- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.841
1 oğlu var. 1 yaşına basmak üzereSenin kac cocugun var canım
Kaybolma gözümün önündenBurdayimm
Hìc dusunme bacim pisman olursun
Bnmde normall çok korkuyorum bi an bos veriyorum hamileliği neden cnm pişman olurHe valla normal benim
Varmı bi gelişme asker. Ben burda olmadığımda gelişmeleri not et ve bana bildir. Yoksa seni sürerim buralardanEmredersin başkanim
He ya pişman olursun mesajını şimdi burdan gördümBnmde normall çok korkuyorum bi an bos veriyorum hamileliği neden cnm pişman olur
Bilmem ben sevmedimBnmde normall çok korkuyorum bi an bos veriyorum hamileliği neden cnm pişman olur
Bilmem dene istersenHe ya pişman olursun mesajını şimdi burdan gördümneden pişman olurmuşum
Normalden daha çok severim o kesinBilmem dene istersenben sevmedim belki sen seversin
Yok simdillikkkkk bildiginiz gibi herseyVarmı bi gelişme asker. Ben burda olmadığımda gelişmeleri not et ve bana bildir. Yoksa seni sürerim buralardan
Dolunayda oglana hamile kaldımYa işte bakış açısı fena mi takip eden varsa belki bilgisi olan yazar
Catlatma ignesi yaptırma bence canımçıktım doktordan solda 11 mm. sağda 16mm yumurta var . Ama bana catlatma iğnesi verdi, ne yapacağımı bilmiyorum
Kesin 36. Saatte catlamaz, test yapamaz pozitif gösterir test hep canımBen de hiç kullanmadım bu iğneyi ama vurduracaksan hesap yap iyice 36. Saatte çatladığını ona göre yap iğneyi bide aynı zamanda o saatte ovulasyon testide yap pik yaparsa tam emin olmuş olursun
Olmadığımda dedim şimdi burdayımYok simdillikkkkk bildiginiz gibi hersey
Yoo ne kötüsü sadece bi yerlerin yırtılana kadar sancı çekiyorsun ne olcak peeehhhhhNiye ya çokmu kotu
Ayiptir demesiOlmadığımda dedim şimdi burdayım
Çok zekisin asker
Ben de hiç kullanmadım bu iğneyi ama vurduracaksan hesap yap iyice 36. Saatte çatladığını ona göre yap iğneyi bide aynı zamanda o saatte ovulasyon testide yap pik yaparsa tam emin olmuş olursun
O karnin 7 kat acillip dikilmesinden daha iyidir benceYoo ne kötüsü sadece bi yerlerin yırtılana kadar sancı çekiyorsun ne olcak peeehhhhh
Evet cnm en iyisi doktor kontrolü. Bence vuruş cnm. Benim kuzenim iğneyle ikiz oğlu var. Tutturmak önemlicatlama iğnesi hep pik gösteriyormuş testte
Yaaaa o zaman direkt saate göre hareket edieceksincatlama iğnesi hep pik gösteriyormuş testte
Öylemi dersin. hepsi zor bacım napak. Ama sezeryan dan sonra normal doğum olur mu ki. Oluyorsa yap. Şaka maka normal daha iyi. CiddiyimO karnin 7 kat acillip dikilmesinden daha iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?