- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.401
Kız testimi yorumlamadınMrb evet var..pik yaptığı gün 24 saat içinde olursa seyrek ve tek sefer olabiliyor sonrası ve öncesi daha çok kız bebek ..çünkü daha hareketsiz ağır kromozom olarak
Canim yumurta catlamadan 3 4 saat oncesi ve yumurta catladiktan 3 4 saat sonrasi erkek bebek sansini yukseltiyo. Tabi herseyden once Rabbim yazmis olucak. InsAllah biz isteyenlerede yazmis olsunKonu sayfası cok oyuzden hepsini okuyamadım cnm bi aydinlatsanya yumurta catladiktan sonra tutan kizmi erkek mi cidden merak ettim cvp içinde tsk ederim
Catladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım varÇatladıktan hemen sonra tek ilişki olursa erkek ihtimali çok yüksek. Yumurtlamadan önce yada yumurtlamadan çok geçtiyse ve sık ilişki olduysa kız ihtimali yüksek
Düşük mü hepsi cnm. Geçmiş olsunCatladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var
Ilk gelişmedi 6haftalik kürtaj 2.düşük 3.kizim saglikla doğdu sukur 4. 23 haftalik erken doğum 2de kimyasal cnm sagolasinDüşük mü hepsi cnm. Geçmiş olsun
Baktım cnm nette sorun var burası fırtına bugunKız testimi yorumlamadın
İlişki yok bu ay sadece takip. Ocakta deneme inşallah adetim bekliyorum işteBaktım cnm nette sorun var burası fırtına bugun14 gecesi 15 sabahı pik yapmis mis gibi hemde..ne zaman yaptın peki ilişki ne zaman
Geçmiş olsun sağlık la keyifle al kucagina inşallah zor olmuş senin için süreç ler allah bir daha yaşatmasin maşallah bebeğineCatladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var
Allah inşallah bu sefer sana bağışlasın canım, geçmiş olsunCatladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var
Canim nasip olursa bende ocak ta denicem insAllahİlişki yok bu ay sadece takip. Ocakta deneme inşallah adetim bekliyorum işte
Emin misnBaktım cnm nette sorun var burası fırtına bugun14 gecesi 15 sabahı pik yapmis mis gibi hemde..ne zaman yaptın peki ilişki ne zaman
Süper hadi ins 14 15 dikkat günlerin işte ama sevindim olmadığına ilişkin fitil sorun çünkü erkek bebek fitil vs asidik ortam çünkü hadi bakalım tertemiz başlasın ocak senin için ozamanİlişki yok bu ay sadece takip. Ocakta deneme inşallah adetim bekliyorum işte
Bu defa sag salim kucagina alirsin insAllah.Ilk gelişmedi 6haftalik kürtaj 2.düşük 3.kizim saglikla doğdu sukur 4. 23 haftalik erken doğum 2de kimyasal cnm sagolasin
Ay hadi inşalah müjdeyi beraber veririzCanim nasip olursa bende ocak ta denicem insAllah
Test yapsanaKızşar benşmde bugün çok uzayan skımtım var ya. Nedendçr dersiniz
Fitil 2 hafta ya anca bşter sorun ol az dimiSüper
Süper hadi ins 14 15 dikkat günlerin işte ama sevindim olmadığına ilişkin fitil sorun çünkü erkek bebek fitil vs asidik ortam çünkü hadi bakalım tertemiz başlasın ocak senin için ozaman
Evet ama pik kısa sürüyor dikkat etEmin misn
fitil asidik ortam mi yapıyor canimSüper
Süper hadi ins 14 15 dikkat günlerin işte ama sevindim olmadığına ilişkin fitil sorun çünkü erkek bebek fitil vs asidik ortam çünkü hadi bakalım tertemiz başlasın ocak senin için ozaman
1 saate yapacam cnmTest yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?