Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben de oğlumda eşime perhiz yapmıştım 5 gün perhiz sonraki 3 gün ilişki olmuştu perhiz etkisi oluyor sperm kalitesi için
Uc gun iliski Pikten sonrami test kullandinizmi o hindistanli bayanda uc gun girmisti mantikli geliyor ama nedense her soyleyeni yapmak mantikli geliyor bu gidisle kiz cocugu icin yollar arayacaz gibime geliyor canlar

Uc gun iliski Pikten sonrami test kullandinizmi o hindistanli bayanda uc gun girmisti mantikli geliyor ama nedense her soyleyeni yapmak mantikli geliyor bu gidisle kiz cocugu icin yollar arayacaz gibime geliyor canlar
ben 3 gün cesaret edememmm

Kızlar bu hafta deneme ayı incir tüketiyorum günde 2 tane. kalinor içiyorum günde 1 tablet. Karbonatlı su dışında su içmiyorum. Arada limonu kafaya dikiyorum. Muz bulunca yiyorum havuç hemen hemen her gün 1 tane yiyorum. Eşim sadece keçi boyunu özü içiyor çerez bal, bol bol et yiyor. Başka başkaa öneri varsa alabilirm
Bu arada bu şarkı yoldaşlarıma gelsin L Laladunya 3 cicek annesi Blue0Pink M Matthillda mimiraculum E Elaaa01 ve diğerleri  sunumuz tımarhaneeee sizlerlee

Son düzenleme:
incir dışında herşeyimiz aynı canısı, şarkı için teşekkürler yarın doktordan gelince de ben bi şarkı armağan ediciyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…