Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkür ederim 30 günde bir genelde. Bu ay 33. günde oldu hatta. Kızımda da geç yumurtlamayla olmuştu. Ama o zaman test filan bilmiyordum ☺
12 gun basla. Gec kalmadin dongun uzun oldugu icin Luteal Fase (yumurtalama-adet dongusu) uzundur

Canim simdi o zaman catlamami gec oldu

Eklentiler

• 15785213951231662461936875901262.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 15785214228746277706992012450520.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba, Bugün 10. günü geç mi kaldım acaba? Genelde 30 günde bir adet oluyorum. Yarın hemen başlayayım o halde. Eczaneden rastgele bir test aldım, ismini hatırlayamıyorum.
Canım yarın test al en az 3 4 saat sıvı tüketmeden beklemiş idrarla testi yap hos geldin bu arada

K
Idrariniza bagli arkadaslar bunlar Sensiteste benziyor yani her testi 4 saat icmeden her gun ayni saatte (sakin sabah idrariyla yapmayin) yapmak gerek. Sabah idrari yaniltabilir bunlardan bende kullandim.
canim inan nerdeyse 5 saat sivi almadan yaptim acaba diyorum idrarda mi fazla tutmuyorum

Degil. Pik degil. Dilim yetmiyor. Pikten sonra bu 24-48 saat cift cizgi gosterir kesin. 6 ocak en yuksek bazi almanlar hatta silkelesince yapiyorlar burda yapanlarda vardi yumurta pikten sonra guya o tuplerden kurtuluyormus diye. Dur kiz ismarlicam soz obur aya bende kullancam gorursun sen ingilizceniz iyise bide Conceiving a boyforum yazin. Bu ingilizler felan erkek bebek icin tuzlu yiyecekler yiyormus.

Bakın kızlar size ne dicem bi kere doktordan takipten cıktım 20 mm catlamak üzere olan yumurtan var dedi temmuz yada agustos sıcağı tam hatırlamıyorum dayanamadım 1 şişe suyu yuvarladım eve geldim test yaptım silik çizgi cıktı okadar agrım var ki pik olması gereken test silik cıktı ardından bi 3 bucuk saat kadar sıvı almadım ilk 1 saatte idrara cıkıp attım o suyu 2 bucuk saat kadar beklemiş idrarla test yaptım pik oldu

Dogru. Sensitest almanya 4 saat diyor ve her gun ayni saat. Ayrica sabah idrari kesinlikle yapmayin diyor. Yoksa testler iyi guzel

Dogru. Sensitest almanya 4 saat diyor ve her gun ayni saat. Ayrica sabah idrari kesinlikle yapmayin diyor. Yoksa testler iyi guzel
Sabah ilk idrarla test yapılmaz evet yanlıs sonuc verir onu atacak yarım bardak su içecek 3,4 saat kadar sonra test yapacak bu 3 4 saatte idrar gelirse tutacak

4 5 saat tutuyordum kendimi sivi almadan arada gelen idrarimi yapiyordum sonra saati gelince gelen idrarla yapiyordum zeynocum seni cok rahatsiz etmemk icin yazmiyorum ya utaniyorum
Rahatsız falan etmezsin canım bak ince ayrıntılar var iyice ögren her detayı yaz önümdeki ay denicem diyorsun böyle test yaparsan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…