- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.661
isssssyeeeeaaaaaaannnnnnnn , geriyee bir avuç yalannnnnnnincir dışında herşeyimiz aynı canısı, şarkı için teşekkürleryarın doktordan gelince de ben bi şarkı armağan ediciyimmm
ben klomen kullanıyorum ya incir cesaret edemedimBende yeni başladım incire
Ay öldüm Allah seni napmasınisssssyeeeeaaaaaaannnnnnnn , geriyee bir avuç yalannnnnnn
hoşgeldinSelamlar herkese.. Bir süredir ara ara bu forumu takip ediyorum.
4 yaşında bir kızım var benim de. Bu aydan itibaren ovulasyon testlerine başlıyacam. İlk defa kullanıcam, bu konuda çok acemiyim.
Adetim yeni bitti, ne zaman başlamalıyım, günün hangi saati en uygundur . Bir de hangi marka güvenilir ve kullanışlıdır? Bana da yardımcı olur musunuz?
Hoş geldin. Buyur sende şöyle geç bi köşeyeSelamlar herkese.. Bir süredir ara ara bu forumu takip ediyorum.
4 yaşında bir kızım var benim de. Bu aydan itibaren ovulasyon testlerine başlıyacam. İlk defa kullanıcam, bu konuda çok acemiyim.
Adetim yeni bitti, ne zaman başlamalıyım, günün hangi saati en uygundur . Bir de hangi marka güvenilir ve kullanışlıdır? Bana da yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.hoşgeldinadetin 9. gunu falan başlayabilirsin testlere, erken yumurtlama ihtimaline karşı başlamakta fayda var bence. sabah 11 de 2 de akşama doğru 6 da falan yapabilirsin. genel olarak laboquik var şuan kullandığımız ama en iyi dedikleri miratech
Teşekkür ederimHoş geldin. Buyur sende şöyle geç bi köşeyegenel olarak innovita ve laboquick kullanıyoruz. Adet döngün kaç
30 günse geç kalmadın inşallah 14 15. Gün gibi olur büyük ihtimal sen yinede başlaMerhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.
Benimki gibi Bi açılıp bi koyulaşmış mübarek. Valla çekiyoruz bu testlerden haaArkadaslar bende testlerle kafayi bozdumm yaaa valahi bu isten bisi anlamadimm zeyno deneme ayi seni baya rahatsiz edecem kuzum acaba yablis saaatlardemi yaptim bu nedir ya
Bende tam tersi olmaz ya deyip iliski felan yapmiyorum testlere para verip bos bos kullaniyorum. Ustune sigara yakip Allahim hayirlisi kiz olsa nolacak deyip uc dakka sonra Amaa istiyorummm be diyip demotivasyon depresyon felan oluyorum. bende bir kere disiplin yok. Oyle yemek icmek yapamam.Kızlar bu hafta deneme ayı incir tüketiyorum günde 2 tane. kalinor içiyorum günde 1 tablet. Karbonatlı su dışında su içmiyorum. Arada limonu kafaya dikiyorum. Muz bulunca yiyorumhavuç hemen hemen her gün 1 tane yiyorum. Eşim sadece keçi boyunu özü içiyor çerez bal, bol bol et yiyor. Başka başkaa öneri varsa alabilirm
Bu arada bu şarkı yoldaşlarıma gelsin L Laladunya @3 cicek annesi @Blue0Pink @Matthillda @mimiraculum E Elaaa01 ve diğerleri  sunumuz tımarhaneeee sizlerlee
6 ocak PIK sonra silkelesmis canim.Arkadaslar bende testlerle kafayi bozdumm yaaa valahi bu isten bisi anlamadimm zeyno deneme ayi seni baya rahatsiz edecem kuzum acaba yablis saaatlardemi yaptim bu nedir ya
Idrariniza bagli arkadaslar bunlar Sensiteste benziyor yani her testi 4 saat icmeden her gun ayni saatte (sakin sabah idrariyla yapmayin) yapmak gerek. Sabah idrari yaniltabilir bunlardan bende kullandim.Benimki gibi Bi açılıp bi koyulaşmış mübarek. Valla çekiyoruz bu testlerden haa
Avrupadaysan; Action ve Clearblue.Selamlar herkese.. Bir süredir ara ara bu forumu takip ediyorum.
Mumkun degil bacim olmaz. Iyi bakarsan o 6 ocak olan cok koyu yani control cizgisinden koyuTekrar pik oldu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?