Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erkek bebiş için asıl eşlerimizin beslenmesi nasıl olmalı acaba? biz herşeye dikkatediyoruz da asıl bizden daha önemlisi gözden kaçan eşlerin beslenme tarzı. Bunu bi araştırmamız lazım etrafımızda erkek bebesi olanlardan falan. Ben bunu merak etmeye başladım şu sıralar.

spermi güçlendirmeleri yeterli diye düşünüyorum

spermi güçlendirmeleri yeterli diye düşünüyorum
Ondan başka acaba hayvansal ağırlıklı et süt vs. yiyenlerin mi yoksa bitkisel sebze ağırlıklı beslenenlerin mi erkek çocuğu oluyor. Beslenme tarzına göre belki spermlerdekii gönderilen erkek sperm oranı/ kız sperm oranına göre çoğalıyordur.

Hayvansal ağırlıklı diyorlar. sebze tüketenin kızı olır çoğunlukla

Yok enfeksiyon falan varsa temizliyor. Enfeksiyon varsa erkek bebeğe zarar
Hmmm anladım . Bugün doktora gittim 8 inde adet olmuştum 11 inde bitmişti baktı 1 tane yumurta gördü idrara sıkışık olman lazım dedi o 1 yumurtada 9 mm imiş . Pazartesi tekrar gel dedi.

Hmmm anladım . Bugün doktora gittim 8 inde adet olmuştum 11 inde bitmişti baktı 1 tane yumurta gördü idrara sıkışık olman lazım dedi o 1 yumurtada 9 mm imiş . Pazartesi tekrar gel dedi.
Hakkında hayırlısı olsun

Bende bilseydim 2.de denerdim valla, geç olsum güç olmasın, hayırlısıyla 3.ye deniyeceğim zaten kız olsun erkeek olsun 3.yüde yapacağım, elimden gelenide yapacağım çok istiyoruz bitanede oğlumuz olsun. Herşeyi deneyeceğim ama tevrübelerinizle bende tecrübelenmem lazım acelem yok önümde zaman var çok sağolum dikkat edicem dediklerinize, arkadaşınızın dikkat ettiği başka bişey varmıydı, benim eltimde iki oğlunada adetten yıkandığı akşam tek ilişkiden kaldı, oda kafamı karıştırıyor çok, peygamber efendimizinde hadisi varya

Iste yine söyledigim yere geliyoruz belkide eltinin vücudu baya alkali benim bildiklerim
erkek bebek icin canim Alkali vucut, yumurtlama gününe kadar iliski perhizi, Ali imran suresi 38 ayet, yusuf suresi, iliskiden sonra saga dönmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…