- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.881
Şöyle tatlım adet dönemi bittikten iki sonra ilişkiye girersen veya bittikten hemen sonra girdiğin zaman kız cocuk fakat bir hafta sonra yumurtlama dönemine yaklaşırken ilişkiye girmek erkek çocuğu sağlıyor fakat burda erkeğin spermi güçlü olması gerekiyor en önemli Allah hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah bana ve tüm anne olmak isteyen herkese çokkk aminYaşadığımız durum derken yani? biraz açabilir misin canım?
Hayrilara ciksin canm ben artik ruyalarada inanmıyorumKızlar bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Gebelik testi yaptım pozitifti çok sevinmiştim yaşasın oğlum geliyor dedim emindim yani erkek olduğuna ama daha yeni hamileydim. İçşn rahat değildi bşr yane daha yaptım bir tane daha yaptım hepsinde pozitifti. Sonra kuaföre gittim sanırım düğünümüz vardı makyaj fakan yaptım süslendim. Nerdryse 1 haftadır gebelik le ilgili rüyalar görüyorum hayrolsun inşallah. @Ceymiceyn @899eylulgelini @3 cicek annesi @arlo ve diğer kızlar. Hele bi yorumlayın
Sende ikide bir bana ocağı hatırlatıp durma kız zaten stresliyimHayrilara ciksin canm ben artik ruyalarada inanmıyorumbilinc alti bizi ele geçiriyor baskada bi anlami yok rabbim gönlüne göre versin şunun surasinda ocağa ne kaldi ki
Eşim bu ay adet olduktsn sonrs başlayalım diyor ne olacak diyor. Yok diyorum ocaktan daha erken yapmam diyorumHayrilara ciksin canm ben artik ruyalarada inanmıyorumbilinc alti bizi ele geçiriyor baskada bi anlami yok rabbim gönlüne göre versin şunun surasinda ocağa ne kaldi ki
Tani vucudunu canm 1 aydan birsey olmaz beklesin eşin bi zahmetEşim bu ay adet olduktsn sonrs başlayalım diyor ne olacak diyor. Yok diyorum ocaktan daha erken yapmam diyorum
Senin doğumda geliyor doğummmmmTani vucudunu canm 1 aydan birsey olmaz beklesin eşin bi zahmetocak geliyo ocak
Vücudum zahmet edip yumurtlarsa tanışacam da yumurtlamayı yakalayamadımTani vucudunu canm 1 aydan birsey olmaz beklesin eşin bi zahmetocak geliyo ocak
Korkulu rüyam geliyo desek daha dogru ama daha yarisi duruyorSenin doğumda geliyor doğummmmm
Öyle üzülürsün tabş nasılmışTani vucudunu canm 1 aydan birsey olmaz beklesin eşin bi zahmetocak geliyo ocak
Senin ocakla derdin ne kızımmmKorkulu rüyam geliyo desek daha dogru ama daha yarisi duruyorocak kadar yakın degil
Göbek çıkmış mı göbekKorkulu rüyam geliyo desek daha dogru ama daha yarisi duruyorocak kadar yakın degil
Aynen banada zmn çabuk geçti gibi geliyor ne ara 18 hafta oldukÖyle üzülürsün tabş nasılmışyalnız ne çabuk ortadına geldin ya hamileliğin. Daha dün gibiydiii
Ocak sonrasi şubat ya dogum iznim gelmiş olacakSenin ocakla derdin ne kızımmm
2 haftaya kadar yoktu ama nasil olduysa sanki birden firladiGöbek çıkmış mı göbek
Benşmde 6 ya kadar yoktu 6 da birden çıktı2 haftaya kadar yoktu ama nasil olduysa sanki birden firladi
6 aydan sonra mi cikti o daha iyiymiss bide 3 kg almisim fazlami sence bana fazla geliyor bitene kadar daha cok alirim gibime geliyoBenşmde 6 ya kadar yoktu 6 da birden çıktı
Yok ya çok deil ben toplamda 10 kilo aldım ikisinde de. Doğumdan 3 4 hafta Sonra hepsini verdim gram kalmadı6 aydan sonra mi cikti o daha iyiymiss bide 3 kg almisim fazlami sence bana fazla geliyor bitene kadar daha cok alirim gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?