- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.801
Allah seni16. Haftada git bennce
Öylemii aa maşallah ne çabuk geçiyor gıı16 da gidemem cunku 17 oldum
Öylemii aa maşallah ne çabuk geçiyor gıı
Onu demeyeydin iyiydiyaa öyle canm 3 gun sonra 18 olcak zmn geçiyor senin ocak geliyo
spermi güçlendirmeleri yeterli diye düşünüyorumErkek bebiş için asıl eşlerimizin beslenmesi nasıl olmalı acaba? biz herşeye dikkatediyoruz da asıl bizden daha önemlisi eşlerin beslenme tarzını da bi araştırmamız lazım. etrafımızda erkek bebesi olanlardan falan.Ben bunu merak etmeye başladım şu sıralar.
Ondan başka acaba hayvansal ağırlıklı et süt vs. yiyenlerin mi yoksa bitkisel sebze ağırlıklı beslenenlerin mi erkek çocuğu oluyor. Beslenme tarzına göre belki spermlerdekii gönderilen erkek sperm oranı/ kız sperm oranına göre çoğalıyordur.spermi güçlendirmeleri yeterli diye düşünüyorum
Hayvansal ağırlıklı diyorlar. sebze tüketenin kızı olır çoğunluklaOndan başka acaba hayvansal ağırlıklı et süt vs. yiyenlerin mi yoksa bitkisel sebze ağırlıklı beslenenlerin mi erkek çocuğu oluyor. Beslenme tarzına göre belki spermlerdekii gönderilen erkek sperm oranı/ kız sperm oranına göre çoğalıyordur.
Yarım çay kaşığını 1 litre suya atıp içiyoruzKızlar bu ingiliz karbonatını nasıl kullanıyoruz ?
Teşekkür ederim bide bu fitil muhabbeti var o nasıl oluyor. Biokadındı galiba o fitil vajinayı alkali mi yapıyo ?Yarım çay kaşığını 1 litre suya atıp içiyoruz
Yok enfeksiyon falan varsa temizliyor. Enfeksiyon varsa erkek bebeğe zararTeşekkür ederim bide bu fitil muhabbeti var o nasıl oluyor. Biokadındı galiba o fitil vajinayı alkali mi yapıyo ?
Hmmm anladım . Bugün doktora gittim 8 inde adet olmuştum 11 inde bitmişti baktı 1 tane yumurta gördü idrara sıkışık olman lazım dedi o 1 yumurtada 9 mm imiş . Pazartesi tekrar gel dedi.Yok enfeksiyon falan varsa temizliyor. Enfeksiyon varsa erkek bebeğe zarar
Hakkında hayırlısı olsunHmmm anladım . Bugün doktora gittim 8 inde adet olmuştum 11 inde bitmişti baktı 1 tane yumurta gördü idrara sıkışık olman lazım dedi o 1 yumurtada 9 mm imiş . Pazartesi tekrar gel dedi.
AminnnnHakkında hayırlısı olsun
Bende bilseydim 2.de denerdim valla, geç olsum güç olmasın, hayırlısıyla 3.ye deniyeceğim zaten kız olsun erkeek olsun 3.yüde yapacağım, elimden gelenide yapacağım çok istiyoruz bitanede oğlumuz olsun. Herşeyi deneyeceğim ama tevrübelerinizle bende tecrübelenmem lazım acelem yok önümde zaman varCanim benimde 3 oglum var Allaha emanet daha önce bu yöntemleri bilmiyordum acikcasi ama bilseydim 3. en azindan denerdim ama en kücügüm tamamen süprizoldu sana tavsiyem vücudun alkalik olmasi ve yumurtlama günü arkadasim bu sekilde 3 kizdan sonra oglu oldu
Iste yine söyledigim yere geliyoruz belkide eltinin vücudu baya alkali benim bildiklerimBende bilseydim 2.de denerdim valla, geç olsum güç olmasın, hayırlısıyla 3.ye deniyeceğim zaten kız olsun erkeek olsun 3.yüde yapacağım, elimden gelenide yapacağım çok istiyoruz bitanede oğlumuz olsun. Herşeyi deneyeceğim ama tevrübelerinizle bende tecrübelenmem lazım acelem yok önümde zaman varçok sağolum dikkat edicem dediklerinize, arkadaşınızın dikkat ettiği başka bişey varmıydı, benim eltimde iki oğlunada adetten yıkandığı akşam tek ilişkiden kaldı, oda kafamı karıştırıyor çok, peygamber efendimizinde hadisi varya
Sagol canimHerhangi bi yöntem denemedim ben canım ama 2.kizimdan önce dış gebelik geçirmiştim. Sonrasında ovulasyon testi aldım ama detaylı bilmiyordum. Tek yaptığım adetin 12.gününden 20.gününe kadar gün aşırı ilişki oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?