- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.001
Çok heyecanlıyım yaaBiz hep burdayız
paniklemezsemBiz hep burdayız
Bende takipteyim hala. ocakta inşallah şunun şurasında 20 günüm kaldıÇok heyecanlıyım yaahakkımızda hayırlı ise sağlıkla olsun insalah
Tabiki her zmn beklerizpaniklemezsem
inşallah testleri atacağım sürekli yardimlasalim canim
bugün adetin 8.günü canım bu sabah başladım. hergün yapacağım farklı 3 markaTabiki her zmn beklerizne zmn başlayacan testlere
Nie farklı 3 marka kızbugün adetin 8.günü canım bu sabah başladım. hergün yapacağım farklı 3 markapazartesi de doktora gideceğim yumurtanin çatladıgi güne kadar takip edecek bakalım, ama ben halen sanki hiç birşey bilmiyormuş gibiyim
Koyulaşma başlamış gibide bence tek markayla devam et
ayy evet niye 3 tane bende bilmiyorum, hangisine guvenecegimi de bilmiyorum kiNie farklı 3 marka kızbilmeyecek bişi yok kız yumrtlama günü ilişki olsun ama çatladıktan hemen sonra olsun çok geçerse kız ihtimali artar
sadece çubuk mu kullansam, kasetlerin biri ovula diğeri laburik mi ne var ya o, hangisine guveneyim acsbaKoyulaşma başlamış gibide bence tek markayla devam et
Bence innovita saha hassas. Sen bilirsin bende onu kullanıyorumsadece çubuk mu kullansam, kasetlerin biri ovula diğeri laburik mi ne var ya o, hangisine guveneyim acsba
İnşallah erkek bebelerle hepimizin 40 ı birbirine karışırBende takipteyim hala. ocakta inşallah şunun şurasında 20 günüm kaldı
Aynennayy evet niye 3 tane bende bilmiyorum, hangisine guvenecegimi de bilmiyorum kipik yapsın siliklesince olsun hemen dimi
Hele olsunda varsın karışsınİnşallah erkek bebelerle hepimizin 40 ı birbirine karışır
Bende ona daha çok güveniyorum sanki, onunla devam edeyim. ya şey soracağım mesela doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, ben o durumda ne yapacağım, nerden bilicem ne zaman catlayacakBence innovita saha hassas. Sen bilirsin bende onu kullanıyorum
İnşallah canım insallajhhhhhHele olsunda varsın karışsın
Eve git saatte bir test yap ne zmn silşnmeye başladı ve beraberinde akıntın geldiyse tam zamanı demektir. Ben öyle yapacam Allah işimizi rast getirsin. İnşallah dediğim gibi herşey yolunda giderBende ona daha çok güveniyorum sanki, onunla devam edeyim. ya şey soracağım mesela doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, ben o durumda ne yapacağım, nerden bilicem ne zaman catlayacak
saattı bir yaparken hiç sıvı almadan mi yapayım canım,Eve git saatte bir test yap ne zmn silşnmeye başladı ve beraberinde akıntın geldiyse tam zamanı demektir. Ben öyle yapacam Allah işimizi rast getirsin. İnşallah dediğim gibi herşey yolunda gider
Evet sıvı alma. Gerçi saatte birde çok olur bence. 2 saate bir yap. Bide akıntını takip et tabi akıntı olmazsa olmazsaattı bir yaparken hiç sıvı almadan mi yapayım canım,
ya evet bi de akıntı var dimi Allahimmmm sen yardım ettEvet sıvı alma. Gerçi saatte birde çok olur bence. 2 saate bir yap. Bide akıntını takip et tabi akıntı olmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?