Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Konu sayfası cok oyuzden hepsini okuyamadım cnm bi aydinlatsanya yumurta catladiktan sonra tutan kizmi erkek mi cidden merak ettim cvp içinde tsk ederim
Canim yumurta catlamadan 3 4 saat oncesi ve yumurta catladiktan 3 4 saat sonrasi erkek bebek sansini yukseltiyo. Tabi herseyden once Rabbim yazmis olucak. InsAllah biz isteyenlerede yazmis olsun

Çatladıktan hemen sonra tek ilişki olursa erkek ihtimali çok yüksek. Yumurtlamadan önce yada yumurtlamadan çok geçtiyse ve sık ilişki olduysa kız ihtimali yüksek
Catladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var

Catladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var
Geçmiş olsun sağlık la keyifle al kucagina inşallah zor olmuş senin için süreç ler allah bir daha yaşatmasin maşallah bebeğine

Allah inşallah bu sefer sana bağışlasın canım, geçmiş olsun

Süper

Süper hadi ins 14 15 dikkat günlerin işte ama sevindim olmadığına ilişkin fitil sorun çünkü erkek bebek fitil vs asidik ortam çünkü hadi bakalım tertemiz başlasın ocak senin için ozaman
Fitil 2 hafta ya anca bşter sorun ol az dimi

Süper

Süper hadi ins 14 15 dikkat günlerin işte ama sevindim olmadığına ilişkin fitil sorun çünkü erkek bebek fitil vs asidik ortam çünkü hadi bakalım tertemiz başlasın ocak senin için ozaman
fitil asidik ortam mi yapıyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…