- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.401
Aminnayhhh sonunda sayfanın sonunu buldum ya kızlar cağnım kızlar ne çok yazmışsınız maşallahh. azrammm hoşgeldin be valla özledik seni etme eyleme ocak ocak dedin ocak geldi sen gittiniyiki geldin nasılsınız kızlarrr deneyenler inşallah hayırlısıyla gönlünüzden geçen oğluşları bulursunuz. çokk heyecanlı yahu ne güzelsiniz maşallah
çok şükür iyiyim canım bugün, kendime geldim sayilirGünaydın sanada canım nasıl oldun rahatsızdın dün
Gunaydin canimcim
Kardelen su Erzurum'un muhtemelen yüksektir burdaki sular kireçsiz eşimde diyordu burdaki sular ph sı yüksekKizlar evde ph olcebilen kim vardi rica etsem a101 de ki kardelen sudan alip ph olcermi uzerinde 8.30 yaziyor ya acaba dogru mu bi bakasak en azindan kandirilmamis olurum
Abdesti bozmaz abdesti bozan şeyler de yok ben kuran kursu hocasıyım atanamadm ama inşallah oda olacakfitil kullanan arkadaşlar kaç gün kullanmalıyız? birde abdest bozuyor mu
tamam ALLAH razı olsun. inşallah hayırlısıyla atanırsın canımAbdesti bozmaz abdesti bozan şeyler de yok ben kuran kursu hocasıyım atanamadm ama inşallah oda olacak
İnşallah canım Allah razı olsuntamam ALLAH razı olsun. inşallah hayırlısıyla atanırsın canım
Huhhuuuu yoksa sen ben misin
Tamam canim ALLAH razi olsunnMuhhammed olsun canim burda 2 tane A101 baktım. kardelen marka su bulamadım. sadece hayat su vardı, bim desni su da ph yüksekmis 7.59 evde ölctüm 7 buçuk çıkıyor, kardelen bulsaydım bakacaktım ama malesef
Abdest değil gusül bozulurfitil kullanan arkadaşlar kaç gün kullanmalıyız? birde abdest bozuyor mu
Ay benide yazdin miiKızlar dün adetim bitti yarın testlere başlamayı düşünüyorum siz be dersiniz
Blue0Pink kız sende gelsene
8 899eylulgeliniPrensesim2016 siz ne alemdesiniz
Anamı uğurladımbana özelden adını yazanların ve adını bildiklerimi yazdım kağıda verdim kabe karşısında dua et dedim. Üstüne basa basa unutma dedim yok unutur muyum dedi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?