Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
1 hafta gunde 1 fitil canım

Yarını bulur canım

Hoşgeldn canım tam olarak neler yaptın, sadece ovulasyon takibi ile 2 deneme mi oldu
Ben çok araştırmıştım beslenme şekilleri.. bissürü şey.. ama bana en mantıklı gelen tam yumurtlama gününde birliktelik.. ovulasyon testi aldım 3. Ayda hamile kaldım bide ilişkiden sonra sabaha kadar sağa yattım bolca dua Rabbim nasip etti elh.

Evet burda ovulasyon testi kullanan arkadaslar var tecrubeli olanlarda var bende kullandim bi ara ama benim olmadi allah bagislasin cocuklarini gonlune gore versin rabbim insallah

3 gün önce olmuşsa ve yaşamışsa kız olur ama yumurtlama günü de olmuş xy( erkek) spermler daha hızlı hareket ediyor eğer onlar girmişse erkek. Seninki arada olmuş tam. Erkek bebek için öncesinde olmayacak tam yumurtlama gününde etrafımda bu şekilde oğlu olan çok oldu

Evet burda ovulasyon testi kullanan arkadaslar var tecrubeli olanlarda var bende kullandim bi ara ama benim olmadi allah bagislasin cocuklarini gonlune gore versin rabbim insallah
Sağol canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

Yani dediğim gibi fsrketmez sağlıklı olsun bakalım ne olcak bende merak etmiştim aklımda hep hangisi tuttu die acaba. Erken yumurtladım bu ay bide o yüzden öyle oldu.

Bende laboquik kullandım son 4 testim kalmıştı akıntımdan anladım yaptım baktım kopkoyu çıktı geçen wy kullanmıştım yine düzensiz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…