Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kimi vücut adet sonrası yumurta atar benim bazen oluyor kimisi atmaz kimi vücutta benim gibi ara ara özellikle yaz aylarında adet sonrası yumurta atıyorum dikkat ettimde.. yani kişiye göre değişir..

Kimi vücut adet sonrası yumurta atar benim bazen oluyor kimisi atmaz kimi vücutta benim gibi ara ara özellikle yaz aylarında adet sonrası yumurta atıyorum dikkat ettimde.. yani kişiye göre değişir..
Bende adet sonrası hemen bi çatlama olduğunu düşünüyorum. Ovulasyon test yaptım bittiğinde yaklaşık 10 saat pik kaldı.

Rabbim sana bağışlasın kızlarınısende pikken mi yapmıştın yoksa çatladığında mı. Neler yapmıştın bi özet geçebilir misn sana zahmet
Pikken denemistim deneme oncesi ben ve esim bi cok takviye slmistik bi kac ay alkalik beslendim ve karbonatli su iciyordum fitil kullanmistim iliski oncesi karbonatli dus almistim cin takvimide erkek gisteriyordu aklima gelenler bu kadar yani elimden geleni fazlasiylan yapmistim ama sonuc pamuk sekerim oldu

Tek deneme mi oldu cnm pikten kaç saat sonra deneme oldu
Biokadın fitil mi kullandın

Tek deneme mi oldu cnm pikten kaç saat sonra deneme oldu
Biokadın fitil mi kullandın
Evt tek denemeydi pikten kac saat sonraydi hatirlamiyorum ama iliski oncesi pik siliklesmisti ama sonrasindan test yaptigimda cizgiler esit koyuluktaydi fitil biokadin degildi cunku yurtdisinda yasiyorum mantar ve enfeksiyonlara karsi bi fitildi

Canim tek deneme derken adetten sonra yumurtlamaya kadar bi kac iliski oldumu yoksa yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi oldu

Canim tek deneme derken adetten sonra yumurtlamaya kadar bi kac iliski oldumu yoksa yumurtlamaya kadar cinsel perhiz mi oldu
Nasip öyleymiş canım ötesi yok aslında ama ihtimalleri değerlendirmek istiyo insan inşallah bana da nasip olur bir pamuk şeker

Nasibinde bu varmış. Rabbim onları sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…