- 1 Kasım 2019
- 72
- 49
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.781
Bende spiral vardı spiralden önce 28 günde bi oluyodum spirali takınca 24 26 günde bi olmaya başladım . Geçen ay spirali çıkardım ve bu ayda 28. Günde gelmişti . 8 kasımda başladı 11 son gündü . Şu an ovulasyonla takipteyim bide ateş ölçüyorum her sabah .Son 3 aylık döngünüz nasıl?
Hoşbuldum canım aminn insallahAllah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah... hoşgeldin aramıza
çinko vitamin ve selenyum demişsiniz de merak ettim bunları hap olarak mı başladınız?Ben folik asit içiyorum, alkali diyete başladım. İngiliz karbonat soda falan. Bir de fitil kullanmaya başladım. Eşime keçiboynuzu özü, çinko vitamin ve selenyum başladık. Başka birşey öneriyor musunuz kızlar?
Çok iyi bu şekilde adet periyodu olan arkadaşımın oğlu oldu çok sukur 2 kızdan sonra hem adet bitimi deneme olur hem yum gunu yani eğer adetin 8 9 gün sürüyorsa havuç kabak çekirdeği yedir eşine keçi boynuzu kahve soda fındık fıstık Rabbin gönlünden geçeni kucağına almak nasip etsinBende spiral vardı spiralden önce 28 günde bi oluyodum spirali takınca 24 26 günde bi olmaya başladım . Geçen ay spirali çıkardım ve bu ayda 28. Günde gelmişti . 8 kasımda başladı 11 son gündü . Şu an ovulasyonla takipteyim bide ateş ölçüyorum her sabah .
O hiçbir şey denemedi canım
Sıkı takip de yapmadı
Öylemi 4 kızı var bende sonuncuda çok dikkat etmiştir acaba neyi yanlış yaptı diye düşündüm çok aradım bulamadım. Keşke daha dikkat etseymişCanim hatirladigim kadariyla hamile kaldigi ay test kullanmamis. Akintisina gore deneme yapmis.
Amin inşallah cümlemizinÇok iyi bu şekilde adet periyodu olan arkadaşımın oğlu oldu çok sukur 2 kızdan sonra hem adet bitimi deneme olur hem yum gunu yani eğer adetin 8 9 gün sürüyorsa havuç kabak çekirdeği yedir eşine keçi boynuzu kahve soda fındık fıstık Rabbin gönlünden geçeni kucağına almak nasip etsin
Canım çinko vitamin suda eriyen tablet şeklinde. Selenyum da hapçinko vitamin ve selenyum demişsiniz de merak ettim bunları hap olarak mı başladınız?
Canim benimde 3 oglum var Allaha emanet daha önce bu yöntemleri bilmiyordum acikcasi ama bilseydim 3. en azindan denerdim ama en kücügüm tamamen süprizoldu sana tavsiyem vücudun alkalik olmasi ve yumurtlama günü arkadasim bu sekilde 3 kizdan sonra oglu olduArkadaşlar merhaba, bende yeni katıldım aranıza, 2 kızçemden sora çevremdeki tepkilerden biraz araştırayım3. Yü yapmadan dedim meerse burda senelerdir kaynatıyomuşsunuz hiçnişiden haberim yokkBütün önerilerinize açığım özellikle tecrübeliler Az çok geriye gidip okudum yazışmaları ama 7 bin küsür sayfa oku oku bitmez, önümüze bakalım henüz çok yeni anneyim 2.kızıma daha 2 aylık ama 2 sene sora bile 3.yü yapsam şimdiden planlamaya başlamak istitorum, 2.hamileliğimde çevrenin tepkisinden çektiğimiz sıkıntıyı tekrar eşime yaşatmamak için elimden geleni yapıcam inşallah, gerisi Rabbime kalmış
Herhangi bi yöntem denemedim ben canım ama 2.kizimdan önce dış gebelik geçirmiştim. Sonrasında ovulasyon testi aldım ama detaylı bilmiyordum. Tek yaptığım adetin 12.gününden 20.gününe kadar gün aşırı ilişki oldu.Mrb kizlar gruba yeni katildim kiz tüyolari alabilirmiyim yardimci olabilirmisiniz
Esim istiyo ama ben istemiyorum canim cunku garantisi yok helede 3 kizdan sonra o riski alamam burdaki yontemleri deneyim desem oda olmaz cunku denemedigim sey kalmadigi halde minik prensesime hamile kaldim kizlarim saglikli olsun yeterMaşallah yesin teyzesi onuvalla bebeklerden bahsedince içim gidiyor bebek kokusu özledim desem yeridir ( sanki benimkiler çok büyük) eşimde çok istiyor bende Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş Allah herkese gönlündeki versin sanada inşallah. Dördüncüyü düşünüyormısm☺
Aynen canm nasipden oteye gidemiyoruz sansimizi yükseltmeye calistik ama olmadi kismet degilmis ikincide insllahHayirli olsun canim saglikli olsun o yeter oysaki uzun zamandir sayfayi surekli takip edip baya bi tercubeliydin demmekki kismetimizdeki oluyomus
Canim denedigin yöntemler nelerdiEsim istiyo ama ben istemiyorum canim cunku garantisi yok helede 3 kizdan sonra o riski alamam burdaki yontemleri deneyim desem oda olmaz cunku denemedigim sey kalmadigi halde minik prensesime hamile kaldim kizlarim saglikli olsun yeterdarisi isteyenlere insallh
Rabbim sana bağışlasın kızlarınıEsim istiyo ama ben istemiyorum canim cunku garantisi yok helede 3 kizdan sonra o riski alamam burdaki yontemleri deneyim desem oda olmaz cunku denemedigim sey kalmadigi halde minik prensesime hamile kaldim kizlarim saglikli olsun yeterdarisi isteyenlere insallh
Koz sen napıyon ne var ne yokAynen canm nasipden oteye gidemiyoruz sansimizi yükseltmeye calistik ama olmadi kismet degilmis ikincide insllahsen napiyorsun buyudumu kizin
Ne zmn gidecen doktora yineAynen canm nasipden oteye gidemiyoruz sansimizi yükseltmeye calistik ama olmadi kismet degilmis ikincide insllahsen napiyorsun buyudumu kizin
Pik gibi görünüyor devam ettin mi teste.Kızlar dün akşam yaptım pik mi sizce?
Hicc bilmiyorum kiNe zmn gidecen doktora yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?