyor inşallah Sen nasılsın
Sağolasın canımİyiyim canım bende merak ettim de sorayım dedim
Canim tek deneme derken adetten sonra yumurtlamaya kadar bi kac iliski oldumu yoksa yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi olduPikken denemistim deneme oncesi ben ve esim bi cok takviye slmistik bi kac ay alkalik beslendim ve karbonatli su iciyordum fitil kullanmistim iliski oncesi karbonatli dus almistim cin takvimide erkek gisteriyordu aklima gelenler bu kadar yani elimden geleni fazlasiylan yapmistim ama sonuc pamuk sekerim oldu
Nasip öyleymiş canım ötesi yok aslında ama ihtimalleri değerlendirmek istiyo insan inşallah bana da nasip olur bir pamuk şekerCanim tek deneme derken adetten sonra yumurtlamaya kadar bi kac iliski oldumu yoksa yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi oldu
Nasibinde bu varmış. Rabbim onları sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallahPikken denemistim deneme oncesi ben ve esim bi cok takviye slmistik bi kac ay alkalik beslendim ve karbonatli su iciyordum fitil kullanmistim iliski oncesi karbonatli dus almistim cin takvimide erkek gisteriyordu aklima gelenler bu kadar yani elimden geleni fazlasiylan yapmistim ama sonuc pamuk sekerim oldu
Bencede var canmKızlar komşumun testi beş gün varmış adetine o var gibi diyo ben yok diyorum bi bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?