Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar karbonatlı su içemiyorsanız ph ı 8 üstü su bulun içine limon sıkın için, ama cok fazla sıkmayın limonu oda tansiyonu düşürür
Tmmdir bu haftayı da atlatayim normal ph yüksek sudan devam ederim.benimde bir yıl önce düşük tansiyon problemim vardı zaten.demir hapı fln kullandım düzeldi .yeniden düşüneyim tansiyonu .bı hayırlısıyla şu süreci atlatsaydik.

1 hafta kaldı dayanmaya çalışıyorum

Evet sanırım öyle cnm tam da deneme öncesi bi hoplatti beni ya..insallah düzenim etkilenmez
İnşallah canım stres yok
Canım sen limon falanda sakın içme ozaman sadece ph ı yuksek kaliteli su yeterli
Yok canim daha hiç bir fikrim yokDoktor kesin erkek dedi ama bir kez daha kontrolde erkek derse ondan sonra düşüncem Şuan için kendimi zor tutuyorum zaten isim kıyafet için
Degişmez Allahın izniyle kesin dediyse basla yavastan
1 hafta kaldı canım bu hafta da içeyim de bırakcam
Canım bence bu bir haftayı da ph ı yuksek su içerek gecirebilirsin vucudun saglıklı olması gerek

Doğru diyorsun canım, zaten ph yeterince yüksek bende

Bugun hindistanli bayanla konustum. Bir kizi var. O bayan FLO uygulamasini kullanmis. Dediki ben tam pik gunu verdigi zaman bir gun once ve pik gunu ve sonrasi iliskiye girdim tuttu dedi. Erkek bebegi olmus. Bide
akilli her gece girmis. Test yaptinmi dedim nekadar ayip dedim erkek cocuk icin bide uygulama felan (Allah icimi biliyor bu konuda evet fesat olabilirim). Onlarda erkek mecburmus tovbe. kisacasi; Takdir be dana etinden uzak durun hahaha

Çok hevesliydimde sanki kaçtı bi kaç gün önce rüyamda elma yediğimi gördüm şuan anlamına baktımda bir kız çocuğu olacağına delaletmiş evet günaha giriyormuyum bilmiyorum ama hakkımda hayırlı olanı hangisiyse rabbim onu nasip etsinetsin belkide o kadar uğraşsamda fark etmicek

Allah kabul etmeyeceği dualari kullarına ettirmezmis, Tam tevekkül, tedbir bizden taktir Allahtan , istiyoruz evet sağlıkla ve hayırlısıyla gelecekse istiyoruz. biz duyduklarımizi bildiklerimizi yapalım, belki bu da bir işarettir bizlere. nasibimiz de varsa olur, erkek olursa evet ne güzel olur, kız olursa da başımız üstüne yapacak bişey yok

Kizlar evde ph olcebilen kim vardi rica etsem a101 de ki kardelen sudan alip ph olcermi uzerinde 8.30 yaziyor ya acaba dogru mu bi bakasak en azindan kandirilmamis olurum

Kizlar evde ph olcebilen kim vardi rica etsem a101 de ki kardelen sudan alip ph olcermi uzerinde 8.30 yaziyor ya acaba dogru mu bi bakasak en azindan kandirilmamis olurum
yarın gidip almaya calisirim canın, 8.30 olarak çıkmaz ama 8 ve 9 arası gosterir

Küçük kızlarımız aynı yaşta. Bende bu ay deneyecem Nasipse. Seni anlıyorum cesaretini deli cesareti bende fazlasıyla var hoş geldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…