Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çin Takvimine Göre Cinsiyet Belirleme
bunu deneyebilirsin.

...

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi aksamlar arkadaslar ben testlere baslicam ornegin sabah 7 gibi lavaboya gittim biraz su ictim testi yapana kadar lavaboya gitmemem mi gerekiyo yardim lutfen

kızlar benim gorumcemin 2 kız vardı. bundan 8 yıl once normal kontrole gitmiş. doktor demiş ki bi de oğlun olsun ister misin deneyelim mi demiş. tamam deyince yumurta takibi yapmaya başlamışlar. Yumurta çatlayacagı gün tekrar kontrol de demiş ki bu gece iliski olsun. ama ilişki öncesinde sirke ile vajinal dus yap. derin ilişki olsun sağına yat hiç kalkma. sonrasında işte oğlu oldu. benim anlamadığım orası zaten asidik ortam olunca erkek sperm yasamiyormus. sirke ne alaka derken asidik ortamı sirke ile yıkayınca tuzlu ortam oluyormuş. duydunuz mu hiç sirke ile yıkamayı. haftaya deneyeceğim kafam allak bullak oldu. ne yapacağımı sasirdim

Cokkk uykusuzum yorgunum kızımın ateşi çıktı gece sabahta hemen doktoruna götürdüm. İyi oldu kızım ama yorgunum onun dışında hava soguk. Dört gözle haftaya tatilimizi bekliyoruz
Gecmis olsun canim ya havalar cok soguk cocuklarda bunyeleri dusuk olunca kiyamam onlara hemen aliyolar sogugu benimkide oyke hasta sesi gitmis resmen cocuk konusamiyo

Canim sirkeli dus kiz icin derler ama bilemedim simdi kim ne derse bi umut oluyor bizede

Bir şey sorucam arkadaşlar : hani yumurtlama da çok akıntı oluyor hani şeffaf sönmüş bir
şekilde bu akıntının bir anda kesildiğinden acaba yumurtlamış oluyoruz? Yani akıntı keden kesiliyor bir anda yani hangi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…