- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.501
Iyi geceler canimHadi ben kaçıyorum bebisler uyumusken bende uykuya gecem iyi geceler canlar
Iyi geceler canim.Hadi ben kaçıyorum bebisler uyumusken bende uykuya gecem iyi geceler canlar
Iyi geceler canim.
Bende kacar sabah 5.45 kalkicam.
Iyi geceler canlar
İyi geceler kızlar hakkınızı helal edinHadi ben kaçıyorum bebisler uyumusken bende uykuya gecem iyi geceler canlar
Ee kız sen napıyonIyi geceler canim
ocakta bunlari dikkate alırsınBence de dün pik oldu 14 gün akşam yaptığın dan sonra bı iki saat arayla yapsaydın keşke
Hahaha benim eski koca adayıyla oglumuz olsun diye hayal ederdim. Gerizekali gitti beni hayalimizle yalnız bıraktıKız git koca yapta gel. Şimdiden çocuğun cinsiyetini mi düşünüyon
Amin ❤Amin insAllah hersey gonlunuzce olsun.
Hakkında hayırlısı olsun cnmHahaha benim eski koca adayıyla oglumuz olsun diye hayal ederdim. Gerizekali gitti beni hayalimizle yalnız bıraktı
İnşallahhh cnm hepimize inşallahAsbei bacım Allah kolaylık versin
Hep ocak da ocak dedin.. inşallah o ocak sana oglusunu sağlıkla nasip etsin Duamdasınız hepiniz
Amin canımİnşallahhh cnm hepimize inşallah
Ee testim nasıl sen ne düşünüyorsnAmin canım
Bence dün gece pik yaptı ve yüzden kaçırdın canim bu da demek oluyor ki piklerin kısa sürüyor ve piki görür görmez olacak bitecek senin herşeyEe testim nasıl sen ne düşünüyorsn
Bak ne dicem ALLAHA MİLYON KERE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ kocamızı bulduk 1. yavrularımızı bazılarımız 2. yavrularımızı buldu ve yine SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ geriye sadece hayırlısıyla erkek evladımız kaldı. Sahi kendimizden çok bahsettik biraz da kendinden bahsetsene sendeki durumlar ne alemde???Bebegi buldunuzda erkegi kaldi
Canim sen nasılsın? Kaç haftalık oldun?Asbei bacım Allah kolaylık versin
Hep ocak da ocak dedin.. inşallah o ocak sana oglusunu sağlıkla nasip etsin Duamdasınız hepiniz
Iyiyim canım çok şükür Rahat bi hamilelik geçiriyorum elhamdülillah 11 haftalik oldukCanim sen nasılsın? Kaç haftalık oldun?
Hayirdir benim ozel hayatimimi merak ediyosunuz bundan sizene ?? Ayrica anlatmişsinda sorduk mu? Bana ne senin buldugun yamuk kocadan banane cocugundanBak ne dicem ALLAHA MİLYON KERE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ kocamızı bulduk 1. yavrularımızı bazılarımız 2. yavrularımızı buldu ve yine SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ geriye sadece hayırlısıyla erkek evladımız kaldı. Sahi kendimizden çok bahsettik biraz da kendinden bahsetsene sendeki durumlar ne alemde???
sormadan söyledik çünkü biz çocuğu bulduk oğlumuz eksik ok!Hayirdir benim ozel hayatimimi merak ediyosunuz bundan sizene ?? Ayrica anlatmişsinda sorduk mu? Bana ne senin buldugun yamuk kocadan banane cocugundan
Allah bağışlasın. Zaman nasılsa geçiyor dimiIyiyim canım çok şükür Rahat bi hamilelik geçiriyorum elhamdülillah 11 haftalik olduk
Aynen canım çok çabuk geçiyorAllah bağışlasın. Zaman nasılsa geçiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?