- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.901
Benim vucut almaya meyilli vermede yüzü yokYok ya çok deil ben toplamda 10 kilo aldım ikisinde de. Doğumdan 3 4 hafta Sonra hepsini verdim gram kalmadı
Hayir olsun insAllah. Rabbim gonlune gore versin canimKızlar bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Gebelik testi yaptım pozitifti çok sevinmiştim yaşasın oğlum geliyor dedim emindim yani erkek olduğuna ama daha yeni hamileydim. İçşn rahat değildi bşr yane daha yaptım bir tane daha yaptım hepsinde pozitifti. Sonra kuaföre gittim sanırım düğünümüz vardı makyaj fakan yaptım süslendim. Nerdryse 1 haftadır gebelik le ilgili rüyalar görüyorum hayrolsun inşallah. @Ceymiceyn @899eylulgelini @3 cicek annesi @arlo ve diğer kızlar. Hele bi yorumlayın
Allah razı olsun cnm hepimize inşallahHayir olsun insAllah. Rabbim gonlune gore versin canim
Yok kız emzirirken kendi gider o ben Bişey yapmadım kendi gitti. Bazıları korse falan takar. Çabuk gitsin diye. Ben bişi yapmadımBenim vucut almaya meyilli vermede yüzü yokondan korkuyom gr kalmaz bende kg dururken
O zmn benim cift korse falan takmam lazimYok kız emzirirken kendi gider o ben Bişey yapmadım kendi gitti. Bazıları korse falan takar. Çabuk gitsin diye. Ben bişi yapmadım
Yok kız sende çok kilolu değilsin valla fiziğin çok güzel. Ben fazla zayıfım galibaO zmn benim cift korse falan takmam laziminsllah gider yolu açık olsun
Sagol canm cok kilolu degilim ama olcam benceYok kız sende çok kilolu değilsin valla fiziğin çok güzel. Ben fazla zayıfım galiba
Valla bizde genetikSagol canm cok kilolu degilim ama olcam bence63 kg suan sen zayifsindir iki cocukla uğraşmak kolay degildir bunye metebolizma işi gerçi
Doğum normal mi olacakSagol canm cok kilolu degilim ama olcam bence63 kg suan sen zayifsindir iki cocukla uğraşmak kolay degildir bunye metebolizma işi gerçi
Korkuyorum ama normal isterim daha belli degilDoğum normal mi olacak
Korkacak bişi yok ya sağlık problemi yada mecburi sezeryan olmadıktan sonra bence normal en iyisiKorkuyorum ama normal isterim daha belli degil
Cidden yok mu kizzKorkacak bişi yok ya sağlık problemi yada mecburi sezeryan olmadıktan sonra bence normal en iyisi
Valla yok inan bana.Cidden yok mu kizz
Dır bekle sana özelden bişi atacamHicc inanansim gelmii
Bitanem ayni ruyalari bende görüyorum. Psikolojik olarak çok kafamıza taktığımız icin rüyalarımıza giriyor. Bende her gece ya çocuklu bir kadın yada kızım oluyor olarak görüyorum. İnsallah gönüllerimizden gecen erkek bebek nasip etsin yüce Allah’ımKızlar bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Gebelik testi yaptım pozitifti çok sevinmiştim yaşasın oğlum geliyor dedim emindim yani erkek olduğuna ama daha yeni hamileydim. İçşn rahat değildi bşr yane daha yaptım bir tane daha yaptım hepsinde pozitifti. Sonra kuaföre gittim sanırım düğünümüz vardı makyaj fakan yaptım süslendim. Nerdryse 1 haftadır gebelik le ilgili rüyalar görüyorum hayrolsun inşallah. @Ceymiceyn @899eylulgelini @3 cicek annesi @arlo ve diğer kızlar. Hele bi yorumlayın
Gerçekten zaman ne çabuk geçiyor ya 8 899eylulgelini bizlerden duani eksik etme Duan kabul olur hamilesinÖyle üzülürsün tabş nasılmışyalnız ne çabuk ortadına geldin ya hamileliğin. Daha dün gibiydiii
Evet evet seni kandırııııyıııHicc inanansim gelmii
Merak etme canm burda buluşma amacimiz belli rabbim hepimizin kucagini oğlanlarla doldursun ınsllahGerçekten zaman ne çabuk geçiyor ya 8 899eylulgelini bizlerden duani eksik etme Duan kabul olur hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?