- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.521
Ben çok araştırmıştım beslenme şekilleri.. bissürü şey.. ama bana en mantıklı gelen tam yumurtlama gününde birliktelik.. ovulasyon testi aldım 3. Ayda hamile kaldım bide ilişkiden sonra sabaha kadar sağa yattım bolca dua Rabbim nasip etti elh.1 hafta gunde 1 fitil canım
Yarını bulur canım
Hoşgeldn canım tam olarak neler yaptın, sadece ovulasyon takibi ile 2 deneme mi oldu
Evet burda ovulasyon testi kullanan arkadaslar var tecrubeli olanlarda var bende kullandim bi ara ama benim olmadi allah bagislasin cocuklarini gonlune gore versin rabbim insallahHoşbulduk teşekkür ederimovulasyon testerimi kullanıyorsunuz? Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kaldım bir kızım vardı bi oğlum olsun istiyordum tam yumurtlama günü ve sonraki 2 gün denedim hamile kaldım şimdi 3. İçin istiyorum kısmet inş
3 gün önce olmuşsa ve yaşamışsa kız olur ama yumurtlama günü de olmuş xy( erkek) spermler daha hızlı hareket ediyor eğer onlar girmişse erkek. Seninki arada olmuş tam. Erkek bebek için öncesinde olmayacak tam yumurtlama gününde etrafımda bu şekilde oğlu olan çok olduYa mesajınızı gördüm de bişeyi merak ettim. İlk gebeliğim kız erkek fsrketmez Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin hepimize. Çok inandığıödan değil aslında da merakbende ovu takibi yaptım. Yumurtlamadan 3 gün önce birleşme oldu ve yumurtlama günü ile ertesi gün oldu. Merak ettiğim 3 gün önceki spermler mi tuttu bu kız çocuğu olasılığı fazla oluyor yda yumurtlama günü ve ertesi günü mü oldu acaba.
Sağol canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşEvet burda ovulasyon testi kullanan arkadaslar var tecrubeli olanlarda var bende kullandim bi ara ama benim olmadi allah bagislasin cocuklarini gonlune gore versin rabbim insallah
Aminn canimm insallahhhSağol canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
Allah bilir
Canim hos geldin.Hangi marka ovulasyon testini kullanıyorsunuz peki?
Yani dediğim gibi fsrketmez sağlıklı olsun3 gün önce olmuşsa ve yaşamışsa kız olur ama yumurtlama günü de olmuş xy( erkek) spermler daha hızlı hareket ediyor eğer onlar girmişse erkek. Seninki arada olmuş tam. Erkek bebek için öncesinde olmayacak tam yumurtlama gününde etrafımda bu şekilde oğlu olan çok oldu
Canim sende hoş geldin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllahYani dediğim gibi fsrketmez sağlıklı olsunbakalım ne olcak bende merak etmiştim aklımda hep hangisi tuttu die acaba. Erken yumurtladım bu ay bide o yüzden öyle oldu.
Canim hos geldin.
Ben laboquik ve miratech aldim. Sen hangisini kullanmistin?
Hoşbulduk cnm teşekkür ederim cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı bebişlerimizi.Canim sende hoş geldin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Hangi marka ovulasyon testini kullanıyorsunuz peki?
Yok canim ayni anda degil. Koyulasana kadar laboquik sonrasinda miratech kullanicam.Cnm miraech markada cok pahali bakindimda her iki testi ayni andami yapiyon
Yok canim ayni anda degil. Koyulasana kadar laboquik sonrasinda miratech kullanicam.
Evet biraz pahali ama aldim 3 paket.
Internetten 2 paket aldim. paketi 30 liraydi. Bi pakette eczaneden aldim baska yoktu olsa hepsini eczaneden alicaktim oda 32 liraydiBn bi internet sitesin de 5 adetlisi 50 milyondu gördüm şok oldum
bi pakette 5 tane mi var canımInternetten 2 paket aldim. paketi 30 liraydi. Bi pakette eczaneden aldim baska yoktu olsa hepsini eczaneden alicaktim oda 32 liraydi
Evet canimbi pakette 5 tane mi var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?