- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.801
benim de hiç bir fikrim yok kafam çok karisikHber harika bencevar bak gördün mu süper..çatlatma iğneye gelince ben bilmiyorum hiç olmadım olan ark yazsın nasıl oluyor süre nedir hiç bir fikrim yok o konuda
Evet her yumurta kendi kendine catlamiyor ve herkesin yumurtası da catlamiyor.. vurul gitsin yaaaKesinlikle vurunmalisin dedi, ne yapacağımı şaşırdım. kendiliğinden catlamayabiliyor dedi
Allah kabul etsin bacımTamam abla valla kuran okıyorum sen napıyon
Ay 3. Doğurmak istemiyorum yeter ikincide büyüsün iş hayatına aticam kendimi 10 sene sonra belki zevk için hamile kalırımTabi neden olmasıniki erkekte güzel ama. Artık üçüncüye kıza çalışırsın
O zaman vurul tabiki stres yapma bi arastir süreyle ilgili kısım önemli çünkü ama bir taraftanda normal yolla da o süreyi hiçbir zaman tam bilemeyiz düşün yaniKesinlikle vurunmalisin dedi, ne yapacağımı şaşırdım. kendiliğinden catlamayabiliyor dedi
Yaaa anladım cnm valla sen Bikşrsin. Ben olsam mutlaka yapılacaksa yapardım ama saatine göre değil saatine tamamlamaya yakın eğer sancı ve akıntı olırsa deneme yapardım. Onun dışında cesaret edemezdim. Yada çatlamaya yakın doktora git çatlamışsa deneme yaparsınKesinlikle vurunmalisin dedi, ne yapacağımı şaşırdım. kendiliğinden catlamayabiliyor dedi
Senin buyuk olan 16 mm yumurtana gore igneyi vermis 18 20 mm arasi zaten bnm bildigim catlama oluyone yapacağımı şaşırdım bende
bu tam 36 saatlik iğne mi
Allah seniAy 3. Doğurmak istemiyorum yeter ikincide büyüsün iş hayatına aticam kendimi 10 sene sonra belki zevk için hamile kalırım
Heee yarın büyük gün HeAllah kabul etsin bacımnapim oturuyom bende yarini dusunuyorum
Tabikiiii.... inşallah bebeğimii görcemmmHeee yarın büyük gün He
Doğurmak bir şey değilde o ilk 1 yıl benim psikolejimi bozuyorAllah senibenşm beşinciye kadar yolum var oturup çocuk bakacam bende
Yok bacım hepsi öyle değil bak ikincisi bambaşka olacak tecrübe konuşuyor anamDoğurmak bir şey değilde o ilk 1 yıl benim psikolejimi bozuyor
Benim bebek kolikti devamida böyle olur diye korkuyorum..
AleykümselammmSelam söyle
Ayyy kizzz vallla korkutuyosunuzzYok bacım hepsi öyle değil bak ikincisi bambaşka olacak tecrübe konuşuyor anam
Mutlaka canım olmaz mı vay aleyküm selam alnından öpemAleykümselammmonunda selamı vardir ❤
Ellerinden öperrrMutlaka canım olmaz mı vay aleyküm selam alnından öpem
Allah razı olsun nasıl için rahatladı şuan.Yok bacım hepsi öyle değil bak ikincisi bambaşka olacak tecrübe konuşuyor anam
Yok bence kardeşler hep aynı olır. Başka olması mümkün değilAyyy kizzz vallla korkutuyosunuzzbnm kizim sakindi ikinci kolik olcak diye cok korkuyorum eltimin benegi su an oyle 4.ayina girdi hala ayni
Iyiki bi cakirma dedin bide yuzune vursaydin kadinin etikette yapmissin ellerin dert gormesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?