Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet evet seni kandırııııyııı 2 tane yaptım normal ilkinde bişe anlamadım ama ikinci daha 2 ay oldu dopum yapalı gözümün önünden sancılar kulaklarımdan çığlıklarım gitmiyii
Ben acikcasi sanci çekmekden degilde o doğum anindan korkuyorumm saglikla büyüt yavrularini

Amin inşallah

nilisko cnm deneme oldu deil mi varmı bi gelişme. mimiraculum cnm srn naptın deneme yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam deil mi
Oldu iğneden 36 saat sonra ve 48 saat sonra . 36 saat sonra ilişkinin ertesi günü doktora gittim çatlamışmı diye çatlamış dedi akşamına tekrar oldu . Beklemedeyiz bakalım

Oldu iğneden 36 saat sonra ve 48 saat sonra . 36 saat sonra ilişkinin ertesi günü doktora gittim çatlamışmı diye çatlamış dedi akşamına tekrar oldu . Beklemedeyiz bakalım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺

Kizlar normalde yumurta catlama süresi ne kadar 24 saat diye biliyorum ama ben ilk defa yumurtlama takibi yaptim bu ay 13 de pik oldu 15 de catladi normal mi kiz bebek icin saat önemli diyorlar

Kizlar normalde yumurta catlama süresi ne kadar 24 saat diye biliyorum ama ben ilk defa yumurtlama takibi yaptim bu ay 13 de pik oldu 15 de catladi normal mi kiz bebek icin saat önemli diyorlar
Kız bebek için pik olmadan öncesini değerlendirmek gerekiyormuş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…