Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 aydir sen takipmi yapiyorsun demek ben ayakta uyumusum o siralar ben bu ay ilk ayin saniyodumallah rast getirsin ins cnm
Yapıyordum ama galiba yumurtlama olmuyordu hapı bıraktım ya bence daha hormonların etkisiyle olmuyordu yumurtlama. Belki bu ayda yumurtanın suçudur belki benim hatam yoktur

Yapıyordum ama galiba yumurtlama olmuyordu hapı bıraktım ya bence daha hormonların etkisiyle olmuyordu yumurtlama. Belki bu ayda yumurtanın suçudur belki benim hatam yoktur
Yok ya niye senin hatan olsunki senin yum. Oldu bence sen kacirdin bosver takma sen bu ayi ocak ayina odaklan sen biz o ay hepimiz seni burda gerdeğe uğurlayacaz daha ben hayalini kuruyorumm dur daha stres yapma sen simdiden

Yok ya niye senin hatan olsunki senin yum. Oldu bence sen kacirdin bosver takma sen bu ayi ocak ayina odaklan sen biz o ay hepimiz seni burda gerdeğe uğurlayacaz daha ben hayalini kuruyorumm dur daha stres yapma sen simdiden
Anaa he valla daha gerdek vsr dimi stres yok ocakta yakalayacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…