- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.561
Öyle yada böyle 14. Gün yumurtladin canim önemli olan mübarek ocakAma bişi olmaz dimi sayılır deil mi buda
Ne zmn kaçıncı günü gideyim doktora sence klomenle falanda vermesi lazım yaÖyle yada böyle 14. Gün yumurtladin canim önemli olan mübarek ocak
O zmn 10. Gün fakan anca dimiTestle takip et Koyulaşmaya başlayınca doktora git canim Ben öyle yapmıştım
Tahminen 11. Gün falan canim Rabbim rast getirsin inşallahO zmn 10. Gün fakan anca dimi
hayırlısı olsunbakalımcanimvalla tuzum var diyene hiyarla koşar olduk vajinal dusda kusur kalsin diyelim napalim
İnşallah cnm saol o zamn bakarız artık hele Bi ocak gelsindeTahminen 11. Gün falan canim Rabbim rast getirsin inşallah
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlereKızlar merhaba . Benim amacım erkek bebek değildi Rabbim saglikli özürsüz eli ayağı düzgün evlat versin istedim . Çok şükür . Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden perhiz yaptım. Ama erkek bebek icin babanın 4, 5 gün perhiz iyi oluyor . Ovu testi kullanın. Benim 2 gün pik oluyordu . 1. Gun degil 2. Günün sabahı öğleye doğru değerlendirme oldu. 1. Pik günü sabah testim silik cıktı. Akşam yaptım koyulasti gece yaptım baya koyuydu. O gün değerlendirme olmadı. (Onceki ay o gun yaptigimda tutmamisti) Ertesi sabah baktim ki T çizgisi C den koyu . Işte o zaman yani sabah hemen degerlendirdim . 1 saat öylece kalın hatta belinizde dahil yukarı kaldırın. Bide ertesi gün sabah degerlendirdim ama bir gün öncesi tuttu diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı gönlünüzce bebekler versin .Benim yavruma da sağlık sıhhat versin.
Sen kaç haftalık oldun ne zmn gidecn cnm sabırsızlıkla bekliyorumMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlere
Amin çok sağolun. Saglicakla darısı sizlere olsun .Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı bizlere
Bencede 14 de yumurtalama oldu
Testin hangi durumdayken Dr gittin ve kaç mm yumurtan dedi canimTestle takip et Koyulaşmaya başlayınca doktora git canim Ben öyle yapmıştım
hayırlı olsun insallah allah analı babalı büyütsün. Toplamda kaç defa iliski olduKızlar merhaba . Benim amacım erkek bebek değildi Rabbim saglikli özürsüz eli ayağı düzgün evlat versin istedim . Çok şükür . Eşimde sperm sıkıntısı vardı o yüzden perhiz yaptım. Ama erkek bebek icin babanın 4, 5 gün perhiz iyi oluyor . Ovu testi kullanın. Benim 2 gün pik oluyordu . 1. Gun degil 2. Günün sabahı öğleye doğru değerlendirme oldu. 1. Pik günü sabah testim silik cıktı. Akşam yaptım koyulasti gece yaptım baya koyuydu. O gün değerlendirme olmadı. (Onceki ay o gun yaptigimda tutmamisti) Ertesi sabah baktim ki T çizgisi C den koyu . Işte o zaman yani sabah hemen degerlendirdim . 1 saat öylece kalın hatta belinizde dahil yukarı kaldırın. Bide ertesi gün sabah degerlendirdim ama bir gün öncesi tuttu diye düşünüyorum. Rabbim sağlıklı gönlünüzce bebekler versin .Benim yavruma da sağlık sıhhat versin.
12. Haftadayim canim 12 13 gün sonra gitcem Valla bende hiç öğrenmek istemiyorumSen kaç haftalık oldun ne zmn gidecn cnm sabırsızlıkla bekliyorum
Koyulaşma başlayınca ertesi günü gittim canim Doktor kac mm olduğunu söylemedi ama bugün yarın catlar dediTestin hangi durumdayken Dr gittin ve kaç mm yumurtan dedi canim
14 gün 11 de pik olmus
Amin . 2.pik günü sabahi ve ertesi gün sabahihayırlı olsun insallah allah analı babalı büyütsün. Toplamda kaç defa iliski oldu
Nie kız inşallah oğluşun karnında nie oğlunu görmek istemiyorsunn12. Haftadayim canim 12 13 gün sonra gitcem Valla bende hiç öğrenmek istemiyorum
Bide senin testin silikleşince olmuştu değil mi yoksa pikkenmi12. Haftadayim canim 12 13 gün sonra gitcem Valla bende hiç öğrenmek istemiyorum
Hayırlı olsun canim bizi de dualarından eksik etme teşekkür ederim cevabın icinAmin . 2.pik günü sabahi ve ertesi gün sabahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?