Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Iyiki bi cakirma dedin bide yuzune vursaydin kadinin etikette yapmissin ellerin dert gormesin
Tatlım huydur çeker b.. kokar hesabı senin ikincide sakin olur merak etme yani inşallah .. öyle düşünüyorum... Büyük ihtimal ... Belki neden olmasın ki.. sen yine de bütün ihtimalleri düşün

Kesinlikle vurunmalisin dedi, ne yapacağımı şaşırdım. kendiliğinden catlamayabiliyor dedi
Ben de hiç kullanmadım bu iğneyi ama vurduracaksan hesap yap iyice 36. Saatte çatladığını ona göre yap iğneyi bide aynı zamanda o saatte ovulasyon testide yap pik yaparsa tam emin olmuş olursun

Tatlım huydur çeker b.. kokar hesabı senin ikincide sakin olur merak etme yani inşallah .. öyle düşünüyorum... Büyük ihtimal ... Belki neden olmasın ki.. sen yine de bütün ihtimalleri düşün
Sormaaa.... düşün düşün nereye kadar gitcek boyle bilmiyorumm en azindan simdi kafam rahat olsun yorulmaya degmez dogunca anlarizzz artikin

48 saat iki ilişki diyor..yani ikinci 24 saatte ilişki olursa vurulduktan sonra sanırım yakalayabiliyorsun sonuçta net bence iğne iyi birseymiş
Yani böyle netse gerçekten iyi birşeye benziyor iğne

Ozledin mi beni yaa nefes sorunu yasamaya basladim hem bogazimda hem gogsumde sanki birsey var gitmiyor beni zorluyor pek tadim tuzum yok
Hemide nasıllll benşm son aylarımda öyle oluyordu bebek büyüdüğü için nefes borusunu sıkıştırıuor. Ben çok zorladım nefes almakta hamilelikte

Hemide nasıllll benşm son aylarımda öyle oluyordu bebek büyüdüğü için nefes borusunu sıkıştırıuor. Ben çok zorladım nefes almakta hamilelikte
Ya tikanmis gibi his veriyor orda birsey var hissediyorsun yani beni o daha cok rahatsiz ediyor ama benim ki cok erken baslamdi mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…