Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tabiki her zmn bekleriz ne zmn başlayacan testlere
bugün adetin 8.günü canım bu sabah başladım. hergün yapacağım farklı 3 marka pazartesi de doktora gideceğim yumurtanin çatladıgi güne kadar takip edecek bakalım, ama ben halen sanki hiç birşey bilmiyormuş gibiyim

Nie farklı 3 marka kız bilmeyecek bişi yok kız yumrtlama günü ilişki olsun ama çatladıktan hemen sonra olsun çok geçerse kız ihtimali artar

Nie farklı 3 marka kız bilmeyecek bişi yok kız yumrtlama günü ilişki olsun ama çatladıktan hemen sonra olsun çok geçerse kız ihtimali artar
ayy evet niye 3 tane bende bilmiyorum, hangisine guvenecegimi de bilmiyorum ki pik yapsın siliklesince olsun hemen dimi

Bence innovita saha hassas. Sen bilirsin bende onu kullanıyorum
Bende ona daha çok güveniyorum sanki, onunla devam edeyim. ya şey soracağım mesela doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, ben o durumda ne yapacağım, nerden bilicem ne zaman catlayacak

Bende ona daha çok güveniyorum sanki, onunla devam edeyim. ya şey soracağım mesela doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, ben o durumda ne yapacağım, nerden bilicem ne zaman catlayacak
Eve git saatte bir test yap ne zmn silşnmeye başladı ve beraberinde akıntın geldiyse tam zamanı demektir. Ben öyle yapacam Allah işimizi rast getirsin. İnşallah dediğim gibi herşey yolunda gider

Eve git saatte bir test yap ne zmn silşnmeye başladı ve beraberinde akıntın geldiyse tam zamanı demektir. Ben öyle yapacam Allah işimizi rast getirsin. İnşallah dediğim gibi herşey yolunda gider
saattı bir yaparken hiç sıvı almadan mi yapayım canım,

Evet sıvı alma. Gerçi saatte birde çok olur bence. 2 saate bir yap. Bide akıntını takip et tabi akıntı olmazsa olmaz
ya evet bi de akıntı var dimi Allahimmmm sen yardım ett tüm bildiklerim çıkıyor aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…