Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar iyi geceler ilk defa bu aksam kullandim testi umarim dogru yapmisimdir bugun 13.gun

Eklentiler

• 20191121_003247.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar size kesin çözüm erkek bebek formülünü veriyorum. Formül =kız bebek istemek Aşırı dua ettim hayırlı sağlıklı kız bebek için üstüne yumurtlamadan önce ilişkiye girdim sonuç erkek bebek kız isterseniz kesin erkek olur bence

Yaşadığımız durum derken yani? biraz açabilir misin canım?
Şöyle tatlım adet dönemi bittikten iki sonra ilişkiye girersen veya bittikten hemen sonra girdiğin zaman kız cocuk fakat bir hafta sonra yumurtlama dönemine yaklaşırken ilişkiye girmek erkek çocuğu sağlıyor fakat burda erkeğin spermi güçlü olması gerekiyor en önemli Allah hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah bana ve tüm anne olmak isteyen herkese çokkk amin

Kızlar bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Gebelik testi yaptım pozitifti çok sevinmiştim yaşasın oğlum geliyor dedim emindim yani erkek olduğuna ama daha yeni hamileydim. İçşn rahat değildi bşr yane daha yaptım bir tane daha yaptım hepsinde pozitifti. Sonra kuaföre gittim sanırım düğünümüz vardı makyaj fakan yaptım süslendim. Nerdryse 1 haftadır gebelik le ilgili rüyalar görüyorum hayrolsun inşallah. @Ceymiceyn @899eylulgelini @3 cicek annesi @arlo ve diğer kızlar. Hele bi yorumlayın

Hayrilara ciksin canm ben artik ruyalarada inanmıyorum bilinc alti bizi ele geçiriyor baskada bi anlami yok rabbim gönlüne göre versin şunun surasinda ocağa ne kaldi ki

Hayrilara ciksin canm ben artik ruyalarada inanmıyorum bilinc alti bizi ele geçiriyor baskada bi anlami yok rabbim gönlüne göre versin şunun surasinda ocağa ne kaldi ki
Sende ikide bir bana ocağı hatırlatıp durma kız zaten stresliyim

Eşim bu ay adet olduktsn sonrs başlayalım diyor ne olacak diyor. Yok diyorum ocaktan daha erken yapmam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…