Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben onları kendilerine getirdim yoksa bunlarda da tık yok bakma sen
Orası tamamen ölü canım 1700 sayfalarda daha siz maşallah 8000 e koşuyonuz Rabbim hepinize ogluşlar nasip eylesin erkek annesi olmak cok güzel bana da kız annesi olmayı nasip eder inşallah o kadar cok istiyorum ki hayırlısıyla sağlıklı güzel bi kızım oluverse Allahım

Amin canim. Rabbim hayirlisiyla iki meyveyi de tattirsin isteyen herkese insAllah

Cok tesekkur ederim canim. Bizimle paylastigin icin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Amin canm çok sağol. Rabbim sizlerin de gönlünüze göre sağlıklı evlatlar versin . Ovu testinde biraz uzman oldum istediğinizde beni etiketleyin ovu testlerinize elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ben 3 saatte bir yapmaya dikkat etmiştim. Birde önceki aylardan pik günün 2 gün olduğunu falan görmüştüm buda önemli. 1 gun piklerde gece, 2 gün piklerde 2.gun sabah önemli bu arada.

Son düzenleme:
A
Amiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…