- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.041
İnşallah olur sıkma canınıHayırlısı olsun insallah canim artık olsun ya
Burdaki kızçeler gittiler mi günlerce uğramıyorlar ben dürtmesem hiç gelmezler ah bensiz bu topiğin hali ne olacak
Prensesim2016 8 899eylulgelini kız size diyorum neredesiniz
Vala nerde olalaim kocacgimizin dibinde oturuyoruz gecelwrde gecmiyo lanet olsun
Ah su 20 gun bi gevse iple cekiyorum inanki seni oyle bi sekilde ugurlayacamki dort gozle bekliyorum o gunuBende takipteyim hala. ocakta inşallah şunun şurasında 20 günüm kaldı
Oh be yetistim sonunda kiz siz napmissiniz oyle nefes nefese kaldim sayfalari okurken anam neye ugradigimi sasirdim
İnsallah canim. Ama ben denemeyi yaptığımda silikleştiğinde benim tutmadı bence ben pikken deneme yapmalıyım insallah tuttururumİnşallah olur sıkma canını
Bikaç saat girmemenin cezası budur işte naptın kocanla iyi ilgilenebildin mi ben burda senş beklerkenAh su 20 gun bi gevse iple cekiyorum inanki seni oyle bi sekilde ugurlayacamki dort gozle bekliyorum o gunu
Oh be yetistim sonunda kiz siz napmissiniz oyle nefes nefese kaldim sayfalari okurken anam neye ugradigimi sasirdim
Aynen cnm hadi inşallahİnsallah canim. Ama ben denemeyi yaptığımda silikleştiğinde benim tutmadı bence ben pikken deneme yapmalıyım insallah tuttururum
Şşş sorma hemde oyle boyle degill
Bikaç saat girmemenin cezası budur işte naptın kocanla iyi ilgilenebildin mi ben burda senş beklerken
Çoğunun ben olduğunu anlamışsındır55 tane bildirim ne demek ya allah askinaben sok oldum bunlar ne konustular bu kadar boyle diye cogu yerdede anilmisim ama yokmusum ben size dedim giremem diye dimi
Hahoooo tamam bende ilgilendşm ama saatler sürmüyor benimki. Neyi yanlış yapıyorum ki acepŞşş sorma hemde oyle boyle degill
Tabikide hepsi sendinÇoğunun ben olduğunu anlamışsındır
Oda bizim farkımız olsun napakTabikide hepsi sendinbide herkesten cok konusanda sendinn
Valla soylememmHahoooo tamam bende ilgilendşm ama saatler sürmüyor benimki. Neyi yanlış yapıyorum ki acep
Herşeyide tam yapıyorum halbuki ama bilemedim şimdi. Kocamı neyden mahrum ediyorum bakemValla soylememmdüşün bakem neyi eksik yapisennn
Ben sanaa sonra anlatirim veririmm formulunuHerşeyide tam yapıyorum halbuki ama bilemedim şimdi. Kocamı neyden mahrum ediyorum bakem
8 899eylulgelini seni gördü korktu kaçtı. Biliyor ki ikimiz varken kimseye kaçış yokAz once yine buraalrda sayfa okurken 8 899eylulgelini aktof oldugunu gordum yine kacmis demekki yada gizli gizli okuyo bizikizlar nerde su okuyup cikanlar arada yazin katilin bize biz ikimiz tek yetmiyoruz yetisemiyoruz dimi @Azram2017
Özelden bekliyorumBen sanaa sonra anlatirim veririmm formulunu
Yok ya kimse kacamaz benden kacirtmam kralim dururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?