Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Var var bacım. Uzun mesele ama var yani

Canim kesinligi yok. Ama yuksek ihtimal oyle oluyo. Rabbim gonlundekini kucagina almayi nasip eder inşallah

Mrb evet var..pik yaptığı gün 24 saat içinde olursa seyrek ve tek sefer olabiliyor sonrası ve öncesi daha çok kız bebek ..çünkü daha hareketsiz ağır kromozom olarak

Canim kesinligi yok. Ama yuksek ihtimal oyle oluyo. Rabbim gonlundekini kucagina almayi nasip eder inşallah
Konu sayfası cok oyuzden hepsini okuyamadım cnm bi aydinlatsanya yumurta catladiktan sonra tutan kizmi erkek mi cidden merak ettim cvp içinde tsk ederim

Konu sayfası cok oyuzden hepsini okuyamadım cnm bi aydinlatsanya yumurta catladiktan sonra tutan kizmi erkek mi cidden merak ettim cvp içinde tsk ederim
Çatladıktan hemen sonra tek ilişki olursa erkek ihtimali çok yüksek. Yumurtlamadan önce yada yumurtlamadan çok geçtiyse ve sık ilişki olduysa kız ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…