Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba . Benim amacım erkek bebek değildi Rabbim saglikli özürsüz eli ayağı düzgün evlat versin istedim . Çok şükür . Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden perhiz yaptım. Ama erkek bebek icin babanın 4, 5 gün perhiz iyi oluyor . Ovu testi kullanın. Benim 2 gün pik oluyordu . 1. Gun degil 2. Günün sabahı öğleye doğru değerlendirme oldu. 1. Pik günü sabah testim silik cıktı. Akşam yaptım koyulasti gece yaptım baya koyuydu. O gün değerlendirme olmadı. (Onceki ay o gun yaptigimda tutmamisti) Ertesi sabah baktim ki T çizgisi C den koyu . Işte o zaman yani sabah hemen degerlendirdim . 1 saat öylece kalın hatta belinizde dahil yukarı kaldırın. Bide ertesi gün sabah degerlendirdim ama bir gün öncesi tuttu diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı gönlünüzce bebekler versin .Benim yavruma da sağlık sıhhat versin.

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlere

hayırlı olsun insallah allah analı babalı büyütsün. Toplamda kaç defa iliski oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…