- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.361
Evet sanırım öyle cnm tam da deneme öncesi bi hoplatti beni ya..insallah düzenim etkilenmezMevsimsel yada strese baglı bişey ozaman canım
Tmmdir bu haftayı da atlatayim normal ph yüksek sudan devam ederimKızlar karbonatlı su içemiyorsanız ph ı 8 üstü su bulun içine limon sıkın için, ama cok fazla sıkmayın limonu oda tansiyonu düşürür
Yok canim daha hiç bir fikrim yokİsim düşündün mü oglusa
1 hafta kaldı dayanmaya çalışıyorumGeçmiş olsun . Galiba karbonatlı su bende de aynı etkiyi yaptı.gecen hafta içmeye başladım.tamda hastalanmistim o sıra ateşim fln oluyordu.hatta bı sabah ayağa kalktığımda gözüm karardı başım döndü .ne olur ne olmaz dedim o iki gün bıraktım karbonatlı suyu.ilaclarimi fln kullandım antibiyotigimi fln.biraz toparlayinca tekrar içmeye başladım.karnim açıkmaya başladığı sıralar içersen yine bi salliyo gibi beni
1 hafta kaldı canım bu hafta da içeyim de bırakcamCanım sen içme, ph ı 8 üstünde su al onu iç yeterli a101 de kardelen marka su var
Maşallah sizeYok canim daha hiç bir fikrim yokDoktor kesin erkek dedi ama bir kez daha kontrolde erkek derse ondan sonra düşüncem Şuan için kendimi zor tutuyorum zaten isim kıyafet için
İnşallah canım stres yokEvet sanırım öyle cnm tam da deneme öncesi bi hoplatti beni ya..insallah düzenim etkilenmez
Canım sen limon falanda sakın içme ozaman sadece ph ı yuksek kaliteli su yeterliTmmdir bu haftayı da atlatayim normal ph yüksek sudan devam ederim.benimde bir yıl önce düşük tansiyon problemim vardı zaten.demir hapı fln kullandım düzeldi .yeniden düşüneyim tansiyonu .bı hayırlısıyla şu süreci atlatsaydik.
Degişmez Allahın izniyle kesin dediyse basla yavastanYok canim daha hiç bir fikrim yokDoktor kesin erkek dedi ama bir kez daha kontrolde erkek derse ondan sonra düşüncem Şuan için kendimi zor tutuyorum zaten isim kıyafet için
Canım bence bu bir haftayı da ph ı yuksek su içerek gecirebilirsin vucudun saglıklı olması gerek1 hafta kaldı canım bu hafta da içeyim de bırakcam
Doğru diyorsun canım, zaten ph yeterince yüksek bendeİnşallah canım stres yok
Canım sen limon falanda sakın içme ozaman sadece ph ı yuksek kaliteli su yeterli
Degişmez Allahın izniyle kesin dediyse basla yavastan
Canım bence bu bir haftayı da ph ı yuksek su içerek gecirebilirsin vucudun saglıklı olması gerek
PH yuksek sular hangileri? Burda sadece hamidiye ve erikli satiliyorDoğru diyorsun canım, zaten ph yeterince yüksek bende
ben saka içiyorum ama karbonatli ve limonlu, dediğin markaların ph oranı nasıl bilmiyorum. ama karbonat katabilirsinPH yuksek sular hangileri? Burda sadece hamidiye ve erikli satiliyor
Allah kabul etmeyeceği dualari kullarına ettirmezmis, Tam tevekkül, tedbir bizden taktir Allahtan , istiyoruz evet sağlıkla ve hayırlısıyla gelecekse istiyoruz. biz duyduklarımizi bildiklerimizi yapalım, belki bu da bir işarettir bizlere. nasibimiz de varsa olur, erkek olursa evet ne güzel olur, kız olursa da başımız üstüne yapacak bişey yokÇok hevesliydimde sanki kaçtı bi kaç gün önce rüyamda elma yediğimi gördüm şuan anlamına baktımda bir kız çocuğu olacağına delaletmiş evet günaha giriyormuyum bilmiyorum ama hakkımda hayırlı olanı hangisiyse rabbim onu nasip etsinetsin belkide o kadar uğraşsamda fark etmicek
Ayni bendede oluyo karbonatli s limonlu subiciyorum vucudum dengesi sasiyorTansiyonunu düşürmüş olabilirsin usutmus olabilirsin cnm bu karbonatli su banada aynı şeyi yapiyorlimon su karbonat
yarın gidip almaya calisirim canın, 8.30 olarak çıkmaz ama 8 ve 9 arası gosterirKizlar evde ph olcebilen kim vardi rica etsem a101 de ki kardelen sudan alip ph olcermi uzerinde 8.30 yaziyor ya acaba dogru mu bi bakasak en azindan kandirilmamis olurum
Ya gercekten miii ALLAH razii olsun cansinizzz yaayarın gidip almaya calisirim canın, 8.30 olarak çıkmaz ama 8 ve 9 arası gosterir
amin canim cumlemizden :)rica ederimYa gercekten miii ALLAH razii olsun cansinizzz yaa
Küçük kızlarımız aynı yaşta. Bende bu ay deneyecem Nasipse. Seni anlıyorum cesaretiniHoşgeldin cnm hergun yeni birşey öğreniyorum kendi adımaherkes aynı dilde konuşuyor burada çok şükür ümidimiz de duamiz da aynı inşallah sen de takibine başla vücudunu tanı herkes elinden geleni yapıyor geçmişte aynı sistemle bebisi olan ark yardımcı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?