Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selamlar herkese.. Bir süredir ara ara bu forumu takip ediyorum.

4 yaşında bir kızım var benim de. Bu aydan itibaren ovulasyon testlerine başlıyacam. İlk defa kullanıcam, bu konuda çok acemiyim.

Adetim yeni bitti, ne zaman başlamalıyım, günün hangi saati en uygundur . Bir de hangi marka güvenilir ve kullanışlıdır? Bana da yardımcı olur musunuz?

hoşgeldin adetin 9. gunu falan başlayabilirsin testlere, erken yumurtlama ihtimaline karşı başlamakta fayda var bence. sabah 11 de 2 de akşama doğru 6 da falan yapabilirsin. genel olarak laboquik var şuan kullandığımız ama en iyi dedikleri miratech

Hoş geldin. Buyur sende şöyle geç bi köşeye genel olarak innovita ve laboquick kullanıyoruz. Adet döngün kaç

Merhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.

Merhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.
30 günse geç kalmadın inşallah 14 15. Gün gibi olur büyük ihtimal sen yinede başla

Arkadaslar bende testlerle kafayi bozdumm yaaa valahi bu isten bisi anlamadimm zeyno deneme ayi seni baya rahatsiz edecem kuzum acaba yablis saaatlardemi yaptim bu nedir ya

Eklentiler

• 20200108_221313.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaslar bende testlerle kafayi bozdumm yaaa valahi bu isten bisi anlamadimm zeyno deneme ayi seni baya rahatsiz edecem kuzum acaba yablis saaatlardemi yaptim bu nedir ya
Benimki gibi Bi açılıp bi koyulaşmış mübarek. Valla çekiyoruz bu testlerden haa

Bende tam tersi olmaz ya deyip iliski felan yapmiyorum testlere para verip bos bos kullaniyorum. Ustune sigara yakip Allahim hayirlisi kiz olsa nolacak deyip uc dakka sonra Amaa istiyorummm be diyip demotivasyon depresyon felan oluyorum. bende bir kere disiplin yok. Oyle yemek icmek yapamam.

Benimki gibi Bi açılıp bi koyulaşmış mübarek. Valla çekiyoruz bu testlerden haa
Idrariniza bagli arkadaslar bunlar Sensiteste benziyor yani her testi 4 saat icmeden her gun ayni saatte (sakin sabah idrariyla yapmayin) yapmak gerek. Sabah idrari yaniltabilir bunlardan bende kullandim.

Avrupadaysan; Action ve Clearblue.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…