- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.641
Bence boz perhizi ama zeyno ne derse oyle yap. Yada sen bilirsinÇünkü en son pazar gecesi oldu. O zmna bıraksam da uzun olur
Bakalım ne diyecekBence boz perhizi ama zeyno ne derse oyle yap. Yada sen bilirsin
kacmasin da bekleriz canim2 gunu bulur bunlar
Sonuna kadar katılıyorumkacmasin da bekleriz canim
ben yapmıyorum vallaBugün ilişki olsa sonrası için perhiz yeter mi
Bugün ilişki olsa sonrası için perhiz yeter mi
Adetin ilk gunu ne zaman canım kac gunde bir adet oluyorsun
Yaptığın teste göre adetinin kaçıncı günü demek istedim canım. Çok silik çıkmış adetten hemen sonra yaptın herhaldeTam anlamadım soruyu ama. Son adet tarihim 26 Aralık .adet dongumde 27 28
Sesi cikmiyo bozdu zaarAzra bugun boz perhizi kız en son pazar dedin o cok olur
30 cnmAdetin ilk gunu ne zaman canım kac gunde bir adet oluyorsun
Bozdum gitti vallaSesi cikmiyo bozdu zaar
Uc gun iliski Pikten sonrami test kullandinizmi o hindistanli bayanda uc gun girmisti mantikli geliyor ama nedense her soyleyeni yapmak mantikli geliyor bu gidisle kiz cocugu icin yollar arayacaz gibime geliyor canlarKızlar ben de oğlumda eşime perhiz yapmıştım 5 gün perhiz sonraki 3 gün ilişki olmuştu perhiz etkisi oluyor sperm kalitesi için
ben 3 gün cesaret edememmmUc gun iliski Pikten sonrami test kullandinizmi o hindistanli bayanda uc gun girmisti mantikli geliyor ama nedense her soyleyeni yapmak mantikli geliyor bu gidisle kiz cocugu icin yollar arayacaz gibime geliyor canlar
Evet çok güzel olur kimin duası kabul olur belli olmazkızlar deneme günü geldiğinde o kişiler için hep birlikte dua edelim o gün, böylece deneme yaptığımız gün hepimizin arkasında dua eden birileri olur
Kesinlikle öyle yapalımkızlar deneme günü geldiğinde o kişiler için hep birlikte dua edelim o gün, böylece deneme yaptığımız gün hepimizin arkasında dua eden birileri olur
incir dışında herşeyimiz aynı canısı, şarkı için teşekkürlerKızlar bu hafta deneme ayı incir tüketiyorum günde 2 tane. kalinor içiyorum günde 1 tablet. Karbonatlı su dışında su içmiyorum. Arada limonu kafaya dikiyorum. Muz bulunca yiyorumhavuç hemen hemen her gün 1 tane yiyorum. Eşim sadece keçi boyunu özü içiyor çerez bal, bol bol et yiyor. Başka başkaa öneri varsa alabilirm
Bu arada bu şarkı yoldaşlarıma gelsin L Laladunya3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum E Elaaa01 ve diğerleri
Bende yeni başladım incireincir dışında herşeyimiz aynı canısı, şarkı için teşekkürleryarın doktordan gelince de ben bi şarkı armağan ediciyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?